Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 436 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Niestety chyba nie będę obiektywna, ponieważ do Deppa mam słabość ze względu na jego fizyczność:), a oprócz tego uważam, że facet ma naprawdę talent i świetnie wybiera role, zawsze charakterystyczne i nieprzeciętne. Ma charyzmę, a to polowa sukcesu.

musinka

za ebiście, że tak uważasz i się z nami tym podzieliłaś

gosia2326

nie rozumiem tego sarkazmu... mam prawo pisać co chcę, a twój komentarz rzeczywiście bardzo wiele wnosi! Ludzie, czy naprawdę nikt nie ma prawa powiedzieć tego co czuje, jakie ma przemyślenia?! niestety chyba nie, bo i tak znajdzie się ktoś komu coś nie będzie pasowało...

musinka

ja też uwielbiam Johnnego:) nie ma to w sumie nic do obiektywizmu, po prostu takie są moje prywatne odczucia :) bardzo dobrze Cię rozumiem, nie przejmuj się niefajnymi komentarzami ;)

musinka

Nie, gosia2326 ma po prostu tendencje do chamskiego zachowania, czego dała jakiś czas temu piękny pokaz w innym temacie. Nie przejmuj się. Forum jest po to żeby wyrażać swoje zdanie, nawet jeśli ludzie pokroju szanownej gosi mają inną opinię na ten temat. A później jeszcze narzekają, że forum schodzi na psy.

Dzadzmara

Losowałam sobie dziś temacik wypr z anglika i co ? Banał - opisz johnny'ego xDxDxD

violet363

Uwielbiam go jest genialnym aktorem :P

violet363

violet363 to wy macie takie tematy wypracowań na j.ang ? Też bym taki chciała ! Ja mam tylko takie nudne, a do tego musi być przynajmniej 200 słów a ja zawsze napisze na 150 i kończą mi się pomysły ....

gugugg

Niom :)
Fajny ticzer u nas się panoszy:):):)
Och o Johnnym można pisać i pisać:):):)

violet363

No właśnie .. na taki temat to bym się rozpisała , ale ja mam tylko tematy w stylu : Czy rezultatem sławy jest utrata wolności ? " ..... :/

gugugg

jak dla mnie dobry temat, ciekawy, i jeśli kiedykolwiek o tym myślałaś, a myślę ze z pewnością większość z nas, to na pewno pomysły Ci się nie skończą.
Wystarczy napisać swoje zdanie o tym :)

z drugiej strony, jak byłam w liceum, nigdy nie lubiłam opisów, wolałam rozprawki, także może i kwestia gustu ;)

Cuddies

Mnie tez opisy wkurzają (nudzą) ale to OPIS JOHNNY'EGO:):):)

violet363

Tak to zmienia postać rzeczy : )

gugugg

Niom:):):)