http://ellen.warnerbros.com/2010/08/ellen_gets_a_surprise_visit_from_justin_bieb er_and_usher_vod_0805.php
"Myśleć i działać pozytywnie" - dziwne, bo ja cały czas działam pozytywnie, tylko że Ty i ja mamy nieco odmienne pojęcie tego co pozytywne.
Zakładanie niepozytywnych intencji u podstaw czyjegoś działania, które miałoby być rzekomo wymierzone czy to przeciwko osobom, które lubią Biebera, czy to przeciwko tym, które upodobały sobie epatowanie swoim nielubieniem go, to właśnie niepozytywne myślenie. Człowiek myślący pozytywnie doszukiwałby się pozytywnych intencji, które mi zresztą przyświecały.
Powyższe co do myślenia, a co do działania, to gdyby było ono takie pozytywne, nie musiałbym co rusz usuwać Twoich postów. :-]
Pomijając całkowicie twoje niepozytywne usuwanie postów, chciałbym się wreszcie dowiedzieć co wg ciebie jest na tym ziemskim padole pozytywne - odpowiesz czy to uwłacza twojej godności? Znając życie to albo mnie niczym nie zaskoczysz, albo po prostu ( najbardziej prawdopodobne ) usuniesz kolejnego pościka. ( Ciekawe czy haratasz nożem kreski na stole? - 1 kreska = 1 usunięty post xD ).