czy naprawde juz nie mamy ladnych polskich aktorek??? zastanawiam sie co za idiota przyjmuje takie beztalenicie. Widzialem te maszkare w londynczykach i ona przeciez w ogogle nie umie grac!! Uwazam, ze serial Julia mozna od razu uznac za nieudany. Troszke poszperalam przed napisaniem tej wypowiedzi i znalazlem cos bardzo interesujacego. Mianowicie owa aktoreczka tak naprawde ma na nazwisko "Krzemińska" a jej rodzice to matka Bernadetta Machała-Krzemińska( aktorka) http://pl.wikipedia.org/wiki/Bernadetta_Macha%C5%82a-Krzemi%C5%84ska i ojciec Stanisław Krzemiński min producent Londynczykow, w ktorych owa osobka grala..haha .. tu jest link to jej konta na facebooku http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=726023265&sk=info
Powiem tylko, ze jest to wszystko ciekawym zbiegiem okolicznosci.. Polska przez takich ludzi schodzi bna psy.. czy nie mozna po prostu zatrudniac ludzi z talentem ui ktorzy nie maja znajomosci.
niestety to nie jest takie proste jak ci się wydaje, znajomości etc. tvn celowo inwestuje śmieszne pieniądze podpisując wieloletni kontrakt z kimś nie mającym nic do stracenia, wypromuje go na jednorazowego "aktora", pózniej jeszcze tak długo jak ta gwiazdka świeci dostaje udział z każdego iventu, zaproszenia, wywiadu etc. dodatkowo nie ma mowy o udziale w produkcji konkurencji (np. polsat) przykładem jest brzydula czyli kamińska, wypromowanie kosztowało zapewne grosze, a zyski niewspółmierne, pomyśl ile zażyczyła by sobie chociażby taka trzebiatowska za główną role, a tu mamy pracownika przynoszącego zyski jeszcze długo po serialu, cwane co ??
Słuchajcie, ale kto w dzisiejszych czasach nie ma dojść... Każdy jakieś ma. Może to marne porównanie, ale zobaczcie jak jest za granicą: rodzice aktorzy/producenci, to i dziecko sławne i gra w serialach i śpiewa. Dla mnie fajnie nawet gra.
Cwane i tu jeśłi chodzi o Kamińska/Brzydule itp sie zgodze, ale nie musi to dotyczyc Rosnowskiej. Jej ojciec jest producenetem filmowym, kase robi, siedzi w tym biznesie, wiec nie pozwoli na to, żeby zastopowac kariere córki. ''Julia'' dla Julii to kolejny stopien drabiny.
Myślałam, że to aktorka wzięta po prostu z ulicy, z castingu. Na pewno miała łatwiej, ale z drugiej strony wolę ją od Anny Muchy w roli głównej. Gra fajnie, naturalnie, więc można oglądać :) Serial ma być rozrywką, więc nie obrażam się na aktorów za to, że mają znanych rodziców. A niech sobie mają! Ja oceniam poziom gry aktorskiej i czy serial mi się podoba czy nie, a nie skąd dostała tę rolę i czy znany tato lub mama za tym stoją. W ten sposób można podważać każdy serial i film w Polsce czy za granicą. Wiadomo, że łatwiej o pracę z tzw POLECENIA! W Polsce to akurat normalne :) i wcale mnie to nie dziwi.