Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

mrau...

użytkownik usunięty

Johnny to najbardziej utalentowany aktor jakiego w życiu widziałam! A do tego jest taki śliczniutki! To jego hipnotyczne spojrzenie i cudowny uśmiech! Just cute! ^_^ A jego rola w "Piratach... to poprostu mistrzostwo! To się nazywa prawdziwe aktorstwo! Zastanawia mnie tylko jedno - dlaczego Johnny a nie Johnn? Ktoś może wie?

użytkownik usunięty

Popieram
Zgadzam się z Aniką,ponieważ zapomniałam dodać ,że on jest naprawde bardzo śliczny.Ja chcę jego zdjęcia jeśli ktoś zna fajną stronkę o nim niech sie odezwie

ja nie znam

Christopher_Moltisanti

mam takie pytanie: czemu powywlekales tematy z przed paru lat, w których raczej nie mówi się o aktorstwie Deppa, a które tylko rozwodzą się na temat jego(niebanalnej z resztą) urody? Skoro tak cię facet irytuje, to po prostu odpusć sobie i nie wchodź na jego forum, albo skoro jestes taki cwany załóż osobny temat i tam przedstaw jakies argumenty, które by mi przyblizyły powody twojej niechęci do Johnnego. Jak narazie, tylko chowasz za dawno załozonymi tematami, stawiajac jakis jeden irytujacy post.

Jeśli nie mozesz go zniesc, to sie nim nie interesuj, ale apeluje do ciebie: nie wznawiaj starych tematów, bo to tylko zabiera miejsce tematom, które mówia na konkretny temat.

paulinka_816

to oczywisćie bylo skierowane do mojego przedmówcy

paulinka_816

Bo to debil.
Powtórka z rozrywki.
Nie zwracaj na to uwagi i ciesz się życiem :D.