..zagrać? Jest świetny,pomijając to,jak on wygląda(!)jest rewelacyjnym aktorem,który potrafi zagrać amancika,zabawnego faceta,zaśpiewa w musicalu i odegra rolę dramatyczną. Wiem,że kiedy on gra w filmie to się nie zawiodę:)
A ja się nie zawiodłam , facet był do bólu obrzydliwy. To trzeba mieć naprawdę talent żeby zrobić takiego palanta.:)
Mi się "Na żywo" nie podobało.
Desperado 2 też, ale rola Deppa była nawet fajna...fabuła była nie fajna, bo do dziś nie bardzo wiem, o co w tym ich spisku chodziło :/.
Na żywo to akurat średni film sensacyjny, który o dziwo mnie nie zanudził w sumie oglądało się to ok. Mi sie rola Deppa podobała - nawet napięcie głównego bohatera mi się udzieliło.
Dobry pomysł z tym czasem w filmie. Tyle. Ta jego córka była śliczna. No i w sumie fajna relacja ojca z dzieckiem.
Choć oczywiście film jak film bez fajerwerków.
A co do Desperado 2 - oglądałam 2 razy - ani za pierwszym, ani za drugim nie wyczaiłam o co tam mogło chodzić, ani kto był kto w tym spisku i po co. ;P hehe
<quote>czego on nie potrafi..
..zagrać? Jest świetny,pomijając to,jak on wygląda(!)jest rewelacyjnym aktorem,który potrafi zagrać amancika,zabawnego faceta,zaśpiewa w musicalu i odegra rolę dramatyczną. Wiem,że kiedy on gra w filmie to się nie zawiodę:)</quote> popieram w 100 procentach:)