hej! czy waszym zdaniem liczne tatuaze johnny'ego sa sexy, podobaja wam sie? dlaczego? ja jestem pol na pol. podobaja mi sie tatuaze, ale jak jest ich zbyt duzo to juz nie wyglada fajnie. akurat johnny ma ich strasznie duzo, ale wiekszosci z nich nie widac bo sa zasloniete np. przez ubranie, nie? ale za to podoba mi sie jego tatuaz z imieniem corki (Lily-Rose) nad piersia... :) co o tym sadzicie? wypowiedzcie sie!
Mnie to sie tam zawsze podobały tatuaże u facetów :P A Johnny ma bodajże 13 (?) :P Hmm... To chyba trochę dużo, może i za dużo, ale i tak wyglądają extra i mi się to podoba :P
Pozdrawiam! :D
tatuaze sa OK szczegolnie fajny u Deppa jest ten przedstawiajacy serce na jednym z ramieniu z napisem "betty sue"
fajnie jest miec Tatuaz ale jeszcze zalezy co komu pasuje .. np :|:| gruby HARLEjowiec z broda po pas :|:|:||:| i z tatuazami na 50 % skory to nie za fajnie łęęęęęęęęęęęęę :|:||:| hahahahah :D
tatuaż fajna sprawa,sama chce sobie zrobić,i bardzos ie zastanawiam nas "3" na dłoni a jak nie "3" to japońską 3...bedzie git:)