Na jaki film z Johnnym Deppem najbardziej czekacie? Ja najbardziej nie mogę się doczekać Piratów z Karaibów 2 i spotkania z szalonym Jackiem Sparrowem............ przepraszam............ kapitanem Sparrowem.
ja również na piratów...ciekawe czy johnny będzie tak samo ucharakteryzowany jak w pierwszej części.
No, między innymi dzięki znakomitej charakteryzacji postać Jacka Sparrowa .....pfu......przepraszam..... ...... kapitana Sparrowa jest postacią której się nie zapomina.
No, między innymi dzięki znakomitej charakteryzacji postać Jacka Sparrowa .....pfu......przepraszam..... ...... kapitana Sparrowa jest postacią której się nie zapomina.
Nie będę się wyróżniać, również z zapartym tchem czekam na Piratów. I tak, będzie ucharakteryzowany tak samo, można to zobaczyć na plakatach i w zwiastunach (które dodatkowo zaostrzyły mój apetyt - kwestia Will'a "gdzie Jack, nie odejdę bez niego... nieważne, chodźmy" zwaliła mnie z nóg :D)
Czekam na Rozpustnika, Piratów z Karaibów 2 i The Rum Diary... Poza tym (raczej bezskutecznie) na Cannes Man, który choć stary, u nas się nigdy nie pojawił.
3 długie lata oczekiwania... i wreszcie Captain Jack is back ;) Nie mogę się doczekać wakacji zwłaszcza z powodu "Piratów..."!!! :D
Najbardziej oczywiście na drugą część Piratów:] ale innymi filmami z jego udziałem, jeśli wpadną w moje ręcę, nie pogardzę:]
powiem szczerze,że ciekawie zapowiada sie filmik z Angeliną i Johnnym w duecie. ale tyle namiętności na raz, kto wytrzyma....................mo że coś zaiskrzy między nimi.........................
Wątpię, on kocha swoją żonę i nigdy by sobie niepozwolił na zakochanie się w innej bo to zniszczyłoby jego rodzinę, którą kocha ponad wszystko :)
Lubię i Johnny'ego i Angeline ale jakoś mi do siebie nie pasują jako duet filmowy...
P.S. To że na planie Mr&Mrs Smith coś zaiskrzyło między Jolie a Pitt'em nie oznacza od razu, że Jolie zadłuża sie w każdym ze swoich partnerów filmowych:-/ Ona była wolna a Pitt w środku rozwodu, więc sądzę że to super że im sie razem ułożyło! W kazdym razie nie przesadzajcie z tym gdybaniem na temat uczuc jakie miałyby się pojawic między Johnnym&Angeliną..:-/
hmm ja tam wolę żeby Depp był taki jaki jest i nie robił nic z Angeliną...On kocha swoją rodzinę i miejmy nadzieję, że nie sprawi przykrości swoim słodkim dzieciom...ale Johnny chyba raczej taki nie jest prawda? tylko "do czego zdolna jest Angelina"?
pozdrowienia
Angelina niech się trzyma Brada. Johnny natomiast nie jest typem człowieka, który poleci za każdą ładną panienką. Kocha swoją rodzinę - i Vanesse i dzieci - to po prostu widać, że są ze sobą na dobre i na złe... Dlatego jakikolwiek romans w jego sytuacji ma zerowe szanse powodzenia... w ogóle zaistnienia...
Ja także czekam na Piratów z karaibów2. Kiedy właściwie ten film jest w polskich kinach!!!!!???!?!?!?!!?!?!
W lipcu, nie pamiętam dokładnie którego i nawet nie chce mi się sprawdzać, ale jeśli chcesz wiedzieć to znajdź sobie ten film i tam to pisze.
JA oczywiście nie moge sie doczekać Piratów z Karaibów a premiera ma być na świecie 7 lipca u nas 21 lipca czyli w sam raz.Mam urodzinki czyli już wiedza co mi kupić.Bilecik w Koronie albo Heliosie.Johnny jest cudny:)