STOOP! Czy wy się w ogóle zastanawiacie co Wy piszecie do kilkuletniego dziecka? ;/ Czy Wy myślicie, czy Wam już naprawdę co po łbie "bzika" ! Wy wypowiadacie się o małej dziewczynce, że źle się zachowuje, a przeczytajcie swoje wpisy, komentarze, to dopiero jest natychmiastowa wizyta u psychologa! "Rozszarpał byż ją", "zlał", "zabił" ? Co Wy mówicie, jak Wam nie wstyd, jak mozecie mówić tak do człowieka, a tym bardziej do 11-letniej dziewczynki ? Ja nie mówię tego żeby się z Wami kłócić, bo macie inne poglądy o Małej, tylko zwrócić DO WAS uwagę.
Ja osobiście kocham małą Julkę, gra naprawde dobrze i...Przepraszam bardzo, gdyby było źle z jej grą aktorską, to nie wybierał by jej bez castingu rzaden reżyser! I...Nie porównujcie do Juli innych fwiazdek, bo...Znam je na tyle dobrze by powiedzieć, że są CAŁKIEM INNE. Cześto spotykam się z porównaniem Julki do Emilki Stachurskiej. To małe sprostowanie: Julka to pełna energii, ciekawa świata dziewczynka, a Emilka po pierwsze jest starsza, a po drugie jest spokojniejsza i ...taka, jakby to powiedzieć... Jakby siedziała zakuta na szpilkach.
Nie osłabiaj mnie, rozumiem Twoje wywody dotyczące przeginania w komentowaniu jej osoby, ale że niby wszystko ok z jej grą aktorską?! Albo, że żaden reżyser nie wziąłby jej do filmu, gdyby słabo grała? A od kiedy w Polsce to tak funkcjonuje?
Okej, okej. Może nie gra tak dobrze, jak np. ... Dakota Fenning, ale... Przecież nie jest tak źle, a w "Naznaczonym" już wgl. świetnie. A "M jak Miłość" nie biorę pod uwagę, bo tam nawet dobrzy aktorzy (ale tam ich mało xd) grają do bani. xd
Nikt jej nie wybiera dlatego,że jest utalentowana, tylko dlatego,ze ładnie wygląda na ekranie i dlatego,że stoją za nią odpowiedni ludzie.Tyle !.
To jest 11 letnie dziecko a Wy chcecie od razu żeby zagrała na miarę oskara ? i na dodatek tutaj każdy kto krytykuję ją za grę oczywiście uważa się za eksperta który ustawił by lepszą obsadę. Jak ktoś chce to mogę wypisać mnóstwo starszych aktorów którzy są o wiele bardziej sztuczni. Nie wiem to może jakieś kompleksy z dzieciństwa że wy nie mieliście nic do zaprezentowania swoją osobą .
Ładnie wygląda i jest słodka, właśnie dlatego sprawdza się w takich produkcjach. Ludzie spuście trochę z tonu... Oby WAS również spotkała tak ostra krytyka;/ Ręce opadają jak się czyta takie posty!
okej jej gra aktorska jest OK, ale to jak mówi w wywiadach to jakaś masakra, zresztą ona sama mówi, że jest gwiazdą, a skoro tak o sobie sądzi to taktujmy ją jak każdą inną 'gwiazde' znasz je na tyle dobrze, żeby powiedzieć, że są inne? skąd je znasz, ze szkoły może, może z podwórka ? (akurat tego ostatniego nie chcę pisać ze złością czy cś, tylko tak się pytam po prostu , żeby nie było) bo akurat Julka w szkole zachowywyała się (nie wiem jak jest teraz bo już do nas nie chodzi)masakrycznie
hmm jakby to wytłumaczyć... nasza mała,kochana Julcia jest tak wkurwiająca, że żadnego filmu z nią nie jestem w stanie zdzierżyć. Kompletne beztalencie, którą do filmu wciągneli wpływowi krewni, zresztą w takich gównach jak "Tylko mnie kochaj" może zagrać nawet małpa i byłoby dobrze. Przypomina "te słodziutkie, małe dzieciaczki" z reklam Winiary i innych "rodzinnych obiadków w proszku". Wkurwia mnie jej zachowanie, wygląd, aparycja, udawanie że jest smieszna, udawanie że jest słodka, udawanie wszystkiego. I nie wiem jak mozna jej dawać ocene 10/10 dlatego że jest malutka i udaje słudziutką - żeby tak zrobic trzeba być bezmózgim ignorantem filmowym.
