zgadzam się...Josh (Sawyer)to mój ulubiony męski bohater zaraz obok Boona.Charliego też lubię, ale jak dla mnie to on jest trochę upierdliwy...pozdr :*
Mnie też bardzo podobają się serialowi: Charlie i Sawyer. Są super! Ale przyznasz, że Jack, "pan doktor" też jest przystojny. :-)
Pozdrawiam,
-ZAGUBIONA-
a fe :P Jack nie jest przystojny i jest taki irytujacy :P (tak moj antyfanizim jacka widac zasze i wszedzie ale poprostu goscia nie trawie :D) ale za to sawyer.. mhmmmm....
Zgadzam sie że Sawyer i Charli sa najlepsi. Jednak mam problemik moja kumpela jest zafascynowana Sawyerem dlatego pyatm czy ktoś nie ma adresu pocztowego do tego aktora.Błagam o pomoc.To jest bardzo pilne !!!
zobacz www.josh-holloway.com , ale nie wiem czy tam jest adres :P a co ta twoja kolezanka ma zamiar napisac do sawyera? :D:D
zobacz www.josh-holloway.com , ale nie wiem czy tam jest adres :P a co ta twoja kolezanka ma zamiar napisac do sawyera? :D:D bo moze wezme z niej przyklad :DD:
Josh jest super i jest bardzo męski. Tylko moze troszke za często robi minkę "jakby był zły na cały świat", ale to tylko dodaje mu uroku :)
Pozdro
SAWYER mi sie podoba jest bossski no i troszke Jack ... no i nie zapomne wspomniec o ŚP Boonie:):):)
niestety nie ogladalam calej 1 serii ale z tego co widzialam to Boone byl z deczka przeslodzony ale i tak niezly przystojniaczek a Sawyer.... tu by mozna duuuuzo pisac;P
on tak slicznie "mruczy" :) szczegolnie slodko to brzmialo w 13 odcinku 2 serii w scenie z Cassidy w łazience :)
Jack mi nie przypadł do gustu, pod względem wyglądu i z faktu, że jest z rodzaju "pan wszystkowiedzący"