Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

zwłaszcza do pań ,co w nim jest przystojnego ,ładnego ,intrygującego ?
Pytam nie dlatego ,że chcę zrobić sobie kpinę z waszego gustu ,ale po to by zwyczajnie dowiedzieć się dlaczego go tak uwielbiacie ...

Heidi666

Co raz jakieś małolaty zakradają durne tematy po raz 11100000000000000000000000000000000000000000 .................. ))0000000000000 typu ze go kochają ( zobacz jeden z wczorajszych tematów )a potem się pytasz co w nim .....

Odpowiem szczerze że nie wiem lubię go jak gra i to wszystko. A dzięki małolatom trrolom i różnym innym prowokatorom to jest naprawdę jeden z najśmieszniejszych profilów na tym filmowym portalu. Jak ma depresje poczytam sobie niektóre wypowiedzi , czasami sama coś dopisze i mi deprecha mija. :)

MorganaBlackcat

taa, a zwłaszcza czytając temat o kreciku ;P

gosia2326

Zresztą ostatnio mój ulubiony obok ,tematów Kamasutry i Icka .:)

MorganaBlackcat

A ja powiem, co w Nim jest ładnego, co mi tam ;D.
Oczy brązowe i kości policzkowe, o!

Mada_gringo

O głoś ma taki męski z tym się zgodzę :P No a po za tym ma tą "głębie" w oczach hehe xD

Heidi666

dobrze gra i ma męski głos

użytkownik usunięty
trooskawa

za gruuuby

użytkownik usunięty

znaczy głos

użytkownik usunięty

who cares anyway

Za gruby głos?
Willego Wonki się nie oglądało???
On miał taaaki cieniutki...głosik ;p.
I taaakie proste...włosy ;).
Normalnie mój idol namber łan ;D.

Lady_From_Burton_World

I takie śliczne wielkie białe zęby :)

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Piszemy o Deppie jako Deppie czy jego postaciach?
Wonka to Wonka - tez potrafię zmodulować głos ;P

Proste włosy??- ech już mi przeszło - teraz kręcę (pogodziłam się z losem i swoje kręcone jeszcze dokręcam) ;>>
U Wonki najbardziej podobały mi się rękawiczki ;P

Noo dobra...ale ja nadal obstaje przy tym, że to JEGO głos. Mimo, że zmieniony, ale jego. I to się liczy ;p.

mi u Wonki podobało się nie trafianie w drzwi windy i ten uśmiech :) rękawiczki też były <hmmm> urzekające ;p

gosia2326

Drzwi do windy są zajebiste.

Heidi666

za wygląd, charyzmę, głos, talent, umiejętność wcielania się w postacie tak skrajne w stosunku do siebie, za uśmiech, za oczy...można tak w nieskończoność:)

Heidi666

Ja uwielbiam go za jego grę aktorską,fajne włosy,ładne oczy,głos i podobają mi się jego kości policzkowe :d No i jego styl ubierania się,te tatuaże,pierścionki ale najbardziej to i tak za filmy i postacie które stworzył.

Miley_16

Jego głos, oczy, kosci policzkowe i... dlonie :D po prostu kocham Jego dlonie :D i jeszcze jedna rzecz mi sie w nim podoba... generalnie nie lubie papierosow, ale uwielbiam patrzec ja Johnny pali ^^

bella91

Bllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nie znoszę papierosów i tego całego smrodu .:)

MorganaBlackcat

ja tez, ale w Johnny'm mi to nie przeszkadza :P dziwna jestem ^^

bella91

Ja uwielbiam u Johnny'ego uśmiech :D a najbardziej ten ironiczny :). Kocham jego kreacje aktorskie, charyzmę na ekranie, że kiedy się pojawia to przyciąga całą uwagę, brązowe oczy, głos zwłaszcza kiedy mówi szeptem albo śpiewa jak w Sweeney Todd. Jak bra na gitarze i że jest wierny Vanessie i dzieciom, że jest skromny i niesamowcie utalentowany. Pewnie byłoby tego więcej, ale to wystarczy żeby go polubić wg. mnie ;)

użytkownik usunięty
Heidi666

Mnie się nie podoba w ogóle. Nie lubię oglądać filmów z nim, bo on po prostu przypomina mi z wyglądu kobietę... Ma takie kobiece usta i delikatne rysy twarzy, poza tym faktycznie te kości policzkowe tak mu wystają jakby był jakiś wychudzony... No i jest szczupły, zupełnie nie jak mężczyzna, wąskie ramiona, taki szczypiorek... Więcej w nim kobiety niż mężczyzny.

