Justin BieberI

Justin Drew Bieber

6,3
386 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Justin Bieber

We wstępie przyznam,iż go nienawidzę.Nie ze względu na jego durne pioseneczki, ale ze względu
na jego kulturę osobistą.Pewnego razu wyprzeklinał się na dziennikarza i mało go nie pobił !
Innym razem podczas powrotu z Nowej Zelandii obraził kobietę z dziećmi swoimi wulgaryzmami.
Jak widzicie jest to zero kultury i nie wiem czemu tak wielu ludzi go uwielbia.

Fabian3200

Taa a skąd te informacje ?

Fabian3200

A to gratuluje.

Spiderman_filmaniak

Co mi gratulujesz ?

Fabian3200

Jezu co za beznadzieja,3 miesiące myślałeś nad tą wypowiedzią ?

Spiderman_filmaniak

O co ci znowu chodzi ?

Fabian3200

Ty zaczynasz pisać po 3 miesiącach,to chyba ja powinienem spytać o co ci chodzi ?

Spiderman_filmaniak

Przez ten czas pisałem o PzM.

Fabian3200

Prywatny numer telefonu do Justina Biebera tutaj www HotJustinBieber.wordpress com

użytkownik usunięty
Fabian3200

Tak , tak ty wierz we wszystko co jest w necie , telewizji... to że przeklinał to nie znaczy że ma brak kultury . Nie dziwi mnie to jakoś, że przeklina ponieważ u mnie to jest punkt codzienny więc nie widzę w tym nic złego... tym bardziej zauważ że on jest pełnoletni . Pozdrawiam ;]

Po pierwsze - przeklinanie = brak kultury
Po drugie - od kiedy wiek ma cokolwiek co przeklinania????

RubyMajzel

A masz jakieś dowody że przeklina ?

Spiderman_filmaniak

a masz dowody, że nie przeklina ?

witaltas

Nie bo normalni nastolatkowie nie prezeklinają tacy jak ty.

Spiderman_filmaniak

Wybacz, ale to zdanie nie ma raczej większego sensu, interpunkcja się kłania.

witaltas

Ciekawe ile ci to zajeło.

Spiderman_filmaniak

może gdybym wiedział o czym mówisz, to nawet bym Ci odpowiedział... W której klasie jesteś, że nie masz jeszcze zielonego pojęcia o przecinkach, pytajnikach itd?

witaltas

W 3 liceum.
Wątpie żeby każdy tak tu na to uważał

Spiderman_filmaniak

to może z zawodówką sobie coś pomyliłeś

witaltas

Ciebie nawet by tam nie przyjeli.

Spiderman_filmaniak

jesteś żenująco głupi :) IQ równe masz chyba temperaturze pokojowej

witaltas

I kto to powiedział.

Spiderman_filmaniak

Potrafisz coś oprócz odpowiedzi w stylu "chyba ty..." ?

witaltas

A ty coś mądrego ?

Spiderman_filmaniak

ręce opadają:P

witaltas

Czytasz mi w myślach.

Spiderman_filmaniak

Kurva człowieku o czym ty mówisz? Jak ty składasz zdania? Nie da się kompletnie zrozumieć o co ci chodzi.

użytkownik usunięty
RubyMajzel

O Jezuuuuu ! .. chłopak się wkurzył i przeklnął , gdybym się wkurzyła też bym przeklnęła .. wielkie mi halo -.-

Ręce normalnie opadają gdy się czyta posty takich dzieciuchów, to tak jak by David Guetta się upił i jeździł samochodem i potrącił kilku ludzi a ty byś napisała:,,i co z tego że ich potrącił?Chciał się napić to się napił, i tak jest dorosły".Teraz będziesz na pewno pisać komentarze typu,,zamknij się dziecko bla bla bla", i tak sama masz 12 lat.

PS:http://www.youtube.com/watch?v=w48O268uN1g-http://www.youtube.com/watch?v=Me1 fPk4Lyyg

RubyMajzel

Z kim wy rozmawiacie?! Pierwszy ten spidercośtam prawie nienormalny, druga BellaThornee nastolatka, każdy zmierzch ocena pozytywna, nawet 10. Nie brać ich na poważnie, to jeszcze dzieci.

hr_dooku

Ta a ty co jesteś ?
Nawet się boisz pokazywać swoich ocen filmów.

Spiderman_filmaniak

Chcesz to masz.:)

hr_dooku

Teraz sobie możesz patrzeć.

użytkownik usunięty
hr_dooku

A ty to co ? przychodzisz tu i pokazujesz jaki jesteś fajnyy a tak na serio nie jesteś fajny jesteś jak .. grzybica na stopach ! -.- udajesz cwaniaka i się cieszysz , żal mi cię dzieciaku ile ty masz lat ?

Wywal swoje emocję gdzieś indziej. Stwierdzam fakty, ale obecnie to całkowicie zrozumiałe, że macie coś z głową.

nie wiedziałem, że z tej grzybicy na stopach taki chytry lis... Niesamowite... a grzybica na innych częściach ciała też tak cwaniakuje?

Dałaś zmierzchowi 10 a EGZORCYŚCIE 8 ;O ah te dzieci.

użytkownik usunięty
Ladybaby

Dzieci ? czy to że wolę Zmierzch od Egzorcysty oznacza że jestem dzieckiem ? :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
KalekaMentalny

Dziecko, bo tak się wyrażę, rozumiesz znaczenie wulgaryzmu "szmata" oraz definicję "idiota" ?

użytkownik usunięty
hr_dooku

A wgl , hahhaha " każdy zmierzch ocena 10" a u cb każdy film ma 10 :D i co łyso Ci ? zastanów się nad sensem swoich słów ;] radzę Ci iść na jakieś korepetycje z polskiego :)

Mam tylko 17 filmów ocenionych na 10, ptasi móżdżku.

użytkownik usunięty
hr_dooku

Ptasi móżdżku ? no , no uważaj na słowa bo parę zgłoszeń poleci ;] chociaż , twoje słowa są z przedszkola więc ...

To się naucz czytać, nie wiem co ci nie pasuję w określeniu "Ptasi móżdżek". Wstydzisz się tego , jak mądra jesteś?

I zdjęcie profilowe, nawet jeśli nie twoje to- o rany! Fotografia to sztuka, a nie klikanie palcem na przycisk.

hr_dooku

Ale za to jakich, zasługują na tą ocenę. Czym taki Zmierzch może się pochwalić? Że są tam przystojni mężczyźni i romanse i w ogóle ochy i achy i pseudo-ckliwość?

użytkownik usunięty
hr_dooku

Jakiś zboczony jesteś . Każdy ma inny gust , a ochy achy to sobie porób na koleżance z klasy ;]

Kolejny dowód Analfabetyzmu. Ja ci zadałem pytanie, a co do tych ochów stwierdziłem tak, bo przewijają się pasaże takich wypowiedzi mówiące jedynie o tym, a nigdy o scenariuszu, muzyce, grze aktorskiej, tylko, że "Kocham Justina <3 On jest taki męski i przystojny i wspaniale śpiewa"- taki poziom prezentujecie.

hr_dooku

W ogóle z kim ja rozmawiam, z ludźmi nie wymagającymi niczego od filmów ani artystów, którym pasuje każdy kicz. Żegnam.

użytkownik usunięty
hr_dooku

Ty prezentujesz poziom przedszkolaka , ciekawi mnie ile ty masz lat max 10 , 11 pewnie ;]