Josh HollowayI

Joshua Lee Holloway

8,6
6 992 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Josh Holloway

Mój tato widział wczoraj w TV jak pokazywali Josha i mówili, że ma chorobę Parkinsona... Ja osobiście tego nie widziałam, a mój tato mógł się pomylić, ale może ktoś o tym coś wie? Oby to była nieprawda, bo szkoda takiego przystojniaka...

__tabasco__

A co to za pierdoła ? Nie chce obrazić twojego taty, ale musiał się pomylić. Może widział podobnego aktora ? Chorobę Parkinsona miał na przykład papież. Występuje ona u starszych ludzi więc o Josha możemy być spokojni :)

jenny123

Przeszukałam pół Internetu. Bzzzzdura :)

jenny123

do "jenny123":
słuchaj, nie po to napisałam, że mój tato mógł się pomylić, że widział Josha, żebyś Ty mi tu pisał/ła że jest pierdołą (i nawet Twój tekst: "Nie chce obrazić twojego taty" niczego tu nie złagadza). Ja nie po to pisałam tutaj temat żebyś go obrażał/ła. Założyłam go po to żeby się upewnić.

__tabasco__

Możliwe, że widział Michael'a J. Fox'a. On ma tę właśnie chorobę, a jej objawy zaczęły występować gdy miał około 30 lat. Więc nie można tez powiedzieć, że występuje tylko u straszych ludzi.

jenny123

Też myślę, że tabasco sztucznie zrobiła problem. Weźcie już przestańcie bo to jest żenujące. Przeczytałam wszystkie wpisy i śmiałam się za każdym jednym. Odpuście wszyscy. Teraz właściwe zdanie na właściwe pytanie=) Josh na pewno nie ma parkinsona. Twój tata na pewno się pomylił. Dopytaj go czy jest pewien że to o niego chodziło.=)

__tabasco__

A co sie tak rzucasz --(tabasco)-- ?! Przeciez napisala ze nie chce obrazic twojego taty...

m_arta

do m_arta:
heh...... następna.... jakbyś nie zauważyła to dodałam, że tekst "Bez obrażania twojego taty" nie załagadza tu sprawy. Postaw się w mojej sytuacji... i co czujesz? No właśnie...

__tabasco__

Yyy...no napewno nie obrazilambym sie o taka glupote. Trzebabylo napisac ze to nie twoj tata tylko ktos inny jak masz teraz takie problemy :/

użytkownik usunięty
__tabasco__

Do --(tabasco)--. Czy nie zauwazylas przypadkiem, ze jenny123 piszac 'pierdola' miala na mysli ten news, ze Josh ma chorobe Parkinsona, a nie Twojego tate? Czytaj dokladnie zanim ocenisz kogos, ze obraza Twojego tate.

Do "linka":
Gratuluję spostrzegawczości! jenny123 na pewno pisała o tym temacie, że to pierdoła, a potem tak z niczego sobie dodała, że nie chciała obrazić mojego taty... Bravo!

__tabasco__

Gdyby dotyczylo to twojego taty to nie pisalaby "CO to za pierdola" tylko "ale z niego pierdoła". Zaimek 'co' wyraźnie wskazuje, że chodzi o wiadomośc, informację. Tak przynamniej ja to rozumiem. To juz autorka powinna sie tlumaczyc, a ty nie rob z tego wielkiego hallo, bo niestety kultury w internecie nie uraczysz.

__tabasco__

boże, jakie problemy sama sobie wynajdujesz, tabasco! Nikt tu nie chciał urazić Twojego taty, a jedynie wskazać, że to nieprawda. Nadinterpretujesz wypowiedzi innych i zarzucasz, że obrzucają inwektywami twoją rodzinę a to gówno prawda, za przeproszeniem. Przestań się tak rzucać i trochę wyluzuj, bo sama zaczynasz kłótnię.

A co do wiadomości to na pewno nie jest prawdziwa. tyle.

