Justin BieberI

Justin Drew Bieber

6,3
385 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Justin Bieber

We wstępie przyznam,iż go nienawidzę.Nie ze względu na jego durne pioseneczki, ale ze względu
na jego kulturę osobistą.Pewnego razu wyprzeklinał się na dziennikarza i mało go nie pobił !
Innym razem podczas powrotu z Nowej Zelandii obraził kobietę z dziećmi swoimi wulgaryzmami.
Jak widzicie jest to zero kultury i nie wiem czemu tak wielu ludzi go uwielbia.

Powiedziałem żegnam, nie wiem po co wysilasz mózgownicę.

użytkownik usunięty
hr_dooku

Spoko ..

hr_dooku

Z dziećmi...

witaltas

Uwielbiam te dyskusje na Filmwebie. Czytanie ich jest całkiem zabawne.

RubyMajzel

Ile razy widziałam jak DeNiro, Pacino, Norton, przeklinali w filmie... Niewychowane gbury...zero kultury po prostu!

Fabian3200

Co mi gratulujesz ?

Spiderman_filmaniak

Ja znalazłem prywatny numer Justina Biebera :) Zobaczcie na tym blogu myślicie że to prawda?
adres bloga: HotJustinBieber.wordpress com

Fabian3200

Nie cierpie go ale nie mozna wierzyc we wszystko co jest w necie bądź TV

użytkownik usunięty
Al_Bundy

Ciekawe czy ty byś nie kazała spier*alać komuś, kto nazwał cię idiotą, zwyzwał twoją rodzinę i kazał ci wracać do US (i w sumie zrobić błąd, bo on jest kanadyjczykiem)? Na pewno szedłbyś iście spokojnie. A poza tym w necie piszą takie durnoty, że aż szkoda gadać.

To jest właśnie typowa mentalność zaślepionych fanek - jak w prasie pojawią się jakieś "flejmy" tudzież ostrzejsza krytyka ich gwiazdy, to są to od razu "durnoty, głupoty i plotki",
Nie przyjmą do wiadomości, że ich "gwiazdor" może mieć także swoją ciemną stronę (tak jak każdy z nas resztą). Nie przeglądałaś chyba klipów z fanami, na których widać jego "życzliwe zachowanie". Arogant się zrobił z niego taki, że szkoda gadać.

Iroto

Ja jakos nigdy ni chcialem powiedziec ze kazdy fan biebera jest idiota.. Ale nie spotkalem takiego fana który by nie byl.. Wybaczcie ale kazda fanka na która sie natykam jest chamska itp..

Nawet Bon Jovi, Elton John, Rionel Richie, MIchael Jackson, Elvis presley meili swoja czarna strone...

ja mysle ze to iz fani Bon Jovi'ego sa zwykle madrzejsi niz fani Biebera jednak cos oznacza...

użytkownik usunięty
Iroto

Oglądałam chyba wszystkie filmiki z Justinem jakie są i nie zgadzam się. Nie jestem zaślepiona, patrzę obiektywnie. Wtedy co wyskoczył z samochodu do papsów z UK miał rację, postąpiłabym tak samo, nie chciałabym aby ktoś wygadywał bzdury o mnie. Może i zrobił się trochę arogancki ale bez przesady. A i prasa pisze gówno, wymyśla plotki tylko po to, żeby była sensacja. A szczególnie te głupie, plotkarskie portale typu pudelek, gwiazdunie i TMZ robiące z igły widły.

No i nie każdy fan Biebera to kobieta, no chyba sobie żarty stroisz. Znam masę chłopaków, którzy go lubią.

Kazala? Każdy fan biebera to kobieta, ale nie kazdy antyfan to kobieta... Nie jestem kobieta...

Kanada i USA to jest dla wiekszosci jedno i to samo... W sumie kanadajczycy i usajczycy to jeden naród podzielony na 2 panstwa.. Ale w swietle badan sa niemal identyczni.

użytkownik usunięty
Fabian3200

Justin Biber kogoś pobić ? Hahah ! Prędzej to go pobiją.

Fabian3200

Jak można kogoś nienawidzić nie znając go osobiście? He? HE?
Co do kultury osobistej... wejdź na którykolwiek wątek gdzie wypowiadają się Polacy, najlepiej idź na wiochę albo gdzieś i spójrz jak wielką kulturą osobistą nasz kochany naród się posługuje. Widzisz u Bibcia drzazgę a u siebie belki nie. Założę się, że zdarzyło ci się kiedyś kogoś obrazić, pobić lub wyzwać z błahego powodu.

Fabian3200

Błagam, niech zgłosi ktoś ten post do usunięcia... Ja próbuję to zrobić dziesiątki razy od paru lat i nic:(
Byłem wtedy (i niestety jeszcze przez parę lat następnych) głupim dzieciakiem szukającym atencji i postanowiłem zdobyć ją wywołując ,,gównoburzę"...
Przepraszam wszystkich, których mogłem wtedy urazić, tak denna i żenująca seria postów powinna zostać OD RAZU skasowana...