A ty oceniasz po wyglądzie, ciekawe czy ty jesteś piękna. Dla mnie gra rewelacyjnie, lubie gdy gra złe postacie.
Ja go po porostu nie lubię, w żadnym filmie, go nie lubiłam oglądać, a czy gar dobrze no cóż może być, a po wyglądzie nie oceniam, po prostu oglądałam go już w paru filmach i nie przypadł mi do gustu :)
Też mi śię nie podoba a jego grania nie ocenie bo zazwsze gra podobne role tylko imię mu śię zmienia,więc cięszko ocenić jego gre aktorskom.
Że tobie się podoba to nie znaczy że mi śię musi podobać jego wygląd,jego gry aktorskiej nie oceniłam bo gra zawsze podobne role więc niewiem co ciebie tak oburza moja opinia,nie muśimy wszyscy go lubić czyż nie.
Popracuj nad poprawnym wysławianiem się i ortografią, dopiero później bierz się za ocenianie innych ludzi...
Nie, nie oceniam go po wyglądzie, po prostu mi się nie podoba, ale bardzo dobrze gra czarne charaktery, jest po porostu w tych rolach świetny :)
Ostatnio też oglądałam z nim jakąś telenowele, bodajże Zaklęta miłość czy coś takiego.. w każdym bądź razie podobała mi się jego rola :)
Kurde... ten aktor jest PRZYSTOJNY!!! ciacho jak nie wiem! ( mogę się założyć, że gdyby grał same role boskiego amanta to wszystkie małolaty by za nim wzdychały) Ja patrze na niego nie po przez aktora i jego grę, ale tak jak po prostu jak na człowieka... Gdyby ten koleś przeszedł sobie polską ulicą to niejedna by się za nim odwróciła...
Mi też się nie podoba. Może i cało ma spoko ale nie każdy lubi patrzeć na jego..twarz. zwłaszcza ten dziwny rozstaw oczu, wrrz