Julia WróblewskaI

Julia Magdalena Wróblewska

6,5
4 393 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Julia Wróblewska

zagrala 1 role a wszyscy mowia o niej gwiazda! moze i ma talent ale wydaje mi sie ze wiecej w filmie juz nie zagra!!!!!nic do niej nie mam..... ale wydaje mi sie ze mala jest bardzo zarozumiala!!!

fyszek8

Tak nie da sie ukryc z ta zarozumialoscia... Strasznie robia ja na gwiazde a ona przeciez jest tylko dzieckim! Przeciez takie niekonczace sie pochwaly nie wyjda jej na dobre w zyciu....

fyszek8

Tak nie da sie ukryc z ta zarozumialoscia... Strasznie robia ja na gwiazde a ona przeciez jest tylko dzieckim! Przeciez takie niekonczace sie pochwaly nie wyjda jej na dobre w zyciu....

fyszek8

Nieprawda nie zagrała jedenj roli...
Grała Michalinkę w "Tylko Mnie Kochaj", Julcie w "Magdzie M." i niedługo zobaczymy ją w "Rodzinie Zastęczej"

fyszek8

przecież to tylko dziecko, większość ludzi oczarowała swoimi minkami (mnie też) i się nią zachwycają, nic więc dziwnego że ona się popisuje i jest "zarozumiała". każde dziecko lubi zwracać na siebie uwagę tym bardziej jeśli z dnia na dzień staje się popularne.
ja lubie ja oglądać i jak wy mówicie jej zarozumialstwo jest dla mnie pozytywnie komiczne a nie denerwujące.