Julia Rosnowska

Julia Krzemińska

5,9
1 553 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Julia Rosnowska
nomercy1410

vydaje mi się że nie ;p kolejna "aktorzyna" pożal się boże z castingóvv za ładną buzie albo inną część ciała;p

Chile91

Kurde, właśnie mam takie wrażenie,że kiedyś obiło mi się o uszy,że jest w AT bądź PWST. Z moich obliczeń wynika,że winien być to teraz 4 rok..

nomercy1410

No widzisz kolejna gwiazdka jak z brzyduli co szkoły nie skończy a liczy że poszła na casting coś tam dała w zamian i będzie gwiazdką a skończy się na jednej roli ;p
No to jak jest na 4 roku to nie skończyła;p
W każdym bądź razie wiadomo że na serialach musisz dać coś w zamian by cię wzięli i to nie są ładne oczy ;p

Chile91

niestety nie wiem z doświadczenia jak to jest z tą serialową rolą.
Niestety tvn lansuje własne gwiazdki,żeby potem miał kto tańczyć w tańcu z gwiazdami..

nomercy1410

No ja się nasłuchałam od znajomych którzy pracowali w telewizji że za ładne oczy nie pójdziesz;p zresztą jest dużo dziewczyn które wskakują pod kołdrę za coś ... no szkoda że w ich grze aktorskiej widać braki i to spore... i aktorkami nazywa się laleczki z jednej roli któe potem bd tańczyć;p

nomercy1410

Dziwni jesteście. Krytykujecie, a ciekawe czym wy się zajmujecie? Dajcie dziewczynie spokój

magda_md10

A co ma do tego fakt, czym się oni zajmują? Jak ktoś gwiazduje bez wykształcenia, to faktycznie to może wkurzać

magda_md10

Nikt jej nie krytykuje tylko zastanawiamy się czy jest aktorką ;p

Chile91

Julia Rosnowska to córka znanego producenta i aktorki Bernadetty Machały-Krzemińskiej Nikomu do łóżka nie wskakiwała, ani nie wskakuje. Jest chyba za młoda na aktorkę z dyplomem PWST, ale z tego co mi wiadomo kształci się w tym kierunku. Do roli pasuje idealnie i na pewno gra lepiej od Pietruchy ( to ona miala byc Julką wg wstępnego zalozenia) W serialach najwazniejszy nie jest dyplom, a umiejetnosci, wygląd, świeżość...

uszas

e tam ale aktorką i tak nie jest ;p czyli po znajomościach i w łapie karierę robi ;p do twoje odpowiedzi poniżej i co ztego kariera jak nie przez łóżko to przez znajomości ;p wybitna nie jest i na pewno nie skończy szkoły :) a kolejna produkcja tvn jest żałosna ^^b

uszas

Otoż to, gra lepiej niż Pietrucha i też Rosnowska jest atrakcyjniejsza. Uzywajac porownania Rosnowska to koń arabski, Pietrucha to kobyła.
Dobrze, ze zagrała nowa twarz nawet przez nepotyzm, bo na te powtarzające sie w serialach i filmach maski nie można już patrzec jak np na Zmude-Trzebiatowska .

magda_md10

ja tam jestem inżynierem np. Nie wiem jak inni..

użytkownik usunięty
nomercy1410

No nie wiem. Zawsze wydawało mi się, że inżynierem zostaje się po 3,5 letnich studiach, ale skoro koleżanka przechodzi przyśpieszony kurs i potrafi uzyskać tytuł po 0,5 roku to hołduje jej inteligencji.

koleżanka? po pół roku?
ileż ja się tu o sobie rzeczy dzisiaj dowiem!

nomercy1410

"Julia Rosnowska jest studentką trzeciego roku warszawskiej Akademii Teatralnej.
Dotychczas mogliśmy ją zobaczyć w epizodycznych rolach m.in. w serialach: “Kopciuszek”, “Londyńczycy 2” oraz „Rodzinka.pl”.

Na połowę września tego roku, zaplanowana jest premiera filmu w reżyserii Barbary Sass pt. „W imieniu diabła”.
Julia zagra w nim m.in. u boku: Mariana Dziędziela („Wesele”, „Dom zły”, „Kret”), Romy Gąsiorowskiej („Sala samobójców”, „Wojna polsko-ruska”) oraz Bartłomieja Topy („Układ Warszawski”, „Kret”). "- info z netu

uszas

Faktycznie ! Coś mi sie wydawało,że kojarzę ją z filmu Sass!