Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 452 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

<zakaz wstępu nie-siachniętym>

, czyli oftop jak za dawnych lat

gosia2326

No w końcu jakiś normalny wpis :)

gosia2326

Forum stało się żałośniejsze od tego na last.fm, myślisz, że jest tu coś do ratowania? Chyba szybciej do pogrzebania...

BTW, nowy Fw jest tak beznadziejny, że nawet bloga mi się nie chce uzupełniać. Tez tak macie?

Lady_From_Burton_World

TAAAAAAAAAAAA Też tak mam niestety .:)

MorganaBlackcat

noo, ale forum idzie uratować. jak przyjdą ludzie to może... coś, no wiecie ;(

gosia2326

Jacy ludzie?
:)

violet363

tyiinniniesiachnięci napewno nie

nie chcę być wredna, ale wyp* stąd, przecież coś napisałam w temacie, no nie?

gosia2326

gosia2326 nie chciałaś być nie miła i ci niestety nie wyszło ....
Wiem , że ty masz swoją grupę ^znajomych^ i tylko z nimi chcesz tu pisać, ale wiesz na forach może się każdy wypowiedzieć, nie tylko wybrana przez ciebie ^elita siachniętych^ .

Jak chcesz mieć prywatne forum to zrób sobie je gdzieś indziej , nie wiem może na swoim blogu.

P.S. Teraz znając twoje wpisy na tym i innych forach mogę tylko czekać aż nazwiesz mnie : ,, nie siachniętą , inteligentną inaczej itp i każesz wyp*erdalać stąd ".

gosia2326

Spoko..
Żyj sobie dalej w swoim zamkniętym małym światku...
Zobaczymy jak długo uda ci się w nim trwać.

violet363

:DDDDD

użytkownik usunięty
gosia2326

Proszę państwa, apeluję o kulturę tutaj i wypowiadanie się tylko na temat p. Johniego Deppa. Informuję, że od dnia 20 sierpien 2010 wszystkie posty, które nie będą zawierały słowa "Johnny Depp" zostaną usunięte

Pozdrawiamy, wasza kochana moderacja!

No to mamy nowego moda .

MorganaBlackcat

Apeluje do moderacji żeby uszanować innych 'ludzi' i żeby posty, które zawierają słowa "Johnny Deep" też nie były usuwane :P a tak wgl to miłe, że ktoś jeszcze próbuje to wszystko trzymać w kupie (tak Gosiu, to o tobie :D).

paciek

oh dziękuję, Paciek ;P

użytkownik usunięty
paciek

Nie stety niema takiej opcji, kod programistów filmweba na to nie pozwala.

gosia2326

Och, gugugugugugu i wioletka wyszczekane jak mało które fanki JOHNNEGO DEPPA ;p
Gośka, przykro, że musisz to znosić. Im rzadziej tu zaglądam tym większą mam pewność, że forum padło.

Lady_From_Burton_World

Wiesz Lady miałam cię za trochę inną osobę. Naprawdę lubiłam czytać twojego bloga i uważałam, że masz talent do pisania.... teraz moje zdanie o tobie trochę się zmieniło ( wiem że cię to mało obchodzi ).
Tak właściwie to właśnie po przeczytaniu twojego bloga stałam się fanką Johnny'ego Deppa. Wcześniej był mi on właściwie obojętny.

Nie powiedziała bym , że jestem ,,wyszczekana" , po prostu uważam , że fora na filmwebie są dla wszystkich, nie tylko dla elity siachniętych (?!)

gugugg

Lady! Patrz! Fankę miałaś! :D

Mada_gringo

No tak masz rację .... chociaż byłam raczej fanką jej bloga , niż jej samej (przecież jej nie znam ) :)

Lady_From_Burton_World

Myśl co chcesz tylko proszę: TYLKO NIE WIOLETKA :D
Nie mam nic wspólnego z tym imieniem, choć mój nick może się rzeczywiście niektórym z nim kojarzyć ;)

gosia2326

Gosiu, uroczą jesteś dziewczynką, naprawdę.

gosia2326

Wyszczekane, bo mają więcej racji niż wy tzw. siachnięci?

BeautyAndStupid

Nie było mnie tu ze sto lat, a tu jak burdel był - tak jest. Wątpię, aby udało się uratować forum, ale próbować można w sumie.
Mi się już tu nawet nie chce oceniać filmów ...

ZAWSZE I WSZĘDZIE GRUPA SIACHNIĘTYCH NA SZCZYCIE BĘDZIE.

MorganaBlackcat

tak jest! ;D

gosia2326

Hah. Mamy hasło wyborcze :P

użytkownik usunięty
gosia2326

Ugryscie mnie w nos
Z gilem zjedzcie wlos

gosia2326

Ale...teraz czuję się niemal jak hollywoodzka gwiazda ;p
Dobra, przegięłam z tym "wyszczekane", przyznaję ;), po prostu trochę mnie sprowokowały wasze posty < gugugg i violet> , a wtedy bywam nieco...wredna. I kłótliwa. I szukam zaczepki. Każdy czasami tak ma <mam nadzieję>.

