Amerykanie, nie wymawiający polskich znaków, mówią REZ-NIK.
A dla mnie on zostanie Jasiem Rzeźnikiem ;). Piękny facet o schrypniętym głosie...
Ja jestem w nim platonicznie zakochana ;-) Właściwie to wciąż wierzę, że kiedyś za niego wyjdę ;-D
A tak nawiasem mówiąc, to gdy 8 lat temu pierwszy raz usłyszałam nazwę zespołu (w radio zarzynali wtedy "Iris"), tylko parsknęłam. A chwilę potem jego nazwisko wprawiło mnie w osłupienie. "Żart, czy co?" Gdzie tam, to nasz rodak za wielkim morzem :-) Widziałam cudne DVD z ich koncertem - John w deszczu, ojjjj...
I taki ładny plakat mu dali: "Polish guys kick ass" - fajnie się cieszył :D
Ja oczywiście też sie wproszę, choć moja kumpela też za nim szaleje :D
Odkad usłyszałam Iris bardzo ich lubię.
A DVDlive in bufallo oczywiście ogladałam. Iris w deszczu...łooo :)
Taaa....kocham to w deszczu. Wiesz co, jakbyś się rozmyśliła z tym ślubem, to mi powiedz, ja się zgłaszam:D A jak nie, to ja też się wproszę:) Pozdrawiam fanów(czyt. fanki. nie no dobra, fanów):D
Ja jestem w nim platonicznie zakochana ;-) Właściwie to wciąż wierzę, że kiedyś za niego wyjdę ;-D
O, matko! Wyjęłaś mi to z ust.
Tylko jest jeden problem, to JA za niego wyjdę xDDD
A co do piosenki ''Iris'' to też to w radiu usłyszałam i od tąd zakochałam się na zabój w tej piosence.. a Johnnego zostawie dla was.. xD Pozdrawiam i czekam na ślub :-P
Ja w radiu dużo razy słyszałam piosenkę "Iris", ale wtedy się nie interesowałam, nawet nie wiedziałam jak się nazywa i ją wykonuje. Po obejrzeniu filmu: "Miasto Aniołów" odrazu musiałam się dowiedzieć, kto napisał tak świetną piosnkę, z takimi pięknymi słowami. :))
Ja gdy tylko usłyszałam piosenkę "Iris" od razu się zakochałam, do tego w filmieją usłyszałam i stał się on jednym z moich ulubionych. Od razu pokochała Go go dolls i zobaczyłam mnóstwo wywiadów z Johnym, który jest naprawdę świetny. Uwielbiam tego faceta, jest sobą, pozytywny i otwarty.
No i proszę, jeszcze polskie korzenie :)
Jak ja coś sknocę zawsze pragnę by ktoś z Filmweb w końcu zrobił opcję Edytuj! Miało być Goo Goo Dolls