Inteligentny, zdolny, skromny i nigdy nie zadufany w sobie. Taki jest Depp. A jaki z niego wspaniały aktor!!! Wszyscy wielcy Hollywood się starzeją i umierają i kto pozostanie?? Kto zajmie miejsce wielkich?? Tom Cuise?? Bez przesady on nie potrafi grać mimiką!!! Tylko Johnny!!! Tylko on. Ma wszystkie cechy ideału aktora! :))
może mi o tym opowiesz?wysłuchać takich rzeczy od prawdziwego trolla, to dopiero przygoda...proszę..proszę,proszę
prawdziwego trolla - przecież ty nim jesteś,już cie i hascosept i kinol w tym uświadomili to samo osoba wyżej
nie zaczepiaj, bo jak widzimy nie za dobrze na tym wychodzisz .blokady kont etc.
Nudzisz się,szukasz wrażeń?Skieruj dupę na 'inne',tam jest dużo osób,podobnych do ciebie.
Wyjaśnić?-nie umiejących spokojnie korzystać z internetu.Poza tym słabiutko ci wychodzą te zaczepki,bardzo słabiutko
,robisz to na siłę,co komicznie wygląda.
p.s."Na całym portalu"!-klownie.
hehehe to że sobie zalozyles 50te konto nie znaczy ze bana nie załapiesz
głąbie i parówo
nie zwalaj tego na kinomana sanczopansa.
to jedna i ta sama osoba ktora nazywa sie vesper_lynd roznosi takie linki - bo jest psychiczna .
the end of story
to kin0man
tu założył drugie konto i podpisał vesper lynd , załozył temat o koszykówce
http://www.filmweb.pl/forum/inne/Ci+Litwini+to+są+dobrzy+w+tego+kosza.,1980027
a tu pisał na LEWAKOW jak to on , łatwo go poznać
http://www.filmweb.pl/forum/inne/No+dobra...+Pierwsze+piwko+już+otworzone,197913 8?page=3
"podrabianie" - o czym ty mówisz?!
sama ze wszystkim zaczynasz, a później się dziwisz i masz pretensje
ślepa jesteś?nikt cię tutaj nie lubi, nawet ja to zauwazyłam, do wszystkich dymisz i prowokujesz kłótnie, masz przesrane, przestan sie osmieszac to oni przystopują
bla bla bla bla bla
ciebie tu objechal i Marcin i nawet kinol, wiec sama ssij, ponadto dziecko tu nie ma rankingu popularnosci, czy lubienia czy nie lubienia, portale ci sie pomyliły trzeba było sie zalogować na portal typu przedszkole.pl
podać ci namiary na dobrego chirurga plastycznego?może coś się uda jeszcze zrobić
sama fundujesz sobie takie traktowanie wstawiając własne zdjęcie, więc nie rób wielkich oczu
oj, nie :( zostanę tutaj, ale jak chcesz możesz się tam przenieść, portal adekwatny do twojego IQ
nie, bo tylko ty nie znasz się tutaj na żartach, sztywniaku
1. ssij
2. ssij
3. ssij
Ps. znow skończysz z blokiem i będziesz płakac po forach, bo do tego idzie.
żałosne
tak jesteś głupia i można to powteirzić że znów prowokujesz ludzi.
Kinoman cie rozgryzł i marcin cie rozgryzł i teraz ja cie rozgryzłam
1. ssij swoje suchary
2. ssij swoje suchary
3. ssij swoje suchary
kompromitujesz się zakładając po 1000 kont.
The end of story. A jego konta zostaną zablokowane także konto podrobione
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Prawda+o+Vesper_Lynd,1980640
nie powtarzaj czyichś zdań, tylko wymyśl coś sama, papugo
nic nie zostanie zablokowane bo ty tak powiesz koleżanko, możesz sobie pomarzyć
a ty dziecko to się lepiej zamknij, bo moj kolega podobny temat zalozy o tobie na portal filmweb
i wtedy sie zalozymy ile ci konta padnie
miśku :)
jedna mała poprawka - ty nie masz kolegów :)
hahaha
nie rób takich byków, wiem, że masz tam z 13 lat, ale ortografii już chyba uczą w tym wieku
SSJ
alterkoncie pewnej tępej osoby która niedawno tu bana dostała, widzę, że bardzo chcesz kolejnego.
