Niestety chyba nie będę obiektywna, ponieważ do Deppa mam słabość ze względu na jego fizyczność:), a oprócz tego uważam, że facet ma naprawdę talent i świetnie wybiera role, zawsze charakterystyczne i nieprzeciętne. Ma charyzmę, a to polowa sukcesu.
nie rozumiem tego sarkazmu... mam prawo pisać co chcę, a twój komentarz rzeczywiście bardzo wiele wnosi! Ludzie, czy naprawdę nikt nie ma prawa powiedzieć tego co czuje, jakie ma przemyślenia?! niestety chyba nie, bo i tak znajdzie się ktoś komu coś nie będzie pasowało...
ja też uwielbiam Johnnego:) nie ma to w sumie nic do obiektywizmu, po prostu takie są moje prywatne odczucia :) bardzo dobrze Cię rozumiem, nie przejmuj się niefajnymi komentarzami ;)
Nie, gosia2326 ma po prostu tendencje do chamskiego zachowania, czego dała jakiś czas temu piękny pokaz w innym temacie. Nie przejmuj się. Forum jest po to żeby wyrażać swoje zdanie, nawet jeśli ludzie pokroju szanownej gosi mają inną opinię na ten temat. A później jeszcze narzekają, że forum schodzi na psy.
violet363 to wy macie takie tematy wypracowań na j.ang ? Też bym taki chciała ! Ja mam tylko takie nudne, a do tego musi być przynajmniej 200 słów a ja zawsze napisze na 150 i kończą mi się pomysły ....
No właśnie .. na taki temat to bym się rozpisała , ale ja mam tylko tematy w stylu : Czy rezultatem sławy jest utrata wolności ? " ..... :/
jak dla mnie dobry temat, ciekawy, i jeśli kiedykolwiek o tym myślałaś, a myślę ze z pewnością większość z nas, to na pewno pomysły Ci się nie skończą.
Wystarczy napisać swoje zdanie o tym :)
z drugiej strony, jak byłam w liceum, nigdy nie lubiłam opisów, wolałam rozprawki, także może i kwestia gustu ;)