Josh Hutcherson

Joshua Ryan Hutcherson

7,8
29 993 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Josh Hutcherson

Wybaczcie, ale to chyba jeden wielki, głupi żart.

Shiloh

Odwułuję to, co powiedziałem. Skoro nie on zagra Damiena, to w porządku.

Shiloh

aha, jaki wariat..

hahaha_123409

Nie no, sorry koleś, ale ten komentarz napisałem wiele lat temu. Tyczył się błędnej informacji umiesczonej na portalu, którą skasowano kilka godzin później. Stąd moja własna odpowiedź na założony przeze mnie post. Jak się nie orientujesz, o co chodzi, to nie dopowiadaj sobie tego i nie obrażaj mnie w swojej jakże genialnej, ciętej ripoście. Na przyszłość zastanów się, co w ogól chcesz napisać, bo sam się ośmieszasz. Życzę lepszego zachowania na tym i innych portalach.

Pozdrawiam,
Shiloh

Shiloh

Hahaha,po pierwsze jestem dziewczyną ;>. Po drugie mogłeś usunąć ten post,skoro sie pomyliłeś,i wiem ze to było dawno ale dopiero dzisiaj to zobaczyłam. Po trzecie po co sie podpisujesz,przeciez nie jestem ślepa :))

hahaha_123409

Po pierwsze - nie musisz czepiać się tego, że pomyliłem Twoją płeć, ale jeśli obraziłem tą pomyłką Twoje uczucia, to przepraszam
Po drugie - często na różnych forach różnych portali stosuje się dopisy do własnych komentarzy
Po trzecie - sama piszesz, że dopiero zobaczyłaś mój post i wiesz, że to było dawno, więc po co po tylu latach go komentujesz?
Po czwarte - wcale nie twierdzę, że jesteś ślepa, często się podpisuję w dyskusji, to forma grzecznościowa

Pozdrawiam,
Shiloh

Shiloh

Hahahahah,nie noo serioo?! yy,taak stosuje sie ale robisz z siebie tylko debila ;p. Komentuje bo mnie to rozśmieszyło,jaaki wariat xdd

hahaha_123409

Tak, ja jestem wariatem, za to ty trollem.

Pozdrawiam i żegnam,
Shiloh

Shiloh

Hyhyhyhy...

Pozdrawiam i witaaam,Wariacieee ; )
Messijka

Shiloh

No, ok :))) ja jestem trollem,a ty ogrem.
nie pozdrawiam, żegam xd
hahaha_123409