Judd Nelson

Judd Asher Nelson

7,9
2 365 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Judd Nelson

Mam nadzieję że nasza wspaniała telewizja pokaże niedługo Klub winowajców. Judd jest tam taki seksowny...

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
olamanola

Ja tez juz nie moge się doczekać kiedy puszcza ten fantastyczny film !! Judd jest w nim tak słodki ze szok !! Czekam juz 4 lata ale cos nie chcą wyemitować tego filmu :/ ciekawe dlaczego :( !

olamanola

Nie wiem czemu, ale Judd mnie nie podnieca. Gra tam świetnie, ale mnie nie podnieca. Hmmm, może powinienem się nad sobą zastanowić? Z tego klubu świetny jest też ten, który zapisał się na zajęcia plastyczne.

Morgan_Mortimer_Graff

:) ja też nie wiem czemu /a moze właśnie wiem ???;p/, no Anthony Michael Hall tż był gwiazdą swego czasu - tak naprawdę to karierę zrobił z nich tylko Emilio Estevez...

Lucynica

Bender-świetna postać
uwielbiam ten film :D

klekipetra

Witam. Jeśli macie przy sobie dużo mocnej kawy to możecie dziś obejrzeć "Klub Winowajców" w TVP2 o 23.20. Dlaczego TVP puszcza takie filmy tak późno? Nigdy tego nie zrozumiem. Pozdrawiam forumowiczów.

theodorebagwell3

może chcą żeby ludzie nie zaznali dobrego kina, a karmili się co wieczora po pracy lekkostrawnym i wypieszczonym filmem made in hollywood lub made for tv.

olamanola

Coś mi się wydaje, że niedawno leciało na TYP1 w typowej dla takich filmów (dobrych) porze ;P

olamanola

Seksowny to bym nie powiedziala ale przyciągający wzrok to na pewno. Niektore sceny rewelacyjnie zagrał.