We wstępie przyznam,iż go nienawidzę.Nie ze względu na jego durne pioseneczki, ale ze względu
na jego kulturę osobistą.Pewnego razu wyprzeklinał się na dziennikarza i mało go nie pobił !
Innym razem podczas powrotu z Nowej Zelandii obraził kobietę z dziećmi swoimi wulgaryzmami.
Jak widzicie jest to zero kultury i nie wiem czemu tak wielu ludzi go uwielbia.
Tak , tak ty wierz we wszystko co jest w necie , telewizji... to że przeklinał to nie znaczy że ma brak kultury . Nie dziwi mnie to jakoś, że przeklina ponieważ u mnie to jest punkt codzienny więc nie widzę w tym nic złego... tym bardziej zauważ że on jest pełnoletni . Pozdrawiam ;]
Po pierwsze - przeklinanie = brak kultury
Po drugie - od kiedy wiek ma cokolwiek co przeklinania????
może gdybym wiedział o czym mówisz, to nawet bym Ci odpowiedział... W której klasie jesteś, że nie masz jeszcze zielonego pojęcia o przecinkach, pytajnikach itd?
Kurva człowieku o czym ty mówisz? Jak ty składasz zdania? Nie da się kompletnie zrozumieć o co ci chodzi.
O Jezuuuuu ! .. chłopak się wkurzył i przeklnął , gdybym się wkurzyła też bym przeklnęła .. wielkie mi halo -.-
Ręce normalnie opadają gdy się czyta posty takich dzieciuchów, to tak jak by David Guetta się upił i jeździł samochodem i potrącił kilku ludzi a ty byś napisała:,,i co z tego że ich potrącił?Chciał się napić to się napił, i tak jest dorosły".Teraz będziesz na pewno pisać komentarze typu,,zamknij się dziecko bla bla bla", i tak sama masz 12 lat.
PS:http://www.youtube.com/watch?v=w48O268uN1g-http://www.youtube.com/watch?v=Me1 fPk4Lyyg
Z kim wy rozmawiacie?! Pierwszy ten spidercośtam prawie nienormalny, druga BellaThornee nastolatka, każdy zmierzch ocena pozytywna, nawet 10. Nie brać ich na poważnie, to jeszcze dzieci.
A ty to co ? przychodzisz tu i pokazujesz jaki jesteś fajnyy a tak na serio nie jesteś fajny jesteś jak .. grzybica na stopach ! -.- udajesz cwaniaka i się cieszysz , żal mi cię dzieciaku ile ty masz lat ?
Wywal swoje emocję gdzieś indziej. Stwierdzam fakty, ale obecnie to całkowicie zrozumiałe, że macie coś z głową.
nie wiedziałem, że z tej grzybicy na stopach taki chytry lis... Niesamowite... a grzybica na innych częściach ciała też tak cwaniakuje?
A wgl , hahhaha " każdy zmierzch ocena 10" a u cb każdy film ma 10 :D i co łyso Ci ? zastanów się nad sensem swoich słów ;] radzę Ci iść na jakieś korepetycje z polskiego :)
Ptasi móżdżku ? no , no uważaj na słowa bo parę zgłoszeń poleci ;] chociaż , twoje słowa są z przedszkola więc ...
To się naucz czytać, nie wiem co ci nie pasuję w określeniu "Ptasi móżdżek". Wstydzisz się tego , jak mądra jesteś?
I zdjęcie profilowe, nawet jeśli nie twoje to- o rany! Fotografia to sztuka, a nie klikanie palcem na przycisk.
Ale za to jakich, zasługują na tą ocenę. Czym taki Zmierzch może się pochwalić? Że są tam przystojni mężczyźni i romanse i w ogóle ochy i achy i pseudo-ckliwość?
Jakiś zboczony jesteś . Każdy ma inny gust , a ochy achy to sobie porób na koleżance z klasy ;]
Kolejny dowód Analfabetyzmu. Ja ci zadałem pytanie, a co do tych ochów stwierdziłem tak, bo przewijają się pasaże takich wypowiedzi mówiące jedynie o tym, a nigdy o scenariuszu, muzyce, grze aktorskiej, tylko, że "Kocham Justina <3 On jest taki męski i przystojny i wspaniale śpiewa"- taki poziom prezentujecie.
W ogóle z kim ja rozmawiam, z ludźmi nie wymagającymi niczego od filmów ani artystów, którym pasuje każdy kicz. Żegnam.