W siódmym odcinku trzeciego sezonu ("Lost" s03e07 - "Not In Portland"), żegnamy się z naszym bohaterem :( Ekipa produkcyjna stacji ABC potwierdziła informację, że dojdzie do egzekucji Sawyer'a. SAD...
do egzekucji?? a skad masz to info?? bo ja na trailerze widzialam ze on i kate uciekna:> wiec jak to jest z tymi info z ABC?
To nie jest możliwe ponieważ sawyer bedzie ciagle głównym bohaterem 4 sezonu, a poza tym on z kate ucieka od innych co znaczy ze egzekucja owszem sie odbyła ale nie zakończyła sie sukcesem planowanym przez innych, to by było chamskie i zbyt gwałtowne zakonczenie miłosnego episodu sawyer-kate.
wystarczy trochę poczytać i obejrzeć dokładnie spoiler. w następnej odpowiedzi pozbadz sie sarkazmu.
Nie lubię Sawyera, ale jeszcze bardziej nie lubię, jak giną bohaterowie, z którymi człowiek tak się zżywa:/...
To by rozwiązało odwieczny i dla wielu najważniejszy problem w serialu!!!Wreszcie skończyły by sie wpisy "aj a bym wolała żeby była z nin a nie tamtym"!!!
Koleś robisz podpuche i ściemniasz. Spoilerek mówi co innego. A byłoby milo gdybys mógl czymś potwierdzić twoje info, może jakiś link ??
Yyy... Ja słyszałam, że on i Kate uciekną. Wątpię, że go usuną, choćby ze względu na jego popularność ;>
Cytuję:
"Mimo różnych przecieków to nie Jack będzie postrzelony w siódmym epizodzie, ale Pickett, który będzie próbował zabić Sawyera. Matthew Fox prawdopodobnie nie bierze teraz udziału w kręceniu kolejnych odcinków serialu, a przecieki donoszą, że nie będzie uczestniczył w ponownym połączeniu więźniów z rozbitkami(dołączą za to Kate i Sawyer), więc przez pewien czas nie będziemy obserwować jego losów."
Z tego więc wynika, że Kate i Sawyer bezpiecznie dotrą do naszych rozbitków, będą żyć długo i szczęśliwie ;)
Nie wiem skąd/nie pamiętam już/ to wiem, ale flashbacki w następnych odcinkach będą należeć do:
7-Juliet
8-Desmond
9-Jack
Pozdrowionka;)
James nie zginie .. Owszem padnie strzał ale ja słyszałam że to Picket (czy jak mu tam sorry za błąd) zostanie postrzelony ;)
no no no $awyeR nie moze zginac to moja ulubiona postac ,jak go nie bedzie to jzu tego nie bede ogladał...
pzdr
Sorki, ale raczej nie będzie jak mówisz. Na stronie zagubieni.pl czytałam, że Picket (czy jak mu tam :) }będzie PRÓBOWAŁ zabić Sawyera, ale nie uda mu się, Juliet go zabije. Poza tym rzeczywiście S. ma być bohaterem 4 sezonu. A serial straciłby zapewne wielu fanów po zabiciu Sawyera :)
nie umrze. nie nie nie. ja sie nie zgadzam. zreszta. producenci musieliby na glowe upasc, jesliby go zabili. nie nie nie bez sensu. ^^
Ford nie zginie! A wiecie dlaczego? Bo w LOST Moments go widzimy, a po drugie: Nie zauważyliście, że twórcy uśmiercają jedynie tych, których śmierci nikt się nie spodziewa? Boone, Shannon, Ana-Lucia, Libby, Eko... A o prawdopodobnej śmierci Sawyera jest teraz strasznie głośno! Więc nie ma się czego bać... Twórcy nie pozwolą by w serialu wydarzyło się coś co fani by przewidzieli ;P
Z tego, co pamiętam, to o śmierci Any-Lucii, Libby i Eko też było głośno, więc nie ma co się łudzić, że śmierć Sawyera jest całkiem wykluczona ;)
A jak umrze, to ja jako jedyna nie będę po nim ryczeć.
nie zgine, pod koniec 8 odcinka razem z kate wroci na plaze, na dodatek sa planowane z nim niezle akcje , na 100% nie umrze.
Litości... jakaś kretynka dała upust swojej fantazji a Wy się przejmujecie jej bzdurami.
Dziecko, wracaj do lalek.