Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Depp kończy jutro (9 czerwca) 43 lata... wszystkiego naj życzymy ;D heh, mógłby być moim ojcem ;Pp co ja bym dała żeby mieć takiego ojca :) cóż, rodziny się nie wybiera ;Pp

BadGirL_2

Podpisuję się pod tym BadGirl ;) Wszystkiego najlepszego Mistrzu!! ;)

Kruszi

Cóż ja sie i zgadzam i nie zgadzam.Mój tatus jest wspaniały(raczej:).Takiego tatusia jak johnny raczej bym chcieć nie chciałą bo:a0nie mógłby mi sie podobać b)ma też on swoje wady co do roli ojca raczej nie pasują.Woel żeby mi sie podobał tak ja teraz.I wszystkiego naj,naj,naj lepszego:)

BadGirL_2

dołączam się z życzeniami :)

BadGirL_2

Dokladnie ! wszystkiego naj, naj, naj i oby wspaniala kariera Johnny'ego trwala jak najdluzej !! :)

BadGirL_2

Dołączam się do życzeń :D Wszystkiego naj, naj ,naj :D

Cyanide

moim też mógłby być, ale głupio by było, gdyby własny ojciec mi siępodobał :p
sto lat Johnny!

BadGirL_2

a ja mu życzę żeby któregoś dnia międy 9.07 a 15.08 był w Nowym Jorku... tak żebym mogła go zobaczyć i wziąć autograf xD xD xD (wiem że to bardziej życzenia dla mnie niż dla Johnny`ego ale cóż... marzyć zawsze mozna)

^^

BadGirL_2

Jasne, że wszystkiego najlpeszego :)

Moim ojcem też mógłby być... Lily - Rose i Jack mają niesamowitego farta - takich rodziców mieć... Ach...

BadGirL_2

Pamiętałam o jego urodzinach ;) ahh.. Ciekawe, czy z tej okazji urządził jakieś większe przyjęcie, o którym było głośno za oceanem.. czy może tylko prywatne party.. Ktoś coś może wie ?:P
W każdym bądź razie życzę mu wszystkiego najlepszego ;) Gdyby tylko wiedział,jakie w Polsce ma fanki :D :)
pozdrawiam