Powiedzcie drogie panie bo zapewne 90% glosow jest od kobiet co takiego on zrobil?? czy wystarczy miec ladne cialo i buzke by byc dobrym aktorem - I Don't Think So.Nie zagral w zadnym znaczacym filmie a popularnosc przyniosla mu tylko rola w serialu cos wiecej???? pozniej jest tylko........................................................................... ........................wlasnie tto
I właśnie za to ludzie go lubią :) Nie musi grać w wielu filmach. Wystarczy, że jeden przyniósł mu sławę. Może się mylę, ale wedłóg mnie tak właśnie jest. Pzdr. :D
Moim zdaniem Josh jest w top 100 ludzi , ponieważ fanki kochają go za jego wygląd...
Uważam, że on jest świetnym aktorem i umie się wcielić w daną postać inaczej nie zagrałby w zagubionych...
A tak ogólnie to zaje..... z niego ciacho:)Prawie jak Justin Timberlake:):)
No co zrobił? Zagrał szowinistycznego, twardego Sawyear'a w Lost'ach. :D
Jeste "piękny" i cudowny, a młode siksy mają kisiel w majtkach na jego widok i dlatego jest w TOP 100...
Josh nie zagrał w zbyt wielu filmach. Dzięki roli Sawyera stał się rozpoznawalny, zyskał wiele fanek. . Posypały się 10-tki, no i się dostał. Za wygląd głównie, chociaż tak źle nie gra, nie przesadzajmy. Tzn. dla niektórych dobrze, dla innych? Cóż, wygląd jak widać pomaga :D
Josh jest świetnym aktorem , bardzo dobrze gra rolę porywczego Saywera. Według mnie zasłużył na tą nagrode nie tylko dlatego że jest dobrym aktorem ale jest bardzo bardzo przystojny . I nigdy nie zmienie swojego zdania o nim. a i niedługo pojawi sie film w którym Josh bedzie głównym aktorem. Film pt. "Whisper"
Wchodząc na różne fora widzę, że większość osób uważa ten ranking za głupotę, a mimo to prawie wszędzie można znaleźć taki temat jak ten.
Jak dla mnie jest to ranking najpopularniejszych osób, a nie najlepszych.
Co do Hollowaya... Lubię go w roli Sawyera (wydaje mi się, że gra dobrze - ale to tylko moje zdanie!), a w czasie wywiadów sprawia sympatyczne wrażenie (i tak wiem, że "gwiazdy" mają ludzi, którzy mówią, co mówić).
Czym?? Moim zdaniem talentem, jak i urodą. Jest ekstra przystojny- fakt. Ale gra też super, i dziwię się, że zagrał w tak niewileu filmach...
Ale uroda... Hmmm.... Jest mega przystojny, co nie zmienia faktu, że wg. mnie jest świetnym AKTOREM.
Pozdro:)
Według mnie (przynajmniej tak było ze mną), mozna lubić go za poczucie humoru. Dawno nie było takiego aktora, który w jednym filmie miałby tyle cytatów wartych każdego śmiechu. Jedyną osobą, która w żartach go w moim rankingu przebiła to Forrest Gump.
Taaa, co jak co ale poczucie humoru to on ma (a to jest dla mnie najważniejsze w życiu i w filmie)...Ma chłopak szczęście, ze dostał akurat tą rolę, bo ona przyniosła mu sławę i teraz robi to co lubi i do tego jest ustawiony:), słyszałam, że wykłócał sie z producentami, o to, żeby właśnie ubarwić tą postać w ten sposób, podobno włożył w tą role trochę siebie jeśli to prawda, to super mu to wyszło...też sie dziwie, że mimo jego dążeń do tej pory zagrał praktycznie w żadnym filmie, pewnie miał kiepskiego agenta i nie mógł sie przebić...I myślę, ze nie buźką rozkręcił sobie karierę, bo gdyby tak było, to już dawno temu byłoby głośno wokół niego...A nawet jeśli jest teraz tym kim jest dzięki facjacie i innym detalom, so what??!!Wyczuwam subtelną nutkę zazdrości panowie...jedni mają ładne twarze, inni są inteligentni, a jeszcze inni mają np. talent, ale rzadko się zdarza ktoś, kto posiada, te wszystkie cechy naraz, tak więc pracujcie nad sobą panowie, może i wy w przyszłości osiągniecie coś dzięki czemuś!!!:P:P Pozdro:)
A tak w ogóle jakbyście nie zauważyli to on nie jest w top 100 ludzi , bo ma dopiero 168 miejsce, więc o co w ogóle Helou ci chodzi???hmm???!!!
jest bardzo dobrym aktorem..do tego przystojny..się dziwisz;) jak dla mnie przewyższa toma cruse'a i mu podobnych:)
1999-2004: Anioł Ciemności (Angel) jako Dobrze wyglądający facet (gościnnie)
Do-kła-dnie. Aktorem rewelacyjnym nie jest. Ale to je po prostu dobrze wygladający facet i za tą jego buźźke kochaja go miliony fanek.
Josh - ideał tysięcy kobiet. Za to go kochamy! Za ciało, uśmiech i za rolę w LOSTACH też. Idealnie gra Sawyera. Czytałam niejeden artykuł, niejeden wywiad z nim - to dusza-człowiek a nie jakiś drań, jakiego gra. Jak dla mnie powinien być w pierwszej piątce. Pozdrawiam!:)
Taa Jasne ^^^ I kogo byś wywaliła na miejsce Josha? Ala Pacino? Nicholsona?
A może Hopkinsa? Błagam, nie rozśmieszaj mnie. Rozumiem, że on się podoba, ale bez przesady. Znam go tylko z roli Sawyera, był jeszcze modelem jakichś perfum... Jeśli tylko coś takiego się liczy, to naprawdę...
Ma talent i siłę przebicia, "nie ważne co mówią byle by mówili" i o to chodzi... Wzbudza emocje... Faktycznie jest przystojny, choć wcześniej nie zwróciłam na to uwagi, a polubiłam go najbardziej ze wszystkich postaci w tym serialu, jest dla mnie po prostu dobrym i charakterystycznym aktorem...
tak jak większość aktorów zagubionych nie zagrał w żadnym znaczącym filmie,
po prostu swietnie pasuje do roli Sawyera. Mimo że nie jestem homo i jestem
(tak mi sie wydaje :-) ) męszczyzną to jednak nie da się ukryć że to niezłe
ciacho :-XXXXX
owszem jest przystojny (<slini się>) ale moim zdaniem aktor z niego zadny, za mało gra i w za malo znaczących rolach aby znaleźć się w top, niestety jak wielu zauważyło dostaje 10 za kaloryferek na brzuszku:)(<znowu sie ślini>):)