Poza tym nie lubię jak ktoś określa naszą, nazwijmy to, grupę mianem elity, czy podobnych bzdur. Myślicie, że ktoś z nas czuje się lepszy od Was? Rozumiem, że zdanie "zakaz wstępu nie-siachniętym" mogliście uznać za próbę wywyższania się, ale Gosi chodziło jedynie o spisanie się z osobami, które dawniej odwiedzały to forum- gehenn, paćkiem, madą,etc... Nikt tu nie chce się odgradzać murem od reszty, ale mnie np.: irytuje to, co dzieje się teraz na forum i ten temat powstał tylko po to <tak myślę>, żeby popisać sobie na luzie, jak parę miesięcy temu, gdy nie było jeszcze nowego Fw i całego tego syfu. Po co zakładać do tego nowe forum, skoro tutaj najczęściej wpadają te osoby?

Lady_From_Burton_World

,,Rozumiem, że zdanie "zakaz wstępu nie-siachniętym" mogliście uznać za próbę wywyższania się" - Tu trafiłaś w sedno - właśnie tak to zrozumiałam.
A tak właściwie to mam już dość tego forum i nie chcę się kłócić. Więc nie zamierzam się już czepiać i spadam stąd. Proszę bardzo ,,siachnięci" możecie sobie pisać tak jak dawniej.

gugugg

ŻE CO KURWA CHCECIE?????????????????????????????????????????????????????????????????????????

un_soleil

Lady powiedziała wszystko co trzeba było. Słońce wrócił, radujmy się

gosia2326

Siachnięci na prezydenta. Czy cośtam.
Przepraszam, misiaczki, że wam nie odpowiadałam długo, ale mam szkołę z internatem i dopiero dzisiaj podłączyli mi internet. To znaczy, duńską szkołę z internatem. Od ósmego sierpnia tu jestem i do domu wracam w łikendy. I, tak, oni rozumieją tylko duński, tudzież angielski, czy niemiecki. Przy czym wspomnę, że ani po duńsku, ani po angielsku nie mówię.
I nie, wcale nie jest zimno, a ludzie są kochani i jedzenie całkiem dobre. Więc nie jest źle.

Do wszystkich, którzy chcą napisać: bardzo ciekawe, ale to forum Deppa: pierdolcie się, ta wiadomość nie jest do was, kurwa. Możecie przez chwilę popatrzeć na niesamowitość Alison na moim avatarze, a jak się nie podoba, to spieprzajcie do innego tematu.
Kurwa.
Btw. dziwi mnie, że jeszcze nie jesteśmy na demotywatorach albo mistrzach, naprawdę.

Gehenn

może niedługo będziemy... ŁI AR STARS!!! :D :D :D

Gehenn, dear, jesteś w Danii! Gdzie cię tam? Jak Ty się tam z nimi dogadujesz... I dlaczego szkoła?!
i dlaczego na tak długo? w ogóle dlaczego?? I tak w każdy łikend do Polonii ojczyzny naszej? dziwne to wszystko, ale jesteśmy z Tobą, wiesz, prawda??
..no i całe szczęście, że Ci internet w internacie podłączyli.

Siachnięci Na Króla!!!!

Gehenn

Po kim jak po kim, ale po Tobie Gehenn można się było spodziewać takiej akcji ;P. Też bym chciała wyjechać do Danii. Albo Francji. Albo Szwajcarii (Montreux <3)...ale nie na stałe, tylko na pewien czas. I do Anglii na wakacje... Zresztą, kiedyś pojadę i też będę się tym bezczelnie chwalić na forum ;D

Nie ma nas na mistrzach, ok, ale czemu nie ma nas na demotach? To forum jest najbardziej demotywującym miejscem w internecie, jestem tego pewna. Już sam ten biały kolor, brr...

Lady_From_Burton_World

Ja bym chciała do Francji, Anglii, Szkocji, Szwajcarii, Rosji xD, Hiszpanii i Jułesej. Zamieszkam w Anglii albo Jułesej i będę Wam wysyłać pocztówki regularnie co tydzień o tej samej porze :3 I znając mnie pewnie w ogóle nie będę się chwalić, ewentualnie coś delikatnie wspomnę.

Demotywatory nie są nas warte. Trzeba mierzyć wyżej <wyobraża sobie niusy o nas w tv, wywiady, okładki gazet, piosenki na naszą cześć, długopisy, siachnięte kubki, sejm i naszą partię, nowego prezydenta, flagi, symbole, książki, filmy, etc.)

gosia2326

ja pierdole....................................................co za syf

un_soleil

Co nie? Nowy Filmweb, stary syf...

Lady_From_Burton_World

Syf jest fajny..