MartyQ

Heh... Nie chciałam zaczynać tej kłótni, ale skoro sami ją rozkręciliście to ja się w nią włączyłam. Po wypowiedzi jenny123 chciałam ją tylko przywołać do porządku, ale widzę, że niektórych to podjarało i zaczęli się unosić, a z reguły jestem taka, że jak ktoś trzeci się dołącza choć nie było to do niego, sama wychodzę z pazurami, bo mnie to irytuje. Bo to jest tak jak w życiu: jak ktoś się dołącza do kłótni, to osoby, które tą kłótnie stworzyły myślą: "a co im do tego?". A pewnie większość z was normalnie w życiu widząc kłótnie na dworze, na korytarzu szkolnym czy w innym publicznym miejscu nawet nie ma ochoty się w nią wkręcić tylko obserwuje z boku, ale na necie to wszyscy są chętni do pomocy, udawania kogoś innego i do kłótni. Sami zaczęliście rozkręcać ten temat, więc pomyślałam sobie dlaczego go kończyć? Lubię się kłócić, więc to mi sprawia tylko frajdę :). Tak więc podsumowując, niepotrzebnie niektórzy wsadzali tu swój nos, bo cały ten temat założyłam, żeby się upewnić, czy przypadkiem Josh nie ma choroby Parkinsona, ale jak widzę, nie to ich w tym temacie zainteresowało, tylko zaistniała kłótnia. Zauważcie, że na tych kilka wypowiedzi tylko 2 lub 3 osoby odpowiedziały na temat... A reszta zaczęła nagonkę... Po to weszliście na ten temat? Heh... Może pozarzucajcie coś sobie a nie innym. Nikogo dosłownie poprzez przezwisko nie obraziłam w swoich wypowiedziach, ani nawet nie pojechałam po nikim metaforycznie, ale jak widzę, to kilka osób już zdołało powyżywać się na mnie. Powtórzę się jeszcze raz: po co tu weszliście?

A swoją drogą, jenny123 nie odpisała już potem ani razu, więc to ona powinna się tłumaczyć, co miała na myśli w swojej pierwszej wypowiedzi.

__tabasco__

Ale kazanie...:/ Poco my wchodzilismy tu?! A poco ty tu wchodzilas? Przeciez moglas gdzie indziej to napisac a jak juz zdecydowaas sie na filmweb to trzebabylo sie liczyc ze kazdy tu pisze co chce i odpowiada na takie glupie pytania jak np. twoje.

m_arta

Bo miałam wrażenie, że wchodzą tu inteligentne osoby, ale po Twojej wypowiedzi zmieniłam zdanie

m_arta

Aha jeszcze jedno. Nie czepiaj się do mnie, że weszłam na tą stronę i zadałam to pytanie, bo jakbyś nie zauważyła mam do tego pełne prawo, ale czepiaj się m.in. siebie i innych, którzy nie umieją traktować takich pytań poważnie. Bo nie sztuką jest zadać pytanie, ale na nie odpowiedzieć, ale jak widać niektórym przychodzi to z trudnością :/

__tabasco__

wiesz co, tabasco, masz rację po co zaczynać,jeśli ktoś zniża się do czyjegoś poziomu a potem ten pokonuje go doświadczeniem. Jeśli lubisz się kłócić, to idź załatw sprawy gdzieś indziej, bo to nie jest miejsce na twoje pokazywanie, że tylko ty masz racje a nikt inny nie. Po co tu weszłam? Bo nie lubię jak takie osoby jak ty uważają się za najlepsze i nietykalne i jeszcze burają się o wszystko do wszystkich. CO ty sobie myślisz, że skoro ty założyłaś ten temat, to możesz wyzywać wszystkich na lewo i prawo? Opanuj się trochę. szkoda czasu na ciebie.

