No właśnie, dlaczego? Dlaczego on jest... a w zasadzie był... na pierwszym miejscu. Ja nic do niego nie mam i naprawde go lubie, ale ludzie on sie nie nadaje na pierwsze miejsce.
Gdyby dostawał sprawiedliwe oceny to prędzj czy później i tak by spadł, bo ludzie którzy uznają go za przeciętnego aktora dawali by mu 4,5,6 a nie odrazu jedynkę za zbyt wysokie miejsce. Ci którzy go nie znają to zamiast odrazu dawać jedynkę zaczęli by oglądać LOSt, większość by się pewnie do niego przekonała i dała mu dobrą ocenę. Spadek z pierwszego miejsca tak i tak byłby nieunikniony bo on rzeczywiście jeszcze za mało grał żeby przekonać do siebie tych bardziej wybrednych. Tylko żę są ludzie którzy na swoich dupaCH NIE USIEDZĄ i kurwa jego mać muszą mu dać tą jedynkę bo już nie mogą wytrzymać dłużej tego że on innych aktorów wyprzedza. No i kurwa jego mać takimi ludźmi się brzydzę.
DONNIE DEP dokladnie pamietam jak Eva Longoria debiutowala w top 100 tez na 1 miejscu potem podobnie jak josh spadla na 2 potem BEZ KOMENTARZA i dziwne ze przed osiagnieciem 1000 glosow miala note nawey wyzsza niz 9,00 a teraz nagle ok 7.7 BARDZO KUREWSKO DZIWNE zycze aktorom zarowno z LOST jak i GOTOWYCH NA WSZYSTKO zeby zajeli pierwsza dziesiatke :) pozdr
Popieram. Też mnie denerwują ci co specjalnie obniżają oceny niektórych aktorów. Dają im 1 tylko dlatego by ci nie wyprzedzali ich ulubieńców. To jest chore.
To działa tak
Najpierw glosuj sami fani, bo inni nie bardzo go kojza i nie szukają jakoś po filmwebie. Potem gdy taka osoba dostaje sie na czołowe miejsce, zostaje tez zauważona przez innych i ludzie zaczynają głosować...
Dobry aktor, ale co on robi na 2 miejscu... Dobry znaczy jakieś 7 które ma ode mnie.
To działa tak
Najpierw glosuj sami fani, bo inni nie bardzo go kojza i nie szukają jakoś po filmwebie. Potem gdy taka osoba dostaje sie na czołowe miejsce, zostaje tez zauważona przez innych i ludzie zaczynają głosować...
Dobry aktor, ale co on robi na 2 miejscu... Dobry znaczy jakieś 7 które ma ode mnie.