siedzę na tym forum już od dłuższego czasu. czytam i dziwię się a czasami ręce opadają( a może przeważnie). pełno tu dziewczyn które wypisują jaki on to wspaniały "sweetaśny", to większa część tematów.
i forum, które zostało stworzone żeby podyskutować, zaprezentować głos za i przeciw, zmieniło się w coś co aż żal czytać. nie to że nie lubię Johnnego nie lubię( jest moim ulubionym aktorem) ale takie zachwycanie się nim jest wkurzające i bez sensu. A poza tym istnieje coś takiego jak poprawna pisownia, to nie czat, to nie takie trudne kliknąć "sprawdź pisownię" w przegladarce.
a tak poza tematem: ma ktoś link do wywiadów z J.D z tłumaczeniem
Co się czepiacie od razu, większość z Nas na tym forum miała "okres ratowania go" i apelowania o porządek, niezależnie od tego, ile osób wcześniej już o tym pisało. Te wszystkie, bzdurne tematy (łącznie z tym) są naprawdę wkurzające, tylko Nam już się nie chce, a tacy jak założycielka nie wiedzą jeszcze, że tu już nic się nie da zrobić.
Ups mój błąd. To chyba przez niewyspanie - poprawka: Gdybyś siedziała*.
Do Lady - o to mi właśnie chodziło. Skoro pisze, że siedzi tu długo to powinna zauważyć, że niezależnie od wszystkiego nic się tu nie zmienia ;)
Taak, mi też właśnie o to chodziło ;P. Raczej nikt, kto przebywa na tym forum 5 minut nie zakłada takich, "ratujących" je tematów...
Myślę, że założycielka tematu sama dojdzie do wniosku, że strona Deppa na Fw jest zaśmiecona, ja np.: też miałam kiedyś manię na ratowanie forum i samo mi przeszło ;P.
Dziękuję ;DD
To zdjęcie, które mam, zostanie chyba na dłużej...
Bal gimnazjalny!!! Miałam rok temu, było świetnie ;PP.
Było bosko :D
Pyskówka z innymi klasami typu "Po co śpiewacie, jak osiągnięć nie macie" -
spiewała klasa złożona z samych chłopaków, a w odpowiedzi dostała "Po co
śpiewacie, jak wy dziewuch nie macie" i "Idzcie do domu, my nie powiemy
nikomu" itp. xD Wszystko w żartach ofkors :D
Naszemu wychowawcy się trochę oczy spociły, jak mu śpiewaliśmy,
dziękowaliśmy i składaliśmy życzenia :DD.
No i widok najebanych nauczycieli - bezcenne :D:D
Tabadabam. Przychodzisz na forum od czasu do czasu i co?
Zostajesz na wejściu oświecony! To niesamowite. Czuję, że z tą wiedzą mogę przenosić góry.
Sądzę, że od teraz moje życie nigdy już nie będzie takie samo. Dzięki.
co tu się dzieje????? tam niżej. ło panienko z gwadelupy poszłam na chwilę odwiedzić babcie a tu się tyle tego czegoś pojawiło O.O
błagam was. chodźcie tu, siachnięte ludziki. zaczynam się bać tak sama w takim miejscu siedzieć :P O.O
wracajac do poczatku watku-chce powiedziec ze wszystkie mile slowa na temat johnnego-to wypowiedziane w jego obronie , poniewaz wiele osob szukajac skandalu czy nie wiem czego-atakuje jego osobe, co jest zupelnie bezpodstawne:)na szczescie, nic nie zachwialo mojej wiary w jego dobra gre aktorska, uprzejmosc, skromnosc i ..caloksztalt:)
Ooo nie było mnie tutaj jakiś rok i widzę,że sytuacja dalej taka sama;] No cóż pamiętam jak sama byłam włączona w akcje "Ratujmy dobre imię forum i Deppa";) Teraz widzę,że tego typu inicjatywy to jak walka z wiatrakami...Sama też kilka lat temu wariowałam na punkcie Deppa ale nie do tego stopnia a przynajmniej się z tym nie afiszowałam:) Dobry z niego aktor ot co:) I ma sporo prawdziwych fanów ceniących go za aktorstwo:) Więc nie walczmy z dziewczynami,która go "koffają" bo to im minie prędzej czy poźniej. Tylko problem w tym,że na miejsce starych pojawiaja się nowe:)Ale...to,że jest świetnym aktorem nikt i nic nie zmieni;)
dooobra tam.
