no i Josh wskoczył na 1 miejsce w TOP 100 :D hehe mi się tam to podoba, ale ciekawa jestem jak to sie dalej potoczy (przykład Evy Longorii (jesli sie pomylilam to sorki)) w kazdym badz razie pozdrawiam fanow Josha ;)
Nie, żebym nie lubiła josha, ale jednak sądze, że nie należy mu się wygrywać z pacino, de niro, hopkinsem itd
mimo wszystko uważam, ze mu się po prostu nie należy. Bo i nie ma za co. Za jedną rolę w Lost? To jednak trochę za mało chyba, zeby się z chociazby Deppem czy Pacino mierzyć...
Zaraz zrzuci się banda dzieciaków, ktora będzie wstawiała mu specjalnie "1", żeby wyleciał z rankingu... żenada
Strasznie go lubię w "Zagubionych", ale pierwsze miejsce na liście to przesada. Chociaż, z drugiej strony, ta lista i tak nie ma żadnej wartości.
Przestałam się już dziwić werom, że nie reagują na takie posty, bo ileż można..!! Na 60% forów na FW widzę taki post:( Proszę, zrozumcie:
To NIE JEST lista 100 najlepszych aktorów/filmów/... ,
tylko LISTA 100 NAJPOPULARNIEJSZYCH FILMÓW/AKTORÓW/... !!!
Najlepszy jest pojęciem subiektywnym i każdy ma inne kryteria. Rankingi FW ukazują jacy aktorzy, jakie filmy itp są w danym momenie NAJPOPULARNIEJSZE.... Gdybyście kiedykolwiek raczyli przeanalizować system oceniania, który nawiasem mówiąc jest prosty jak budowa cepa, nie byłoby setek tych głupich postów...
Finito