Buahahaha co za poziom głosowania na filmwebie.Brawo i życzę jeszcze mądrzejszych wyborów.
"Co to za gość, z twarzy podobny zupełnie jak do nikogo. Jedynki powinny go podleczyć".
To jest odpowiedni poziom głosowania na FW psorze?
Ja go przed niczym (ewentualnie nikim) nie bronię. Poprostu to co powiedział np. Iluvartar odbiera mi wiarę w coś takiego jak homo sapiens.
Ja to u aktorów/ek oceniam ich grę, więc trochę mnie denerwuje gość który daje 1 chociaż nigdy aktora/ki nie widział.
No dokuadnie. Do kolesia nic nie mam w sumie bo z "Lost" jest spoko, ale bez przesady. Znam go tylko z tego serialu i nic poza tym, więc jak dla mnie jest stanowczo za wysoko w "TOP 100 ludzie" na FW.
Drogi/Droga Donnie! Jeśli Iluvatar nigdy nie widział Dżosza, to tylko dobrze o Nim świadczy.
Tako rzecze Matuschauskavasky
Teraz bedzie grał w drufim filmie. A poza tym, wg mnie serialowy Sawyer jest świetną postacią w LOST, a sam ten serial jest przecież tak kultowy jak np. "Przyjaciele", więc Josh ma pełne prawo do bycia tak wysoko. I ja go wysoko oceniam!
"Proszę Państwa, oto Donnie! Donnie Josha wnet obroni..."
Drogi/droga Matuschaukavasky, myślę że śmiało można nazwać cię naszym nowym wieszczem.
Radzę się opanować i nie stresować zbytnio. Doświadczenie filmwebowie niektórych osób, powinno dać wam do zrozumienia, że takie sytuacje zdarzają się często. W przypływach nadmiernego podniecenia u niektórych osób, zaczynają się sypać dziesiątki. Najczęstszą tego przyczyną jest ładna buźka, co tyczy się również pana Hollowaya. Pamiętam też czasy, kiedy to Małaszyński królował u góry rankingu. Było to jednakże krótkie panowanie, dlatego sądzę, że Josh też tu długo miejsca nie zagrzeje.
o. i spadł na 50 miejsce. czy wszyscy jestescie zadowoleni? swietnie. wasze dawanie 1 nie poszlo na marne. ja osobiscie josha lubie, jest jednym z moich ulubionych aktorow, ale nie uwazam ze zasluguje na miejsce w pierwszej dziesiatce bo sa tam aktorzy o wiele od niego lepsi pod wzgledem umiejetnosci. ale te wszystkie wasze fochy o to ze byl przez pare dni na górze tej listy sa dla mnie niezrozumiale. jak juz ktos wspomnial to nie jest lista najlepszych aktorow tylko tych którzy sa na TOPie. i Josh ze wzgledu na wielki sukces zagubionych napewno takim aktorem jest. ale teraz macie swoich pacinów, hopkinsów na poczatku i zadan holloway wam widoku nie zasmieca. szczesliwi? tylko powiedzcie wszystkim krewnym zeby mu napachali jeszcze 1 zeby go zupełnie z tej setki wyrzucic... eh. nie ma to jak fochy o bzdety.