Nie no, sorry koleś, ale ten komentarz napisałem wiele lat temu. Tyczył się błędnej informacji umiesczonej na portalu, którą skasowano kilka godzin później. Stąd moja własna odpowiedź na założony przeze mnie post. Jak się nie orientujesz, o co chodzi, to nie dopowiadaj sobie tego i nie obrażaj mnie w swojej jakże genialnej, ciętej ripoście. Na przyszłość zastanów się, co w ogól chcesz napisać, bo sam się ośmieszasz. Życzę lepszego zachowania na tym i innych portalach.
Pozdrawiam,
Shiloh
Hahaha,po pierwsze jestem dziewczyną ;>. Po drugie mogłeś usunąć ten post,skoro sie pomyliłeś,i wiem ze to było dawno ale dopiero dzisiaj to zobaczyłam. Po trzecie po co sie podpisujesz,przeciez nie jestem ślepa :))
Po pierwsze - nie musisz czepiać się tego, że pomyliłem Twoją płeć, ale jeśli obraziłem tą pomyłką Twoje uczucia, to przepraszam
Po drugie - często na różnych forach różnych portali stosuje się dopisy do własnych komentarzy
Po trzecie - sama piszesz, że dopiero zobaczyłaś mój post i wiesz, że to było dawno, więc po co po tylu latach go komentujesz?
Po czwarte - wcale nie twierdzę, że jesteś ślepa, często się podpisuję w dyskusji, to forma grzecznościowa
Pozdrawiam,
Shiloh
Hahahahah,nie noo serioo?! yy,taak stosuje sie ale robisz z siebie tylko debila ;p. Komentuje bo mnie to rozśmieszyło,jaaki wariat xdd