Rolą w filmie "Kilerów dwóch" spadła na same dno, mam nadzieję że zrozumie ze do emerytury nie będzie grała ról zwariowanych nastolatek i zagra w końcu w jakimś porzadnym filmie ... ale zaraz w Polsce nie kreci siętakich filmów
A moim zdaniem właśnie w drugim Kilerze była obłędnie zabawna - najśmieszniejsza rola w tym filmie :)
Golmac jak masz pisać takie pierdoły, to nie pisz wogóle. Pani J. Fraszyńska zagrała wspaniale rolę Dony!
Ta rola taka właśnie miała być. Miała zagrać "porytą" gówniarę i zrobiła to rewelacyjnie. A porządnie to zagrała w "Skazanym na bluesa" chyba nie zaprzeczysz ?!
Golmac Jolanta Fraszynska w Kilerach Dwoch dostala taką role. Kazdy dostaje jakas role ktora musi odpowiednia zagrac. Wiesz ile aktorzy czasu nad tym pracują??? Napewno nie zdajesz sobie sprawy bo nie jestes aktorem, wiec uszanuj to. A jakbu ktos z Ciebie sie smial i mowil by o Tobie "Jaki z niego głupek". Kazdy aktor lub aktorka dostaje odpowiednia role ktora musi zagrac. A jak nie mozesz tego zrozumiec to juz Twoj problem.
wychodzi z tego że nie wolno krytykować aktora za kiepska role bo oni ciezko pracują bardzo pokrętny sposób myslenia.
według mnie ona zagrała dobrze tylko i wyłącznie w filmie skazany na bluesa i idealnie wcieliła się postać Goli, a co do innych ról to mam do nich nieprzychylną opinię ale za tą rolę ją szanuję
No, wybitną aktorką to ona z pewnością nie jest, ale jako Dona - "krótko i zajebiście" - była na serio kapitalna.