Może niektórzy uznają mój komentarz za bezsensowny ale moim zdaniem Depp jest po prostu kobiecy, spójrzcie z resztą na główne zdjęcie... Paluszki zgięte, zalotnie trzyma ten materiał przy twarzyczce i w dodatku ten pierścień... Straszne. Widocznie nie jest w moim typie.

użytkownik usunięty
Heidi666

Ja uwielbiam jego głos. W "Sweeney Todd" mnie tym oczarował ;) I ma to "coś" w sobie. I piękny uśmiech. Po prostu jest przystojny. Ale bez przesady. Najważniejsze, że jest świetnym aktorem. Grał w filmie każdego typu i poradził sobie rewelacyjnie.

Niestety nie grał w filmie każdego typu-Po pierwsze nie grał w komedii romantycznej - i zresztą sam z tego żartował.:)

użytkownik usunięty
MorganaBlackcat

"Benny i Joon" jest na filmwebie określone jako komedia romantyczna. A nawet jeśli nie, to jestem pewna, że poradziłby sobie świetnie ;)

Heidi666

odpowiadając na pytanie zadane w temacie; oczy, kości policzkowe i uśmiech, skoro chodzi o wygląd zewnętrzny. ale najważniejszy jest jego talent. jedyny w swoim rodzaju sposób gry. taki, że nie da się od niego oderwać oczu.

użytkownik usunięty
Heidi666

Ma okulary gwalciciela, kobiety na to lecą ;)

http://www.youtube.com/watch?v=EVcyNANK5cY

użytkownik usunięty

TO JEST CYTAT:

"Mnie się nie podoba w ogóle. Nie lubię oglądać filmów z nim, bo on po prostu przypomina mi z wyglądu kobietę... Ma takie kobiece usta i delikatne rysy twarzy, poza tym faktycznie te kości policzkowe tak mu wystają jakby był jakiś wychudzony... No i jest szczupły, zupełnie nie jak mężczyzna, wąskie ramiona, taki szczypiorek... Więcej w nim kobiety niż mężczyzny.

Może niektórzy uznają mój komentarz za bezsensowny ale moim zdaniem Depp jest po prostu kobiecy, spójrzcie z resztą na główne zdjęcie... Paluszki zgięte, zalotnie trzyma ten materiał przy twarzyczce i w dodatku ten pierścień... Straszne. Widocznie nie jest w moim typie."

KONIEC CYTATU
(och filmwebie, dlaczego nie można cytować u Ciebie?)

Odnosząc się do cytatu: użytkowniczka wymieniła wszystko to, co podoba mi się w Deppie i w płci przeciwnej ogólnie. Lubie szczypioreczki. Naprawdę.
Są gusta i guściki, mnie odrzucają macho-mani z siłowni i bicepsem.Dużym bicepsem. Oraz ogoleni na zapałkę opaśli dresi.
Lubię delikatne szczypioreczki.

PS Icek kobiety to lecą na tych z problemami emocjonalnymi. Naprawdę.

aż muszę się odezwać i się zgodzić ;]

maga89

Za uśmiech(tym mnie po prostu rozwala), kości policzkowe, brązowe oczy, wąsy, za kapelusze, głos, styl, poczucie humoru, za te wszystkie miny, nadprzyrodzone zdolności aktorskie, za postać Jacka Sparrowa, że jest wierny Vanessie, że kocha Francję, za to, że jest sobą, że jest nie do podrobienia, za filmy nakręcone z Burtonem... wszystkiego nie da się wypisać.