Nową dziewczyną Josha jest Claudia Traisac (czy jak to się tam pisze xd) , co o niej sądzicie?
Polecam na przyszłość :) W szkole niestety nie zatroszczyli się o urozmaicenie twojego zasobu słownictwa ;p
Zabrakło pomysłu na sensowną odpowiedź, więc próbujesz mnie powstrzymać od uczestniczenia w rozmowie? Muszę przyznać, bardzo ''kreatywnie'' ;)
Posick pełna para. respect. moj mistrzu naucz swojego padawana jak sie odzywac bez szacunku dla ludzi ktoych sie nie widziało na oczy. prosze. bd twoim padawanem.
i wez gadaj z 14 latka. nawet gwiezdnych wojen nie ogladała.
straszne. wiec narazie. nie mamy juz o czym rozmawiac. powodzenia w dalszym cisnieciu osob ktore tobie nie podpasuja.
hahahahahhahahahhahhaha,oglądałam Gwiezdne Wojny,a co to jakiś obyczaj albo coś ,żeby oglądać Gwiezdne Wojny,bo jakoś nie słyszałam
Post zdecydowanie na poziomie. Brawo. Udowodniłaś światu, że potrafisz komuś kulturalnie dogadać. Brawo. Brawo!
Mogę być wariatem co najwyżej, przecież to jest teraz takie modne bycie ''krejzi'' ;)
Nie chcesz na nas tracić czasu, a jednak te 20[?] 30[?] postów temu przeczą. To jest takie zabawne, bo wiem, że i tak będziesz mi musiała odpowiedzieć! :)
Chyba nie ogladałas skoro nie zajarzyłas o czym mowa. pff
Ona nie ma 16 lat sory bardzo. i dwa zobacz w słowniku co znaczy okreslenie ku*** i szma***
i pogadamy jak dorosniej. bo na ta chwile zachowujesz sie jak rozpieszczona gowniara. ktorego nie zna swojego miejsca. wiec wypad i nara
Wypad? haahaahaahahahaahhahahahaaha, goń się :) nikomu nie będziesz rozkazywała, szczególnie jak jesteś nikim ;)
Pfff. ja moze i jestem nikim. ale nie jestem tepa kretynka, ktora nawet zdania po polsku nie potrafi skleic. a chodzi jej tylko o kase. wiec spoko.
Bo nie skumała sie po padawanie.
Arletunia tak jak pisała ma 22 lata. wiec sory ale wypisywanie ze ma 16 lat jest nie na miejscu.
kolejne. burdel to ty masz w głowie.
i skoncz z OMG bo tak sie nie mowi juz od paru lat.
Reasumujac. Wypad gimbazo na facebooka. Bo robicie sobie tylko wioche piszac takie bzdury.
Nie dziwie sie ze nie skumała,ciebie jest w ogóle trudno skumać -.- Najpierw pisała ze ma 16 lat, ale ok..Burdel to ty masz raczej w domu :) nie interesuje mnie że się nie mówi, ja nie próbuje być fajna i używać 'fajnych' i 'modnych' tekstów, jestem sobą i mówię jak chce, a tobie nic do tego :)) "Wypad" to do ciebie stara mówi -.- nie rozkazuj mi :) Żegnam już caly burdel, bo nie chcę wejść w złe towarzystwo ;)
Czytaj geniuszu ze zrozumieniem........
no jezeli oceniasz ludzi po tym jak sie ubieraja, i ponizasz ich ze ubieraja sie gorzej od ciebie. to sory cos z toba nie tak.
przykro mi. nie mam starej.
sory ale za takie zachowanie to powinnas solidne manto dostac. a ty tylko pewnie w necie jestes taka odwazna. jak z reszta wiekszosc gimbazy.
juz jestes w złym towarzystwie. pozdro.
Geniusz ze mnie, yhym ;). Nie tylko po tym cię oceniłam, wywyższasz sie :) Nie, nie jestem w zlym towarzystwie :)
No k.... mam dosc koniec tej bezsensownej dyskusji. bo jezeli ty mnie nazywasz głupia i sie wywyzszam to ciekawe jaka ty jestes. a nawet n ie potrafisz uzasadnic swoich osadow. wiec sory. najpierw pomysl a potem pisz.
jestem tylko ciekawa po czym jeszcze mnie oceniłas. skoro od poczatku zarzucacie mi ze jestem brzydka i ubieram sie w lumach. wiec sory koniec skoro nie potraficie wziac na wasza płaska klate argumentow. miłego
Hahahahahahaha :)). No bo jestes brzydka i ubierasz się w "lumach" hhaahahhaha *lumpach :) . Płaska klate? Co masz na myśli ? ;p
"Nie kłóć sie z idiotą sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem" Daj sobie spokój z tymi hmmm czymś?:D