Mnie sie tam julka podoba krytykantom polecam sprawdzic jej konto na facebooku ,na ask na instagramie poznajcie w ogóle ja jaka jest jak odpisuje innym ludziom a nie ja krytulijecie .Ona brzydka jest chyba macie słaby wzrok albo wam oczy zarosły .Bardzo śliczna dziewczyna jedna z ładniejszych polskich aktorek młodego pokolenia .Dla mnie jest atrakcyjna i ładna .Nie jest zła co ludzie tak do niej maja jak julka była w tańcu z gwiazdami to jej kibicowałem tak samo jak była w celebrity splash.Już wole ja oglądac niż ta bożenke z klanu .Akurat julka ma swojego aska I tam odpisuje fanom jak I antyfanom .Czytałem nie raz jej aska jak I fejsa I to bardzo fajna młoda dziewczyna. Mnie sie podoba chociaż gra w filmach za którymi nie przepadam typu listy do m jak i w serialu m jak miłosc ale mnie sie podoba jest słodka .W filmach gra tak uroczo ale ona dopiero wkracza od pazdziernika w dorosłosc .Ludzie jej zazdroszcza ,krytykuja ,czepiaja sie jej wiadomo bo zarabia sobie na filmach. Ale ona jest normalna nastolatka wystarczy poczytac jej aska albo fejsa I to miła I sympatyczna osoba .Sam nie wiem czemu tyle hejtu w julke leci skoro moim zdaniem to urocza osoba ,jest w porzadku a urode akurat ma I to bardzo .Talentu nie ma to czemu jest zapraszana do programów typu taniec z gwiazdami gdzie swietnie daje sobie rade albo celebrity splash ? Jest jak dla mnie jedna z lepszych aktorek młodego pokolenia .
Tak gra w szmirowatych filmach ale jako osoba jest miła i sympatyczna ,jest w porządku .Szkoda że gra tylko w takich filmach jak listy do m ,och Karol 2, czy jej rola w m jak miłosc , i ta komedia z zakoscielnym ale jak na takie marne I tandetne komedie grała bardzo dobrze ,przekonująco ,moim zdaniem była słodka i dobrze dopasowała sie do swojej roli jak i zagrała na poziomie .Tylko naznaczony jest lepsza produkcja bardziej mroczna gdzie wystąpiła .Tak to julka bardziej gra w tych komediach które sie przejadły na jeden raz .Ale nie sadze żeby sie wywyższała albo czuła wielka gwiazda ,nie uważam aby julka sie robiła na jakas wielka gwiazde.
Chciałbym być nią mieć dopiero 18 lat i już swoje własne mieszkanie kupione za swoje pieniądze ... Ja jestem ferdus kiepski bezrobotny z Wrocławia xdd Konto mam aktywne cały czas a oceny widzą tylko znajomi moi .