Julia WróblewskaI

Julia Magdalena Wróblewska

6,5
4 393 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Julia Wróblewska

Ludzie, czy do Was nie dociera, że oceniacie dziecko? D Z I E C K O ! Czytam, że mała jest anty-talentem aktorskim. Nie znam się zbytnio na aktorstwie, ale odpowiedzcie sobie ludzie na pytanie, czy zagralibyście Michalinę tak, jak ona ją zagrała, w jej wieku. Mała musiała na castingach pokonać masę innych dzieciaków, ale oczywiście WY wiecie LEPIEJ, bo w dowodzie stoi napisane "narodowość polska", a to przecież zobowiązuje...

Czytam też, że nie wygląda na swój wiek... Jesteście zbiorowiskiem pedofilii? Co kogo obchodzi, jak ona wygląda? Ma tylko 13 lat...

Ashardon

Ujmę to tak: Mam pełną świadomość tego, że oceniam dziecko, nie wiem jak zagrała Michalinę w "Tylko mnie kochaj", ale wiem jak zagrała w "Listy do M. " Wiadomo, że od dziecka nie wymaga się co u dorosłego, doświadczonego aktora, A L E, wystąpiła w tylu filmach, miała setki wywiadów i nie zrobiła przez to niemalże żadnego progressu. Wydaje mi się, że ona dostaje te role, ponieważ ma b. dobre plecy (a w tych czasach, zwłaszcza w tym zawodzie, ma to kluczowe znaczenie). Nie twierdzę, że wiemy lepiej, jednakże Twoja wypowiedź w niewielkim stopniu przekłada się na rzeczywistość. Ostatnie zdanie napisanie przez Ciebie najbardziej to odzwierciedla. Mam na myśli słowa: "Jesteście zbiorowiskiem pedofilii". No wybacz, ale to zdanie mnie rozbawiło. Uważasz nas za pedofilii, ponieważ krytykujemy nieumiejętną grę tego "dziecka". Nie twierdzę iż zagrałbym lepiej, ale na pewno wskazałbym tysiące innych dzieci, którzy zagraliby jej rolę po stokroć lepiej. A to, że nie wygląda na swój wiek jest jak najbardziej prawdą. Urodziłem się w tym samym roku co ona i wiele osób myli mnie z pełnoletnią osobą, zaś ją zapewne z 12-letnią dziewczynką. Nie mówię tego, żeby kogoś obrazić, tylko kieruję się jej zdjęciami powszechnie dostępnymi w internecie. Zapewne w niczym nie poprzesz mej wypowiedzi, jednakże chciałbym poznać CO NAJMNIEJ JEDEN sensowny argument, który mówi, że przed Julią Wróblewską kariera stoi otworem (z Twojej wypowiedzi właśnie taki przekaz wynika, a jeżeli nie mam racji to zalecam powtórzyć tworzenie zdań, tak aby były w pełni zrozumiane tak, jak właśnie Ty je rozumiesz), pozdrawiam