Dżony nie mógł aż tak spaść- to musiała być jakaś zmowa albo korupcja! Należy mu odstąpić pierwsze miejsce!
Nafazowana artystko... podobny temat już się pojawił i zgodnie stwierdziliśmy, że Depp i tak otrzyma należne mu miejsce (prędzej czy później). Pewnie stanie się to zaraz po "Piratach z Karaibów 2".
to jest związane z tym, że jak narazie nie ma nowych filmów z Johnnym no ale jak się pojawią PzK2 to wszysto się zmieni;] tak myślę... poza tym mi wcale nie przeszkadza, że Depp jest na 7 miejscu, mógłbybyć nawet na 58 ale dla mnie zawsze jest nr jeden:D
tylko niezrozumiały jest dla mnie fakt, że Keira Knightley jest przed nim...zbyt za nią nie przepadam ale nie jest tak, że jej nienawidze, w sumie jest mi obojętna ale czy zasługuje na wyższe miejsce od Deppa?
ja wszystko rozumiem: Tom Hanks, Robert De Niro, Al Pacino, Sean Connery,Mel Gibson ale Keira?
pozdrowienia:) mam nadzieje, że niezaatakują mnie zaraz fani Keiry...w sumie to pewnie wg nich Depp niezasługuje na wyższe miejsce do Keiry
Keira nie zasługuje na wyższe miejsce niż Depp, ale w gruncie rzeczy ten ranking i tak jest przekłamany ;) Więc nie ma co się przejmować. Zgadzam się, że gdy ukaże się więcej filmów z Johnnym jego popularność znów wzrośnie. Ale ze mnie żadna "sezonowa fanka", więc nadal uważam go za najlepszego i najwspanialszego aktora! :)
A co Wy się tak przejmujecie? A Robert De Niro mniej "zasługuje" na te filmwebowskie - przepełnione dzieciakami jarającymi się superprodukcjami - pierwsze miejsce? A to Depp jest "numer 1"? Ale w czym? Odpowiedź - w popularności, bo głównie to się liczy na tej liście, i to jest dla Was takie ważne? Lubie Deppa i cenie go jako aktora ale wkurza mnie to "GŁOSUJCIE!", bo jak rozumiem jest to skierowane między innymi do mnie - czyli do tych co jeszcze nie głosowali na Deppa, zaraz się wkurze jeszcze bardziej i dam mu 1/10 tylko po to żeby Was wkurzyć, bo ta cała lista jest poprostu śmieszna, a jeszcze bardziej Wy jesteście śmieszni z tą waszą obsesją, że Wasz ulubiony aktor MUSI być na pierwszym miejscu nicnieznaczącej listy.
Tak jak napisałam - uwielbiam tego aktora, jak dla mnie jest najlepszy, mimo, że cenie też innych. Dla mnie jednak nie musi być na pierwszym miejscu żadnej listy - ważne, że jest numerem 1 dla mnie!!!
Ciekawy jestem czy jak Depp nie będzie na żadnym miejscu w rankingu to ile "fanów" przy nim zostanie. A od Keiry to się proszę odczepić to również utalentowana aktorka, a przy tym wygląda jak anioł, a nie kobieta ;)
Rimmi87 nie osłabiaj ludzi takimi komentarzami. To zabrzmiało tak jakby ludzie kierowali się tylko i wyłącznie tymi rankingami. Co za bzdura! Przecież to tylko dodatek. Równie dobrze mogło by wogóle tego nie być. Dane w tym rankingu i tak codziennie skaczą się jak oszalałe i jakby ktoś chciał się tym sugerować musiałby codziennie zmieniać swój gust ;)
Ranking nie jest miarą aktora tylko jego umiejętności.
Kiedy to do was dotrze?
pozdro
Zgadzam się z Bietą, otóż czy ktoś chcę czy nie - nawet jak Johnny Depp dostanie wszelkie najgorsze nagrody, będzie niedoceniony przez krytyków, a w rankingu FW czy jakimkolwiek innym spadnie na ostatnie miejsce czy w ogóle z niego wypadnie - co za różnica? Jest i będzie moim ulubionym aktorem i to się NIE ZMIENI. Ze mnie żadna "fanka" tylko FANKA J. Deppa!!! ;) Pozdrawiam wszystkich prawdziwych wielbicieli tego świetnego aktora!!!