nie jest to taki zły aktor
oczywiście nadal uważam ,że ma ograniczony warsztat i nie nadaje się do trudnych ról dramatycznych
ale Sparrow czy marzyciel to świetne kreacje ,które zasługują na uznanie
No widzisz. A Sparrowa nie potrafiłby nawet on. Więc która kreacja Deppa jest wybitna.
Z tym, że Sparrow nie byłby już taki zwinny hahaha. Seymour nie przebiłby tej kreacji Deppa.
Nawet gdyby. Byłyby to postacie o innych temperamentach. Co najwyżej równie ciekawe. Ale nadal twierdzę, że Sparrow Deppa jest nie do przebicia.
Zostaw Deppowi chociaż jedną rolę nie do przebicia. Tym bardziej, że taką ma. Ty psychoseymourofanie:).
A propo "Seymour wszechmogący" - właśnie obejrzałam część Wojny Charliego. W każdych czterech kreacjach w jakich go do tej pory widziałam rzeczywiście jest wszechmogący. Każda grana przez niego postać to zupełnie inna osobowość. Super.
Ciekawe jak wypada w Zapachu kobiety. W najbliższym czasie przypomnę sobie ten film.
bardzo sie ciesze.
w zapachu kobiety z tego co pamietam jego rola to maly epizod.
to jaka nastepna pozycja z philipem seymourem 'wszechmogacym-stanislawskim' hoffmanem w kolejce?
o matkoo...nie było mnie trochę na forum, a tu taka metamorfoza mojego ukochanego fana Lewiska.
...dzięki za reaktywację tego wątku, bo mym się o tym nie dowiedziała :)