Josh HollowayI

Joshua Lee Holloway

8,6
6 992 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Josh Holloway

po mistrzowsku wyprowadził w pole Lockusia i Jackusia..... naj lepszy odcinek II serii

katharinka

slyszalam ze po tym odcinku mnostwo osob przestalo lubic Sawyera i ogolnie ponoc stracil na popularnosci nie wiem co sie tam stalo (cierpliwie ogladam z AXN chociaz niedlugo bede miala wszystko na plytkach ale ja lubie to oczekiwanie na 20.00 w niedziele;D) ciekawe co lobuz tam spsocil;)

BEZnickowaGIRL

od samego poczatku serialu przeciez byl kretaczem.... takze mysle ze zmiana jego charakteru nie wplynela by dobrze na dalsze losu serialu... mnie osobiscie to sie podoba... chociaz podejrzewam ze w dalszych odcinkach ze zemsta bedzie "słodka" dla Jacka.. w koncu to on gra "lidera" grupy chociaz moze scenariusz mnie zaskoczy.. zapraszam do opini kiedy juz obejrzysz 13 odcinek...

katharinka

Zgadzam się ten odcinek był świetny. Sawyer nieżle to sobie wykombinował a już myślałam że się zmienił a tu niespodzianka ale i tak go lubie.

Alice_X

tak wszystko dobrze wykombinowal ale w odcinku 14 ani slowa o tym narka

katharinka

Uważam,że mógł znaleść mniej chamski sposób zemsty na Jacku. Troche mnie zawiódłno i Kate chyba też... Ale i tak o uwielbiam.

użytkownik usunięty
biodiversity

A mi się strasznie podobało to, co zrobił. Bo juz zaczął mi sie wydawac taki nudny... Wszystkim pomagal i w ogóle... A tu nagle się okazuje taki sam jak wczesniej. "Niegrzeczny" ;D A ja lubię takich niegrzecznych chłopcow hehe;D Po tym co zrobil, nawet na chwile nie przestalam go lubic ;) tak jak Kate, ona caly czas go baaaaardzo lubi :D

hehehe uwielbiam Sawyera. a po tym odcinku jeszcze bardziej go uwielbiam!!! tylko nie rozumiem co sie dzieje z Charliem taki fajny był a teraz mu cos odbiło? nie rozumiem. ale fajnie że Sawyer zrobił taki numer panu dokotorkowi!!! nie przepadam za jackiem choć trochę żal mi Locka, bo jest bardzo sympatyczny...

katharinka

Sawyer rules!!!!!!!!!!!!!!
Po prostu genialnie wyprowadził w pole doktorka i Lock'a i tak trzymać!!! A nie dawać się rzadzić jakimś dwóm którzy myślą, że wszystko im wolno i że wszyscy mają ich słuchać!!! Brawo Sawyer tak trzymać!!!!! I za to właśnie go uwielbiam. Pozdrawiam wszystkich fanów Sawyera i zapraszam na mojego bloga!!!!!!!!

Karola

Sawyer wymiata! Jest zdecydowanie najlepszy ze wszystkich rozbitkow :P