A może by tak zorganizować Ogólnopolski zlot fanów Johnny'ego? Np. w Warszawie albo Krakowie, co o tym sądzicie?
Był już taki temat i były same durne odpowiedzi.. Zresztą ciężko by to było zorganizować.. Chyba, że pare osób by sie tylko zjawiło tak w małej grupce sobie pogadac też by szło..
Ja sie zawsze zastanawiałem co się robi na takich zlotach... np. zlot posiadaczy opel astra, zlot fanów deppa, zlot użytkowników komputera, zlot ludzi pijących kawę, zlot ludzi bez małego palca u stopy, zlot ludzi lubiących zloty. O czym można tyle gaadac tam, jezeli w ogóle się o czymś gada?
jak to co sie robi pije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111ćwoku zorganizujmy zlot u mnie w zakopanem, ale bedzie fajnie zobaczyć wasze ryje bezcenne:D
Słońce (mogę się tak do Ciebie zwracać?), zadziwiasz mnie, jesteś bardzo uprzejmym i kulturalnym słońcem.
nie tym tonem internetowy napinaczy. Ja zdałem kulturalne pytanie z nutką sarkazmu a ty mi tu wyjeżdżasz z ćwokiem? Po prostu byłem ciekaw co się tam robi, bo do tej pory nie wiem a skoro nie wiem to mam dziwne wyobrażenie o tym i trochę mnie to śmieszy. A pić to wole z kumplami z pracy niż z 13 letnimi fankami ;) pozdrawiam
to na chuj sie pytasz? troche wyobraźni, po za tym daje se reke uciać że po pierwsze jestes mlodszy odemnie a po drugie nie masz znajomych ĆWOKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odcinaj ;) nie chodzi mi tutaj o wiek. Po co się tak napinasz? Tatuś cię za często brał na kolanka i wkładał paluszek w co nie co? przynajmniej tak to wygląda. A pytanie zdałem dlatego, że forum w większości kultur uznaję się za miejsce spotkań i rozmów w tym też zadawania pytań ;) pozdrawiam słoneczko i powiedz tatusiowi żeby nie za często... ;)
Nawet w małej grupce pogadać, czasami kina się jeszcze zgadzają na projekcje jakiegoś filmu wystarczy się tylko rozejrzeć i poszukać ;] ale ograniczenie wiekowe można dać (14/15+) bo jakoś nie uśmiecha mi się siedzieć z rozwrzeszczanymi fankami.
Ja jestem jak najbardziej za zlotem ;)
Nawet jak nie będzie dużo ludzi to co z tego,
przecież nie musi być nas nie wiadomo jak dużo,
w małej grupce też można się fajnie bawić,
A co do ograniczeń wiekowych - hmm w sumie dobry pomysł, nie żebym
dyskryminowała młodszych, ale siedzenie w grupie rozwrzeszczanych,
napalonych małolat to rzeczywiście nic przyjemnego ;)
zlot to wspaniała myśl, boję sie tylko, że byśmy się nigdzie nie pomieścili, chyba że na jakimś polu czy coś. ;p Johnny ma stanowczo za duzo fanów hehe ;)
Fajnie by było takie coś zorganizować ale może pójdziemy na kompromis i zaprosimy po prostu ludzi pełnoletnich ???
Mi sie wydaje ze nawet takie ograniczenie wiekowe nie za dużo zdziala bo jak to sprawdzac? Trzeba bedzie dowód pokazac na wejściu?;D
W sumie to głupio by trochę wyszło... Z tym dowodem oczywiście tak jakoś nie halo....No ale z drugiej strony gdyby się nazjeżdżało jakiś dzieci co ja tam będę z nim robić?? Grać w ciuciubabkę??? Jak człowiek dorosły to chociaż sam za siebie odpowiada ;)
Ale wy głupi jesteście. Na takich zlotach najczęściej staje się w kole, łapie za ręce i rytmicznie wykrzykuje "KO-FA-MY-CIEM-DEPP!-KO-FA-MY-CIEM-DEPP!". Najlepiej w miejscu pełnym ludzi, np.: na środku ulicy.
Możecie też usiąść w kręgu ze skrzyżowanymi nogami i po kolei rozprawiać o waszej wielkiej dorosłości, płaceniu rachunków i niewdzięcznej pracy do samego rana...
Bo przecież nie będziecie grac w ciuciubabkę, nieee???
Tez wydaje mi się ze zlot jest głupim pomysłem. Lepiej pogadac na forum niz jechac gdzies do jakiegos miasta tylko po to zeby zobaczyc kilkadziesiąt osób stojących i wstydzących sie do kogos odezwac.;)
w sumie to racja ale pomyślcie jakie zrobilibyśmy wrażenie stojąc na środku ulicy w kółeczku i z obłędem w oczach wykrzykując "Koffamy ciem depp" ;D;D;D
W dzisiejszym odcinku Big Lebowski kontra Słońce.
JERRY! JERRY! JERRY!
Teraz ktoś musi pokazać cyce.
Ktoś inny wygłosi morał odcinka.
Do zobaczenia dbajcie o siebie i innych.
SZARA SZARA SZARA SZARASZARA SZARASZARA SZARASZARA SZARASZARA SZARASZARA SZARASZARA SZARASZARA SZARASZARA SZARASZARA SZARASZARA SZARASZARA SZARASZARA SZARASZARA SZARASZARA SZARASZARA SZARASZARA SZARASZARA SZARASZARA SZARASZARA SZARASZARA SZARASZARA SZARASZARA SZARASZARA SZARASZARA SZARASZARA SZARASZARA SZARASZARA SZARASZARA SZARASZARA SZARASZARA SZARASZARA SZARASZARA SZARASZARA SZARASZARA SZARASZARA
NO KURWA NARESZCIE JESTES
"Ale wy głupi jesteście. Na takich zlotach najczęściej staje się w kole, łapie za ręce i rytmicznie wykrzykuje "KO-FA-MY-CIEM-DEPP!-KO-FA-MY-CIEM-DEPP!". Najlepiej w miejscu pełnym ludzi, np.: na środku ulicy.
Możecie też usiąść w kręgu ze skrzyżowanymi nogami i po kolei rozprawiać o waszej wielkiej dorosłości, płaceniu rachunków i niewdzięcznej pracy do samego rana...
Bo przecież nie będziecie grac w ciuciubabkę, nieee???"
z ust mi to wyjąłeś.
Oj dzieci, dzieci....
Na takim zlocie wszyscy przebierają się za Jacka Sparrow'a, i tydzień przed
spotkaniem nie myją zębów :)
Lady widzę, że masz czaderskiego odpicowanego bloga ;) hmm.. chyba mamy tu artystkę ;) zupełnie jak na fotce ;]
o tak mi przykro ;) może zorganizujemy jakiś zlocik? tak, żeby zakopać "topór wojenny" ;) co wy na to moi miluśińscy? ;)