Paciuś, ja na dziewięć idę za tydzień we wtorek ;P jutro na Parnassusa a w środę na Sherlocka Holmesa ;D w końcu zaczęły mi się ferie :)
ok. dzięki Paciek. :) aaa już się nie mogę doczekać. na Parnassusa czekam jakieś pół roku - słyszałam, że słaby, ale nieważne. zobaczę to sama stwierdzę czy zły czy dobry. Sherlock podobno jest rewelacyjny... no i uwielbiam Roberta. 'dziewięć' hmm.. zwiastun jest genialny. od muzyki, przez zdjęcia, po obsadę. wszystko. noale się zobaczy ;D a Ty ciiicho :**
MADMADDIE-
ciesze sie,ze ktos sie odezwal w tej sprawie (kolejna juz osoba). podzielam Twoje zdanie.kiedys jak zaczelam swoja przygode z johnnym jakies 8 lat temu to tu bylo po co wchodzic- wymienialo sie opinie o jego bohaterach,pomagalo sie w wyszukiwaniu ciekawych wywiadow itd. z czasem zaczal sie tu burdel robic wlasnie taki o jakim mowisz,dlatego po jakims czasie ituicyjnie coraz rzadziej wlazilam bo juz nie mialam po co:](a na początku codziennie byłam tu obecna).potem nie mialam z kim gadac- mowiąc prostolinijnie.jakis czas temu weszlam tutaj z ciekawosci-ale juz nie ma tych osob z ktorymi kiedys gadalam,widze ze sobie tu ludzie zrobili gg z kazdego tematu,wszystko zeszło na psy.smutne to ale prawdziwe,wiem,ze sama tego nie zmienie-bo do tego potrzeba świadomosci ludzi,ktorzy ten syf robią.
jakby kiedys jakis administrator sie tym zajal i pousuwał powtarzajace sie tematy to moze by prez jakis czas był spokoj,no ale.skala syfu jest ogromna wiec podejrzewam ze byłaby to syzyfowa praca na dzien dzisiejszy.
takze teraz gdy juz wszystkie filmy z johnnym ogladnelam pojawiam sie tu co jakis czas sprawdzic tylko co idzie w tv z nim (prawy górny róg strony) zeby czasem czegos nie przegapic (filmow z johnnym nigdy za wiele:)
w zasadzie chcialm ci to napisac w prywatnej wiadooscia,ale dawno tu nie wlazilam i nie moge sobie przypomniec jak to sie robiło.
poza tym obawiam sie ze w gąszczu tego burdelu mozesz nawet nie dojrzeć mojego posta:|
CO DO TWOJEGO PYTANIA -to hmm ciezko bedzie,mam troche wywiadow ponagrywanych na plytke dvd ale wszystkie sa bez napisow,nie maja tlumaczen:/ Mam wystepy u Lettermana,z konferencji prasowych,z czerwonych dywanow,Inside The Actor's Studio,teledyski i takie tam ale niestety bez napisów wiec jak nie znasz dobrze ang to cienko bedzie.:/ tym bardziej z johhnym i tym jego szelmowskim amerykanskim akcentem (kocham ameryk.akcent ale czasem johnny bełkocze i trudno go zrozumiec przez to :p
tak sobie lukam na tematy, a tu: 'mrau', '!!! (jest ŚLICZNY!!!)', 'xxx'...
Wszystkie bardzo treściwe, czyż nie? ;D
i jak?
ja już zaliczyłam parnassusa, holmesa i daybreakersów i muszę powiedzieć, że wygrywa holmes, nieważne, jak bardzo bym nie kochała johna/ethana/willema/colina/heatha/terry'ego, holmes mnie zmiażdżył. był przegenialny *.* daybreakersi w ogóle nie podobni do zmierzchu, tfu, tfu, nie można tak mówić! ethan cudny <3 parnassus też niesamowity, fantastyczny i w ogóle :3
Dobrze już, siedźcie cicho, bo niedługo przestanę się odzywać do każdego, kto ma ferie przed 15 lutym :(((.
