Nienawidzę tego go. Zraził mnie do siebie jako Peeta, a teraz jako aktor. Po prostu nie mogę na niego patrzeć. Nwm co dziewczyny w nim widzą.
Nie wiem, czy podoba się dziewczynom, ale osobiście uważam, że jest czarujący. Lubię ciekawe, niepospolite twarze. W "Igrzyskach" był spoko nawet. Sam film to taka mocno naciągana głupotka, ale ogląda się fajnie.
Lubię go, poza tym, jest całkiem utalentowany. W Kosogłosie zaskoczył mnie swoją świetną grą. Ogólnie nie jest piękny, ale ma coś takiego w twarzy co jest pociągające.
mogę zapytać dlaczego się do ciebie zraził jako aktor? :) i nie wiem jak można kogoś nienawidzić jeśli się go nie zna, chyba, że nienawidzisz go tylko jak gra, to już jestem w stanie zrozumieć (w sensie dla mnie Josh gra dobrze, ale rozumiem, że komuś sie może nie podobać) ;)
Głupotą jest wyrażanie zdania, które nie jest poparte żadnymi sensownymi argumentami.
Za takie coś można się tutaj narazić na określenia typu "nierozgarnięta nastolatka";)
A jeśli chodzi o grę aktorską jest niezły. I taki właśnie niepospolity. Nie będzie kolejnym ładniutkim, który zagubi się w tłumie innych ładniutkich chłopców. To, że jest tak charakterystyczny może mu bardzo pomóc w dalszej karierze. Zresztą, to bardzo młody chłopak jeszcze i póki co rozwija się w dobrym kierunku.
Pamiętam, jak swego czasu podobnie mocne wrażenie zrobił na mnie Elijah Wood, który też najpiękniejszy na świecie nie jest, ale ma coś pociągającego w rysach twarzy i sposobie mówienia.
I zapamiętaj sobie (bo to przydatna wiedza w życiu): "Nie to ładne, co ładne, ale co się komu podoba".
No mi się właśnie nie podoba i nie będe przepraszać za swoję odczucia. Zraził mnie do siebie swoją grą aktorską. On nie ma żadnych emocji na twarzy, a po za tym przystojny MOIM ZDANIEM to on też nie jest.
Ależ nikt Cię nie gani za Twoje osobiste odczucia. Masz prawo do własnego zdania i wyrażania poglądów (gwarantuje Ci to m.in. Konstytucja), ale chodzi o to, aby wypowiedź była poparta konkretnymi argumentami i nie była obraźliwa dla aktora i jego fanów.
Co do urody, to tak jak wspomniałam to jest forum filmowe i wygląd powinien być tutaj traktowany w kategoriach mniej znaczących od gestykulacji, mimiki i umiejętności przekazywania treści :)
Jak dla mnie Josh jest na dobrej drodze i może z czasem Ty także go docenisz.