Julia RobertsI

Julia Fiona Roberts

8,2
59 240 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Julia Roberts

Robertsówna to kolejny przyklad gwiazdy, która zdobywa role nie dzieki prawdziwemu talentowi, ale dzieki talentowi nr66 czyli umiejetnosci podlizywania się odpowiednio wysoko postawionym osobom. Jaki bym nie widziala z nią film (a staram sie nie ogladac ich dużo) nie wykazuje za grosz tego czym powinna sie charakteryzowac osoba pracujaca w jej zawodzie (czyli talentu przez duże T, jakby ktoś nie wiedział). Urodą tez nie grzeszy, a jej usta to istna mieszanka genetyczna. Jesli ktos ją lubi, ok, nie ma sprawy. W koncu o gustach sie nie gada ;)

Mia_Wallace

kheheheh dobre dobre;) świetna aluzja do Planet Terror:DD popieram popieram. O urodzie nie chce mi się pisać, bo to forum filmowe, ale ja strasznie nie lubie jej gry!! dla mnie sposób grania JR jest strasznie sztuczny; widziałam ją w kilku filmach, więc moja krytyka nie bierze się z zazdrości; szcególnie nie podobała mi się w Ocean's 11 i 12 i w Niebezpicznym Umyśle. Wiele razy zastanawiałam się jakim cudem ona jest jedną z najlepiej zarabiających aktorek??

Tarantinka19

ehhh no tak literówki...
szczególnie*
niebezpiecznym*

Mia_Wallace

słuszna uwaga, wg mnie jej kariera powinna się skończyć zaraz po Pretty Woman... ona jest świrnięta!

Mia_Wallace

Bez uprzedzeń i nawiązań do ust, nóg i czegoś tam jeszcze, muszę przyznać, że nigdy nie widziałam tak złej roli aktorki nagrodzonej przecież w końcu Oscarem. To co zaprezentowała w "Notting Hill" przeszło moje wszelkie wyobrażenia, ujmę to tak - nie sądziłam, że dożyję chwili, w której zobaczę aktorkę, która za rolę zbiera kilkanaście mln zielonych, a talent aktorski ma na poziomie Magdaleny Kożuchowskiej. Blee!!!

wareg

Nie chcę Cię martwić, ale...
Magdalen Kożuchowska jest od niej lepsza.

Zygfryd666

oczywiście kinomaniaczki, chodzi Wam o Małgorzatę, a nie Magdalenę Kożuchowską, prawda?

marianna_p

pomyłka

Mia_Wallace

POPIERAM!!!
Do tego nauczyłaby się golić pod pachami. Może za dużo czasu spędziła w dżungli z małpiszonami. Nawiedzona hipiska ;P