Wiecie co wydaje mi sie że tu są wypisywane w większości same głupoty. Rozumiem tematy o Johnnym Deppie ale o tym co np. do niego czujemy zachowajmy może dla siebie. Takimi tekstami obrażamy naprawde dobrego aktora.
Masz całkowitą rację, ale z tym to trzeba się już niestety pogodzić, że na forum FilmWebu wiecznie będzie "burdel", tak to zazwyczaj bywa gdy do klawiatury dopadają się "gorące 13-stki" Ech cóż począć...
Zgadzam się z wami, jednak nie do końca. Z tymi westchnieniami itp. to macie rację, jednak co do tych 13-nastek to myślę, że można mieć 13 lat i być dojrzałym i nie wypisywać takich głupot. Takie zachowanie zależy tylko od człowieka, a nie od jego wieku i myślę, że jeżeli ktoś czuje się taką "gorącą trzynastką" to nawet w wieku 18 lat sobie tak może pisać i nic na to nie poradzimy. Zresztą od pewnego czasu na tym forum powstaje dużo tematów tego typu (czytaj:przeciwko "gorącym" fankom deppa), więc myślę, że może jak jakaś taka dziewczyna zacznie je czytać to w końcu ruszy głową i wpadnie na to, że to jej zachwycanie się tylko i wyłącznie urodą tego aktora jest żałosne.