Miałem przyjemność zagrać z nim dzisiaj w kosza na LAfitness studio city! Bardzo przyjemny człowiek... Na prawde, zdziwiłem się. Bardzo wyskoko skacze! Ma bardzo silne nogi i super gra w kosza ;) 10/10 należy się, również za grę aktorską!
kurcze, szczęściarzu! :P jak go spotkasz następnym razem to powiedz mu żeby był świadomy, że ma żonę w polsce :P też mam liczną rodzinę w stanach.
fajnie masz, pozdrawiam ; ))
A co sądzicie o jego karierze? Jak dla mnie świetnie wypadł w obydwu częściach "Podróży". "Igrzysk Śmierci" jeszcze nie widziałam, ale zamierzam, bo słyszałam, że to dobry film.
WTF? Czy ja coś przegapiłam? Raz piszesz w męskiej osobie, raz w żeńskiej? Słaba ściema, dziecinko. Ale z drugiej strony, ludzie, ktoś rzuci "Hej, mieszkam w LA, widziałem Blabla Blabla tu i tam" i od razu mu wierzycie? Proszę Was, przecież na FW to zjawisko nagminne. Ogarnijcie się. I zacznijcie stąpać twardo po ziemi.
Ej to nie sprawiedliwe ja mam siorę w LA i jestem tam co wakacje i spotkałem tylko Anne Paquin z mężem Stephanem, to jest serio nie sprawiedliwe za tydzień jadę do siory i będę jeździł po każdym boisku do kosza hahahaha, może znajdę przy okazji Jennifer która też gra w kosza :)