Dlaczego co jakiś czas w dziale CIEKAWOSTKI zmieniają się dane na temat jego wzrostu !! ??
Jakiś czas temu Josh miał 191cm wzrostu a teraz nagle zmalał o 2 cm i ma 189cm wzrostu...
O co tu chodzi ??
Przecież to tylko 2 cm... Musiało być gdzieś źle podane, może sam Josh myślał, że tyle ma, potem się dokładniej zmierzył i pomyłka wyszła na jaw... Ja też nie wiem ile mam dokładnie wzrostu
Ja za każdym razem kiedy sie mierze mam inny wzrost. Raz rosne, raz maleje, wiec nie przesadzaj. Wszyscy dobrze wiemy, że Josh jest wysoki i ma ok.190cm. I powinno nam starczyć. A zresztą.. :p
Pozdro :*
Nie będe się powtarzać i sądze to co inni jedyne co mnie ciekawi to to czy ten adres to jest jego domowy czy firmy menadżera, czy jeszcze inny?
Tak ja własnie juz myśle czy on ma 182 czy 192 :P mam dylemat między 80 a 90 hymm :).. Musze wszystko zmierzyc, bo ja mam tylko 153 :/ i nie będe do niego pasowała ;((.
To malutka jesteś ja mam 185cm wzrotu =)
Pozdrawiam...
Ps. Josh ma 191cm wzrostu =]
naprawde?? To co myslisz ze juz mozesz z nim uprawiac sex?
ten gej David naprawde mnie rozbija!!
Dirk z Sahary ma wiecej wzrostu od was 2 razem wzietych, szczegolnie gdy stoi na pancerniku
Nie wiem czy nie mieliście tego w podstawówce, ale wzrost człowieka w ciągu dnia ulega zmianie. Rano człowiek jest najwyższy a wieczorem najniższy. Zazwyczaj różnica wynosi 1-2 cm (tak jak w przypadku Josha) albo nawet 3-4 cm, jeśli ktoś wykonuje ciężką pracę obciążającą kręgi w kręgosłupie. Tak, więc Jose raz zmierzył się wieczorem a raz rano i z stąd ta różnica