Joseph Zeng

Zeng Shunxi

10
1 ocena gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joseph Zeng

Bardzo fajna i wesoła z nim drama, warta obejrzenia to: 我可能遇到了救星 (Wo Ke Neng Yu Dao Le Jiu Xing) z 2023. I ma dość sporą filmografię... zastanawiajace dlaczego tu pojawiają się tylko dwa tytuły? :-(

NidhoggVrede

Bo filmografia u aktora się pojawia, jak się uzupełni obsadę danego filmu / serialu, a nie po tym, jak się doda filmografię do profilu aktora. Poza tym swoje też trwa weryfikacja i akceptacja dodanej już obsady. Serial "Wo Ke Neng Yu Dao Le Jiu Xing" jest dodany do FW (https://www.filmweb.pl/serial/Wo+Ke+Neng+Yu+Dao+Le+Jiu+Xing-2022-10039306) – postaram się w najbliższym czasie uzupełnić jego dane (łącznie z obsadą), ale trochę potrwa, zanim pojawi się ona na stronie serialu.

Irmgarda

Okej, tylko po wpisaniu tytułu mi nic nie znajduje, po obsadzie łatwiej. Tytułów angielskich nie znam, więc może dlatego nie znalazłam... Strona faktycznie jest nieuzupełniona... i w zasadzie zastanawiałam się, czy to na pewno ten serial... Dzięki. Pozdrawiam :-)

NidhoggVrede

Może, jak szukałaś, to serial jeszcze nie był dodany. Dobrze jest też próbować szukać po fragmencie tytułu (chińskiego w zapisie łacińskim), bo czasami mogą być one różnie zapisane.