Nie powinna była w ogole pokazywać się w filmach i popieram wszystkich, którzy ją krytykują. Polskie bachory nie umieją grać w filmach (wyjątki mozna policzyc na palcach jednej ręki). Chodząca beznadzieja, która krzywdzi własną widownie poprzez to, ze gra w filmach.
Julia ma 12 lat, zachowuje się jak 5 latka, a udaje dorosłą. I nie oburzaj się tak, bo piszemy prawdę.
Ludzie
A jak wy byście się czuli gdy ktoś o was tak wypisywał ?
Każdy potrafi grać . Jeden gorzej drugi lepiej . Każdy aktor tak zaczynał a później był uznawany za najlepszego . A ja wy jesteście tacy psycholodzy i spece od aktorstwa to sami grajcie we filmach .
Bo może Julia jeśli przeczyta to będzie wiedziała, że jej zachowanie i udawanie wielkiej gwiazdy jest wkurzające. Grać umie nieźle całkiem, ale jej postępowanie mnie dobija ;|
Ja bardzo lubię Julkę, każdy ma inne zdanie, Gra świetnie szczególnie w Tylko mnie kochaj, ale jednak w M jak miłość czasami ma problemy, ale teraz znów się podniosła, z resztą moja kochana zagra teraz w nowym filmie główną rolę. ;D Nie mogę się doczekac, a do szkoły z nią nie chodziłam, ale mamy wspólne koleżanki, które udostępniły mi rozmowę telefoniczną z tą śliczną gwiazdeczką ! :**
Sliczną ? chyba z dupy strony...
Mówisz tak bo chcesz być miła i ją znasz osobiście, z obiektywnego punktu widzenia to irytujący, egzaltowany bachor. x-/
Jakby nie grała w filmach/serialach tylko siedziała sobie w domku to nikomu by nie przeszkadzała, bo jak sie człowiek pokazuje w mediach albo tymbardziej w pseudo sztuce filmowej to musi coś sobą reprezentować.
Ta? O czym sobie gadałyście? O jej przyjaciółce cegle, która zastępują ją na planie? W "Tylko mnie kochaj" dała w szczególności popis, kompletnego beztalencia, w kompletnie dennym filmie, obok aktorów na tym samym poziomie. Równie dobrze, mogli posadzić przed kamerą lalkę, powtarzającą po pociągnięciu za sznurek "Kochaj mnie! Kochaj mnie!" - przynajmniej wyszłoby im to taniej, a film miałby chociaż jedną pozytywną ocenę, za dobrą aktorkę. Jest nadzwyczaj, przemądrzałym wkurzającym bachorem, jak ją widzę aż w środku mnie ściska i mdli. Nie mogę na nią patrzeć, gdy widzę film z jej udziałem, od razu otrzymuję pieczątkę "niezdatne do oglądania, w razie zapoznania się z treścią, grozi odmóżdżenie".
ludzie odwaliło wam !!
dziecku się trochę pomieszało od tego zachwytu nad nią, rodzice widać nie pilnują i nie tłumaczą, to się tak zachowuję....
A co wy myślicie ? jak ma grać, jeśli to 1. dziecko 2. nie skończyła jeszcze szkoły teatralnej....
I sorry, ale generalnie to dzieci ogólnie są wkurzające, nie tylko w filmach....