Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Na jaki film z Johnnym Deppem najbardziej czekacie? Ja najbardziej nie mogę się doczekać Piratów z Karaibów 2 i spotkania z szalonym Jackiem Sparrowem............ przepraszam............ kapitanem Sparrowem.

_Donnie_

No oczywiscie ze na "Piratów z Karaibów II" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No i III :P

So_be_it_

ja również na piratów...ciekawe czy johnny będzie tak samo ucharakteryzowany jak w pierwszej części.

nosferatu

No, między innymi dzięki znakomitej charakteryzacji postać Jacka Sparrowa .....pfu......przepraszam..... ...... kapitana Sparrowa jest postacią której się nie zapomina.

_Donnie_

to była genialna postac... czy ktoś wyobraża sobie w tej roli kogoś innego??

nosferatu

No, między innymi dzięki znakomitej charakteryzacji postać Jacka Sparrowa .....pfu......przepraszam..... ...... kapitana Sparrowa jest postacią której się nie zapomina.

_Donnie_

tylko i wyłacznie Piratów drugiej część :)
w tej roli jest najlepszy:)

nosferatu

Nie będę się wyróżniać, również z zapartym tchem czekam na Piratów. I tak, będzie ucharakteryzowany tak samo, można to zobaczyć na plakatach i w zwiastunach (które dodatkowo zaostrzyły mój apetyt - kwestia Will'a "gdzie Jack, nie odejdę bez niego... nieważne, chodźmy" zwaliła mnie z nóg :D)

_Donnie_

a ja sie wyrwe i napisze ze czekam na "The Libertine" xD xD xD

_Donnie_

Ja tam czekam na każdy film z tym geniuszem no ale najbardziej na Piratów ;)

_Donnie_

Najbardziej - na Piratów z Karaibów ;) Zdecydowanie... Chociaż chętnie oglądam każdy film z nim.

użytkownik usunięty
_Donnie_

Czekam na Rozpustnika, Piratów z Karaibów 2 i The Rum Diary... Poza tym (raczej bezskutecznie) na Cannes Man, który choć stary, u nas się nigdy nie pojawił.

_Donnie_

na piratów. Jack Sparrow rulez :P ... przepraszam ... kapitan, kapitan Jack Sparrow :D

Dororta_

3 długie lata oczekiwania... i wreszcie Captain Jack is back ;) Nie mogę się doczekać wakacji zwłaszcza z powodu "Piratów..."!!! :D

_Donnie_

Najbardziej oczywiście na drugą część Piratów:] ale innymi filmami z jego udziałem, jeśli wpadną w moje ręcę, nie pogardzę:]

locust

Ja najbardziej nie moge sie doczekać NA "Rozspustnika" i oczywiście Piratów:]

BraVe

powiem szczerze,że ciekawie zapowiada sie filmik z Angeliną i Johnnym w duecie. ale tyle namiętności na raz, kto wytrzyma....................mo że coś zaiskrzy między nimi.........................

nosferatu

Wątpię, on kocha swoją żonę i nigdy by sobie niepozwolił na zakochanie się w innej bo to zniszczyłoby jego rodzinę, którą kocha ponad wszystko :)

nosferatu

Lubię i Johnny'ego i Angeline ale jakoś mi do siebie nie pasują jako duet filmowy...

P.S. To że na planie Mr&Mrs Smith coś zaiskrzyło między Jolie a Pitt'em nie oznacza od razu, że Jolie zadłuża sie w każdym ze swoich partnerów filmowych:-/ Ona była wolna a Pitt w środku rozwodu, więc sądzę że to super że im sie razem ułożyło! W kazdym razie nie przesadzajcie z tym gdybaniem na temat uczuc jakie miałyby się pojawic między Johnnym&Angeliną..:-/

_Donnie_

hmm ja tam wolę żeby Depp był taki jaki jest i nie robił nic z Angeliną...On kocha swoją rodzinę i miejmy nadzieję, że nie sprawi przykrości swoim słodkim dzieciom...ale Johnny chyba raczej taki nie jest prawda? tylko "do czego zdolna jest Angelina"?
pozdrowienia

F_L

Angelina niech się trzyma Brada. Johnny natomiast nie jest typem człowieka, który poleci za każdą ładną panienką. Kocha swoją rodzinę - i Vanesse i dzieci - to po prostu widać, że są ze sobą na dobre i na złe... Dlatego jakikolwiek romans w jego sytuacji ma zerowe szanse powodzenia... w ogóle zaistnienia...

_Donnie_

Ja także czekam na Piratów z karaibów2. Kiedy właściwie ten film jest w polskich kinach!!!!!???!?!?!?!!?!?!

Fantastic

W lipcu, nie pamiętam dokładnie którego i nawet nie chce mi się sprawdzać, ale jeśli chcesz wiedzieć to znajdź sobie ten film i tam to pisze.

_Donnie_

Ja nie moge sie doczekac Piratów II i III

_Donnie_

JA oczywiście nie moge sie doczekać Piratów z Karaibów a premiera ma być na świecie 7 lipca u nas 21 lipca czyli w sam raz.Mam urodzinki czyli już wiedza co mi kupić.Bilecik w Koronie albo Heliosie.Johnny jest cudny:)

_Donnie_

piraci już byli...ciekawe jaki film badzie następny

_Donnie_

Sweeney Todd (i inne filmy Burtona, uważam że Johnny ma dożywocie u niego)