Moim zdaniem Josh wyrosnie na dobrego aktora.:)
Świetnie zagral w Moście,Zathurze,Małym Manhattanie i RV.
Wróże mu sukces:-) ma chłopak talent -tylko pozazdrościc i 3mac za niego kciuki.
Jeżeli jesteś dziewczyną to chyba wiem z jakich powodów tak mówisz, ale coś nie wygłądasz na dziewczynę więc nie czepiam się.
a własnie ze jestem:)z jakich powodów?? to że chłopak jest ładny to nie ma nic do rzeczy:P ja mówię wyłącznie o jego grze aktorskiej jest bardzo przekonywujący jak na swój wiek,potrafi doglebnie oddac sie roli a przy okazji zachowuje sie naturalnie jego gra jest bardzo naaturalna i"prawdziwa" i za to go Lubię:) no i gra w bardzo lekkich familijnych komediach.
Pozdrawiam:)
moim zdaniem to jeszcze dziecko:P takze nie patrze na niego jak na obiekt zainteresowan:D nie mój przedział wiekowy:]!stwierdzam ,ze jest TYlKO:P dobrze zapowiadajacym sie aktorem ,któremy w pozniejszym życiu wróze sukces:).Popatrz na jego filmografe?robi wrazenie prawda?;>
Pozdrawiam
Jest naprawde swietny mam wszystkie jego filmy 1 z najlepszych aktorow jakiego widzialem :) Fajnie zagrałw małym manhattanie i Most do Tarabithia chcem obejrzec Firehouse Dog ale nie mam napisoów:/ moze ktos ma z was?