Obawiam sie, że włodarze filmwebu utrudniają mi dostęp do Johnnyego. Kiedy wpisuję w wyszukiwarce jego nazwisko pojawia sie komunikat "spoko, to tylko awaria". Więc, żeby dostac sie na to forum muszę w swoich ulubionych aktorach wyszukac Ala Pacino, potem w jego filmografii przejść do "Gorączki", nastepnie do Michaela Manna (reżyser "Heat"), a później do jego nowego filmu "Wrogowie publiczności" i stamtąd dopiero do Deppa. Też tak macie?? (no, chyba, że jesteście ignorantami i nie macie Pacino w ulubionych, wtedy nie moglibyście się w ogole dostać do Deppa)
Salwa śmiechu dziś po raz pierwszy na fw.
hmmm... tak więc Johnny razi masowo. Ach i my tak nie mamy. My mamy Deppa na wyciągnięcie reki. W dodatku zniknęły mu dzieci. Tez tak macie?
Ja mam gorzej.
Z całego Filmwebu mogę się dostać tylko na forum Dody, dopiero stamtąd idę na forum "Serca na dłoni", stamtąd na forum Wojciecha Kilara, od niego na forum Draculi, stamtąd do Garego Oldmana, po czym na forum Leona Zawodowca, a wtedy to już z górki- Natalie Portman-Zakochany Paryż- Juliette Binoche- Czekolada- Johnny Depp.
Innej drogi nie mam :(.
Ja wole zaufać google.pl "johnny depp filmweb" i już. A nie tak włóczyć się po ludziach.
Ale u was tez zniknęły dzieci?
Kiedy ich nie ma!
W co ja się wpakowałam! <biegnie po największą walizkę i pakuje się w nią w pośpiechu>
No tak - teraz pewnie pojedziesz spać do mamusi!!!!
To pewnie Ty zabrałaś te dzieci..
OK
"stamtąd na forum Wojciecha Kilara, od niego na forum Draculi"
To Ci powiem, że nadkładasz drogi, bo od Kilara możesz iść prosto do Dźiewiątych Wrót.
BTW, zapraszam na forum pod Piłą VI (tam siedzą zboki fascynujące się wyrywaniem włosów ze skórą, obcinaniem nóg i innymi podobnymi "atrakcjami")
Chyba chodziło Ci o tytuł "Wrogowie publiczni", bo tak nazywa się ten 'nowy
film' z Johnnym. Ja na szczęście nie mam problemu z wchodzeniem na profil
Deppa;)
Nie poprawiaj Icka .:) być może tytuł się nasunął sam z siebie po przejrzeniu strony wyżej wymienionego filmu i tego co się tam wyrabia .:)
no chyba że. sorry;) w każdym razie i tak wiadomo, o co chodzi, a nie
wchodziłam na forum tego filmu, więc nie zajarzyłam aluzji (pewnie i tak
bym nie zajarzyłaxD ).