Josh HollowayI

Joshua Lee Holloway

8,6
7 060 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Josh Holloway

W siódmym odcinku trzeciego sezonu ("Lost" s03e07 - "Not In Portland"), żegnamy się z naszym bohaterem :( Ekipa produkcyjna stacji ABC potwierdziła informację, że dojdzie do egzekucji Sawyer'a. SAD...

Santa_Maria

do egzekucji?? a skad masz to info?? bo ja na trailerze widzialam ze on i kate uciekna:> wiec jak to jest z tymi info z ABC?

Santa_Maria

To nie jest możliwe ponieważ sawyer bedzie ciagle głównym bohaterem 4 sezonu, a poza tym on z kate ucieka od innych co znaczy ze egzekucja owszem sie odbyła ale nie zakończyła sie sukcesem planowanym przez innych, to by było chamskie i zbyt gwałtowne zakonczenie miłosnego episodu sawyer-kate.

biodiversity

Sama to sobie wymyslilas?! Czy moze J.J.Abrams ci powiedzial? :/

m_arta

wystarczy trochę poczytać i obejrzeć dokładnie spoiler. w następnej odpowiedzi pozbadz sie sarkazmu.

Santa_Maria

Nie lubię Sawyera, ale jeszcze bardziej nie lubię, jak giną bohaterowie, z którymi człowiek tak się zżywa:/...

Dai

To by rozwiązało odwieczny i dla wielu najważniejszy problem w serialu!!!Wreszcie skończyły by sie wpisy "aj a bym wolała żeby była z nin a nie tamtym"!!!

Santa_Maria

Koleś robisz podpuche i ściemniasz. Spoilerek mówi co innego. A byłoby milo gdybys mógl czymś potwierdzić twoje info, może jakiś link ??

Santa_Maria

Yyy... Ja słyszałam, że on i Kate uciekną. Wątpię, że go usuną, choćby ze względu na jego popularność ;>

Santa_Maria

A mozesz swoj komentarz poprzec jakims linkiem ,filmikiem lub czyms inny ??

ajra

Cytuję:

"Mimo różnych przecieków to nie Jack będzie postrzelony w siódmym epizodzie, ale Pickett, który będzie próbował zabić Sawyera. Matthew Fox prawdopodobnie nie bierze teraz udziału w kręceniu kolejnych odcinków serialu, a przecieki donoszą, że nie będzie uczestniczył w ponownym połączeniu więźniów z rozbitkami(dołączą za to Kate i Sawyer), więc przez pewien czas nie będziemy obserwować jego losów."

Z tego więc wynika, że Kate i Sawyer bezpiecznie dotrą do naszych rozbitków, będą żyć długo i szczęśliwie ;)

a_j_b_

Nie wiem skąd/nie pamiętam już/ to wiem, ale flashbacki w następnych odcinkach będą należeć do:
7-Juliet
8-Desmond
9-Jack
Pozdrowionka;)

Santa_Maria

No ja mam nadzieje ze Sawyer nie zginie!! bo chyba przestane ogladać lost ;PTo nie możliwe!

kasiorek_3

James nie zginie .. Owszem padnie strzał ale ja słyszałam że to Picket (czy jak mu tam sorry za błąd) zostanie postrzelony ;)

agusia335

no no no $awyeR nie moze zginac to moja ulubiona postac ,jak go nie bedzie to jzu tego nie bede ogladał...
pzdr

Santa_Maria

Sorki, ale raczej nie będzie jak mówisz. Na stronie zagubieni.pl czytałam, że Picket (czy jak mu tam :) }będzie PRÓBOWAŁ zabić Sawyera, ale nie uda mu się, Juliet go zabije. Poza tym rzeczywiście S. ma być bohaterem 4 sezonu. A serial straciłby zapewne wielu fanów po zabiciu Sawyera :)

_Anya_

nie umrze. nie nie nie. ja sie nie zgadzam. zreszta. producenci musieliby na glowe upasc, jesliby go zabili. nie nie nie bez sensu. ^^

ilmare

Nie mogą go "uśmiercić", bo jest popularniejszy od doktorka i serial straciłby wieeele fanów ;-)

Santa_Maria

Ford nie zginie! A wiecie dlaczego? Bo w LOST Moments go widzimy, a po drugie: Nie zauważyliście, że twórcy uśmiercają jedynie tych, których śmierci nikt się nie spodziewa? Boone, Shannon, Ana-Lucia, Libby, Eko... A o prawdopodobnej śmierci Sawyera jest teraz strasznie głośno! Więc nie ma się czego bać... Twórcy nie pozwolą by w serialu wydarzyło się coś co fani by przewidzieli ;P

Amy_Lulu

Z tego, co pamiętam, to o śmierci Any-Lucii, Libby i Eko też było głośno, więc nie ma co się łudzić, że śmierć Sawyera jest całkiem wykluczona ;)
A jak umrze, to ja jako jedyna nie będę po nim ryczeć.

Santa_Maria

nie wierzcie... to nie prawda..............

Santa_Maria

nie zgine, pod koniec 8 odcinka razem z kate wroci na plaze, na dodatek sa planowane z nim niezle akcje , na 100% nie umrze.

milenik

Litości... jakaś kretynka dała upust swojej fantazji a Wy się przejmujecie jej bzdurami.

Dziecko, wracaj do lalek.

Mierzwiak

Zgadzam się !!