MartyQ

To, że założyłam ten temat to nie oznacza, że mam prawo wszystkich wyzywać i nigdy tak nie twierdziłam, tylko sam to sobie wymyśliłeś. Skoro szkoda na mnie czasu to nie pisz tutaj. Ja cię o to nie proszę, to ty się wtrącasz w tą sprzeczkę.

__tabasco__

-łaś, jak coś, znaczek przy nicku powinien Ci coś podpowiedzieć.
Wtrącać się, jak to nazywasz, mam święte prawo, a ty nie masz tak naprawdę nic do tego :] Zabronisz mi pisać na forum?:] Nie sądzę. Sama to wszystko wywołałaś, więć nie dziw się, że ludzi to irytuje.

MartyQ

Hehe... ja nie wywołałam tej kłótni tylko ludzie którzy się do niej wtrącili, bo zaczęli po mnie jechać. Normalnie bym to sobie odpuściła, ale po co, skoro osoby w to niezamieszane tego sobie nie odpuściły?

__tabasco__

Niby ty nie zaczelas tej klotni?! To zobacz sobie na twoj 2 wpis! Wtedy zaczeli wszyscy na ciebie jechac bo ty czepialas sie ze obrazamy twojego tate, wymyslalas rzeczy ktore wcale nie byly tu powiedziane i musialas je wyolbrzymiac. "Bo miałam wrażenie, że wchodzą tu inteligentne osoby, ale po Twojej wypowiedzi zmieniłam zdanie " za to ja juz od poczatku wiedzilam ze za madra to ty nie jestes :/

m_arta

Ty chyba nigdy na oczy kłótni nie widziałaś. Swoim drugim wpisem tylko zwróciłam uwagę jenny123, ale skoro wy wszyscy uważacie, że to było wywołanie kłótni, to chyba macie jakąś nerwicę

m_arta

"Za mądra to ty nie jesteś" heh........ nie znasz mnie, żeby mnie w tym oceniać. Ja wam nie wchodzę na waszą mądrość, ale wy to już z leksza przesadzacie

__tabasco__

Taa tylko ty tez napisalas ze nie jestem intelgenta. Nie napisalas wprost ale jednak domyslilam sie :/

m_arta

Heh, ale zauważ na jakim to już było stopniu tej całej sprzeczki. Zarzucasz mi, że już w moim drugim wpisie kogoś obraziłam, ale po mnie wiele osób mnie obrażało, więc napisałam, że "myślałam, że wchodzą tu inteligentne osoby, ale chyba się pomyliłam" już w trakcie kłótni. Więc nie zarzucaj mi, że to ja pierwsza zaczęłam obrażać ludzi.

__tabasco__

Nie no jasne to my zaczelismy te chora rozmowe na temat parkinsona josha... To ja tak strasznie obrazilam twojego tate i baardzo tego zaluje :/ skonczymy te zalosna rozmowe o tym kto zawinil. Bo ty napewno nie przyznasz sie do winy.

m_arta

Bo nie mam do czego się przyznawać!

A ta "chora rozmowa" na temat rzekomej choroby Parkinsona u Josha, to qrde przecież mnogłam się o to zapytać, skoro coś takiego się dowiedziałam, nie? Jakby to okazało się prawdą to by chociaż ludzie wiedzieli i nie zarzucaj mi, że był to głupi temat.

__tabasco__

Widzę że ostra sprzeczka się wywiązała. Skończcie już ten temat, najwyzej się później w sądzie spotkacie, bo to juz sie staje śmieszne, naprawdę (teraz boję się tylko, że tabasco do mnie wyskoczy, nerwowa trochę jest, jak zauważyłem).

_Donnie_

No czepia sie o byle co...:/ moze o to jej chodzilo?

m_arta

chce sobie (wątpliwą) popularnośc zrobić :D

Siostra_z_Archeo

Czytanie ze zrozumieniem nie boli.
A Josh żadnej choroby nie ma z tego co mi wiadomo...

__tabasco__

parkinsona to ma chyba Michael J Fox ale napewno nie Josh