Popatrz na mój blog i na moją listę znajomych, jest ona dosyć spora.
Więc nie dziamgaj tyle bo się tylko zapocisz.
co to znaczy "SSJ"? nie używaj słów, których znaczenia nie znasz
oj, oj bo chyba się czerwona zrobiłaś - jak na razie to na bana zasługujesz ty, prowokatorko
nie mam zamiaru patrzeć na jakieś wypociny 13-latki i jej słłit psiapsióły, mam o wiele ciekawsze zajęcia
dziewczynko, szukasz pocieszenia i przyjaciół w internecie?wątpię, czy kiedyś zrozumiesz co mam na myśli
tak tak tak deepomaniaczko tak tak ;)
widzę kolejny "atak" psychozy....
na ssaniu znasz się doskonale - to fakt musze ci w tym przyznać racje
ps. poczytaj dziecko moje tutaj komentarze a swoje, i wyjdzie ci kto tu kogo prowokuje :)
adios.Multikonciaro.
nawet chłopaki strone wczesniej cie przejrzeli
nie mam manii na punkcie Deppa, więc nie wiem o co ci chodzi po raz któryś, ale powiedz co to za skrót SSJ?nie znam takiego, a więc -10 dla ciebie
ps. fajne galoty, gdzie kupiłaś?:)
Widzę, że Ty naprawdę nie masz życia
Zakładasz sobie niezliczone ilości kont i obrażasz jedną użytkowniczkę
Uparłaś się tak na nią bo Ci napisała prawdę jesteś nudna i nie masz życia poza forum Deppa
Jeśli naprawdę to Ty założylas konto obrazające emkę to wiedz, ze jesteś beznadziejna i polecam Ci znaleźć sobie jakąś robotę w domu albo wyjść na spracej, bo widzisz sama do czego prowadzi taki brak zajęcia:P
to coś wyżej, myśli że jak napisze do swojego konta wyżej, to że ktos w to uwierzy...
to jest pustak niemiłosierny.
Widzę , że poprzez zakładanie tych kont i czepianie się coś uzyska - jedynie kolejnego bana, znów na 2 konta.
Bo 2 już jej wcześniej bloknęli.
Niektórzy mają nie tylko psychoze i jakieś manie na punkcie aktorów ale także i osób - jak widzisz mam tu właśnie taką "psychofankę".
Forum schamiało.
Aha... na pewno? Jakośa w to wątpie O_o Jeśli obejrzałaś co najmniej 50 % jego filmów to masz prawo go komentować, ale je sli oglądałaś/eś tylko Piratów z Karaibów to przepraszam? Ja obejrzałam połowę jego wszystkich filmów i uważam, że nikt go nie pobije!!!
mam prawo
to skomentować, z Tomem Cruisem obejrzałam jakieś 23 tytuły , z Deppem 39 tytułów. Więc mam prawo ich ocenić, co zresztą wcześniej zrobiłam.
Nie podoba Ci się moja ocena to Twój problem. Strasznie mi przykro - sarkazm.
Ale na pewno nie wiesz o nim tyle co ja :P Zresztą kto ma lepszą ocenę co? Depp czy twój Beznadziejny Cruise, który jest brzydki i nie gra tak czadowo jak Depp :P (Nigdy nie zmienię zdania, że Depp jest najlepszy!)
Jestem chyba w ukrytej kamerze a to pewnie jakaś prowokacja^ ;D
Nie ma mowy nie nabiorę się na to^, za dużo na tym forum ostatnio żartownisiów.
Ps. bez obaw, nie zabiorę Ci Deppa..możesz go sobie nawet schować, nie wiem np w szafie, jak tam sobie wolisz.
Jeju, dajcie wszyscy sobie spokój, tu chyba powinno rozmawiac sie na temat filmów aktorów itd. A nie sir kłócić o byle co. Każdy ma własne zdanie i trzeba je szanowac, ja bardzo lubie Depp ,gra świetnie ,ale trzeba pamiętać że nie każdemu musi się podobać.
no jasne, każda jego rola jest rażąco do siebie podobna i właśnie zerwał swój związek z Vanessą dla jakiejś bimbo... naprawdę wspaniały to człowiek!!
Osobiście uważam, że wiele mniej znanych aktorów jest od niego sto razy lepszych!