TO JEST NIESPRAWIEDLIWE! Że jedni sobie chodzą do kina na filmy, a drudzy do szkoły cholera wie po co...
Lady, nie martw się. za to będziesz miała luz jak my będziemy się męczyć w szkole ;D
Gehenn, Parnassus był całkiem niezły. taki... surrealistyczny, a ja lubię takie klimaty ;) na Sherlocka idę w środę. słyszałam, że rewelacja, a poza tym, oprócz panów wymienionych przez ciebie, kocham również Roberta :* ;PP no i dziewiętnastowieczną anglię, zagadki detektywistyczne i dobry humor :))
O_o
Ja słyszałam, że "Parnassus" raczej...słaby? Poplątany i trochę bez sensu, ale cóż...ocenię, kiedy obejrzę ;P.
No nic, idę budować arkę, bo do czasu moich ferii cały ten pieprzony śnieg się roztopi i z domu będzie można co najwyżej wypłynąć, na pewno nie wyjść...
P.S. Ogląda ktoś Polaków? Bo genialnym meczu z Hiszpanią jakoś tak się o nich niepokoję, chociaż Czechy nie są chyba szczególnie groźnym przeciwnikiem ;PP.
taak! wygrali kochani :** a Wenta jest świetny ;PP
o Parnassusie też słyszałam, że słaby. trochę przesadzają bo nie aż tak. jest pogmatwany, ale idzie się połapać, a poza tym jest bardzo surrealistyczny - nie każdy to lubi. ja tak. ogólnie kilka rzeczy mi się bardzo nie podobało, ale niektóre sceny, a nawet drobne szczegóły były jak sądzę rewelacyjne, np. postać diabła ;) moja ocena to 7/10 :) nie arcydzieło, ale naprawdę niezły. nie każdemu się spodoba.
Moim zdaniem Parnassus po prostu sporo obiecuje w zwiastunie i nie do końca te obietnice w filmie spełnia. Ale tak jest zwykle, więc nie ma się co dziwić. Tak jest z filmami, na które się czeka lata przed premierą (przesadziłam - powiedzmy, miesiące), bo wyobrażamy sobie nie-wiadomo-co, a potem przychodzi realizm i... cóż. Zawód.
Sherlock, natomiast, jest jak Gattacka. Dużo tanich chwytów, ale tak cudownych, że aż mam ochotę się nabrać. Misternie zrobiony, świetna obsada, a cały film ma takie tempo, że nie ma czasu na rozwodzenie się, czy zwiastun był lepszy. Z taką satysfakcją z kina ostatnio chyba nawet po Bękartach Wojny nie wyszłam. I cały czas miałam szeroki uśmiech na twarzy (iż jestem slaszówą i kocham Holmesa/Watsona <3)
Yoko: *przybija żółwika*
Lady: Chciałabyś -.- mrozy mają być do końca lutego, bo Edward w tym roku napieprza tym śniegiem, że chyba nic innego nie robi, tylko formuje te swoje rzeźbiątka. Każdego ranka mam ochotę ukatrupić jego/kogokolwiek, kto wspomni mi o globalnym ociepleniu. Minus trzydzieści w nocy. Śnieg po kolana. Nie mogę oddychać na dworze, bo mi się naczynka w nosie kurczą. NO KURWA!
aaa ja jutro na 11 na Sherlocka! nie mogę sie doczekać!!! ;DD też kocham Holmesa! i Roberta ;P
a ja lubię zimę ;PPP
Szerlok jest GENIALNY!!!! i Robert jest genialny! baardzo polecam. rewelacja. Parnassus może się schować. genialny!!! :****
Zima jest ZUA, Wiosna jest ZUA, Lato jest ZUE, Jesień jest ZUA i forum jest ZUE, dobre są tylko naaaaaaaaaaaaasze Szczypiorki, za to wczorajsze zwycięstwo z Czechami- a mówiło mi coś w środku, mówiło, ze będzie problem z tymi panami ;DD.
Jutro Francja!
Chyba muszę jeszcze raz pojechać na Sherlocka... cały czas mam w głowie muzykę z tego filmu.
Oj już przestańcie marudzić z tą zimą.
ja też chętnie pójdę jeszcze raz. cały czas o nim myślę ;P
zima nie jest zUUUUa a chłopcy wygrają z Francją. i w oóle zostaną mistrzami :)