Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 532 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Johnny Depp to zniewiescialy lalus ktory stylizuje sie na mlodzika majac ponad 40 lat (oblesnie) a co moze nie? Gra samych dziwakow bo sam taki jest w koncu twierdzi ze sie z nimi utozsamia biedak jest taki monotematyczny.

ricki2005

Jesteś głupi...gra dziwaków, bo takie dostaje role, nadaje się do nich, gra je zajebiście. A czy ty potrafiłbyś zagrać dziwaka? Chyba że jush nim jesteś? Depp wcale nie robi z siebie młodzika i nie jest obleśny. Wręcz przeciwnie- jest przystojny i ma własny styl. Dlatego pomyśl zanim coś napiszesz.
Nie rozumiem dlaczego chłopacy często czepiają się do takich aktorów.

Mery_4

nie obrazaj ludzi mery,ze napisal to co o nim mysli to musisz go wyzywac od glupich?masz nie pokolei we łbie.A co do Johnnego to dobrze,ze nie ma np.depresji z tego powodu ,ze sie starzeje tylko dba o swoj wyglad i chce wygladac mlodo a nie jak siwy zaniedbany dziadek

Rashida

a po drugie to Johnny wygląda bardzo młodo jak na swoje 40lat(więc nie musi się za bardzo stylizować)wygląda na 25 a nie na 40 tak samo jest z bradem pittem który też wygląda na 20pare.W ich wieku faceci wyglądają dużo gorzej i to nawet bogaci faceci,żeby nie było ,że oni dobrze się trzymają bo są bogaci,poprostu to genetyczne u nich,że wyglądają młodo.

Rashida

Wiesz w sumie to wydaje mi się, że on bez makijażu wygląda conajmniej na te 30pare :) Ja tam i tak go lubie, a filmy ma genialne, szczególnie te do spółki z Burtonem :P

Rashida

Brad Pitt na 20 lat wygląda ???? hehehehehehe
ludzie trzymajcie mnie bo fikła wywine, hehehehe
on wygląda na 50 lat na nie na 20.

Ps: Tylko nie pisz że się nie znam. Oglądałam z nim sporo filmów i wiem jak on wygląda. (a ty jesteś albo ślepa, albo stara że tak mówisz)
Niebierz tego do siebie
NARA!!!!

Viki_9

Czy to ile ma lat i na ile wygląda ma jakieś znaczenie? Jest świetnym aktorem (tak sama jak Johnny) i to powinno się najbardziej liczyć:-)

Rashida

brad ostatnio sie bardzo postarzal i widac juz jego 42 (?) lata... buzia juz mu sie psuje... :-(

Mery_4

kocham johnego jest przystojny i słodki a i jeszcze jedno nie pisze sie chłopacy tylko chłopcy

gothica23

Aha, pomyliłam się, dzięki za sprostowanie;)

gothica23

Jak można kochać kogoś kogo wcale się nie zna???

ricki2005

?? Ale o co chodzi? Nie lubisz Depp'a? W porządku ale to nie znaczy, że nie jest dobrym aktorem... Już tego mu nie zarzucaj. Myślę, że tutaj nie powinno sie dyskutować o tym jak jaki aktor wygląda i jakie ma cechy charakteru tylko skupić się na tym jak dobry jest w tym co robi czyli jak dobrze gra...

ricki2005

A co w tym złego, że w wieku 40lat chce sie wyglądac na młodszego? Chyba każdy tak ma?! A Deppowi wychodzi to całkiem nieźle :d Nie widać po nim 40-stki. A co do ról dziwaków... Czy te role są złe? Jack Sparro, Edwart Nożycoręki itp. To świetne role. Fakt dziwacy, ale ogląda się ich z miłą chęcią. Widać Deppowi pasują oryginalne role. Nie czepiaj się. Każdy chce wyglądać młodziej i gra tego kogo lubi i kogo ma okazje.

Majczosss

Depp dobrze gra... ale dziwnie wygląda...
może dlatego nadaje się do ról dziwaków...
NARA

Majczosss

Depp dobrze gra... ale dziwnie wygląda...
może dlatego nadaje się do ról dziwaków...
NARA !!!!

Viki_9

Więc czemu postawiłaś mu ocenę "1", jeśli można wiedzieć?

Majczosss

Ty w wieku lat 40 będziesz mieć duzy brzuch, owłosiona klatę, popijając piwo z Biedronki w trykotowym podkuszulu będziesz obsuwał się z kanapy czekając, aż 90 kilowa żonka przygotuje spalonego schabowego ... A ona ma pieniądzę, sławę, robi karierę i wygląda bosko (o czym świadczyc może uwielbienie kobiet). Swoim wyglądem przebija niejednego 20 latka. Wielki aktorski talent.
Może zamiast wcielac się w role dziwaków powinien występować w tzw. masówkach - zagrać Batmana albo Supermana ? Z całą pewnością twoja sugestia znajdzie odzwierciedlenie w wyborze kolejnej roli Depp'a. Moim zdaniem świetnie dobiera swoje kreacje w filmach wyjatkowych albo wyjatkowych włąsnie dzięki jego wkładowi :D
Jest dziwakiem przez co fascynuje ludzi bez tanich skandali.
Masz rację - lepiej być zwykłym, szarym i nudnym człowiekiem wbijającym się w swe bezbarwne życie. Może tobie to odpowiada - mnie i Depp'owi chyba nie ...

ricki2005

Kolejny durny post. Chyba nie jest na serio.
Każdy starzeje się wcześniej lub później. Niektórzy mają przez długi czas tą samą twarz, gdy mieli 16 lat. Niektórych natura wyrzeźbiła lepiej lub gorzej. Niektórzy ble ble.... dalej nie będę się rozwodzić, bo nie jestem ekspertką od biologii.
Laluś- chyba nie widziałeś 3/4 młodego Hollywood.
"Gra samych dziwaków" (zmienisz zdanie np po "Gilbercie Grape'ie") "Jest taki monotematyczny"- pffffff! Uważam że ma bardzo różnorodne role.

ricki2005

idż sie leczyć ..... po co takie durne posty zaczynasz . A ja mam sąsiadke co ma ponad 40 lat jest szatniarka w szkole stylizuje sie na Paris Hilton (oblesne) a co moze nie? Biedna biega tylko z miotłą a w koncu twierdzi, że z nią sie utozsamia, biedaczka jest taka monotematyczna

ricki2005

BUHAAHAHAHAAHAHAHAHHA ale sie koleś znasz... weź sie lepiej nie wychylaj z takimi komentami bo robisz z siebie pośmiewicho :P

Aldo_Martinez

o ludzie... jacy Wy jestescie dziwni...prawda jest taka, że koleś ma pieniądze i tyle... hajs robi naprawde dużo...pomyslcie, ty wszytskie zabiegi, maseczki, masaże, kosmetyki...myslicie ze on np. uzywa podrobek z rynku... no chyba raczej nie... to wzytsko sprawia ze wyglada tak pieknie... ale ja w przeciwienstwie do Was nie bede mu brała tego za zle...koles sie dorobił - ma do tego wszystkiego świete prawo! jakby mnie zrobili taki makijaz i ubrali jak np. J.LO i tak nademna skakali jak nad tymi wszytskim gwiazdami hollywoodu to naprawde tez gbym tak wygladała :) po prostu liczy sie tylko zawartosc portfela...a popatrzcie np. na zone Kulczyka najbogatszego Polaka.... Czy ona wyglada na swoje lata??!! Nie- bo ma HAJS, HAJS I JESZCZE RAZ HAJS. tyle...

Groszuuua

powiedzmy że moge zrozumieć że komuś nie podoba się gra Deppa (chociaż przychodzi mi to z trudem), no ale żeby nazwać go LALUSIEM!! to już przesada!!A tak na prawdę jeżeli ktoś nie jest ładny to zadne kosmetyki nie pomogą !! DEPP GÓRĄ!! KRZYCZMY RAZEM!!! DEPP!! DEPP!!

ricki2005

Gra dziwaków ma z tego kase jest popularny byl nominowany do Oscara i wiecej chyba jest takich osób ktore go lubią. Zniewieściały laluś?? a co powiedział ci tak?? Bla bla bla jakie to ciekawe:P

alien_2

o ludzie ja juz mam dosc!!!!wejde na forum powiedzmy Orlando Blooma i czytam co??? ze jest "zniewiescialym lalusiem" wchodze na forum Brada Pitta(z calym szacunkiem nie lubie go) i czytam co??? ze jest "zniewescialaym lalusiem" wchodze na forum (moje ukochane) Johnnego Deppa i czytam co??? ze jest "zniewescialym lalusiem" i kto tu jest monotematyczny??????!!!!!!!!

BEZnickowaGIRL

Bez przesady... No wiesz to, że ktoś młodo wygląda a ty mu zazdrościsz to nie jest jego wina. Johnny jest jednym z niewielu aktorów który nie przyjmuje wszystkich ról. Wybiera może i role dziwaków ale gra je zajebiście i to jest najfajniejsze, a nie tak jak niektórzy aktorzy biorą rolę nie ze względu i.....lol