Czemu tak lubią dziewczynki BIEBERA? Chyba dlatego, że:
1.Ma "genialny" głos! (Oczywiście ja tego nie twierdzę tylko patrzę z punktu rozwrzeszczanych fanek)
2. Ma ala romantyczne piosenki połączone z hip-hopem
Dalej jeszcze nie wiem ale się dowiem.
podobno justin ma wystąpić w kontynuacji Krwawych Walentynek. Chcę to zobaczyć i się pośmiać.
Pewnie fanki odpowiedzą i "Och pieprz się! Możesz mu tylko pozazdrościć" ale ja nie widzę niczego co mogę mu pozazdrościć
Lepiej posłuchać Led Zepplin albo The Who.
Bieber 30 lat później xD - http://s-ak.buzzfed.com/static/imagebuzz/web04/2010/5/13/12/justin-bieber-30-yea rs-later-1114-1273768603-46.jpg
to proste dawniej nikt go nie znał, teraz nikt go nie lubi, a później nikt o nim nie będzie pamiętać :D to jak walka z drzwiami obrotowymi :D lepszy bimber w garści niż bieber na scenie :D gdzie bieber-ów 6 tam o 10 za dużo :D jak sobie pościelisz tak ci bieber zaśpiewa xD ile bieber-ów potrzeba żeby wkręcić żarówkę ? 0,000023 bieber-a :"D czym różni się onanista od bieber-a ?? jeden z nich ma przynajmniej silną rękę xD co otrzymasz krzyżując bieber-a z yorkiem ?? najbardziej pedalskie zwierzątko na świecie xd jak nazywa się dziewczyna bierer-a ?? Haruna Ai xDDDDD wymień jedną bardziej męską rzecz od bieber-a, hmmm kobieta ... ;D pewnego dnia bieber poszedł na siłownię i wszystkie koxy umarły na sam jego widok ... ze śmiechu ;d
jeśli nacie jeszcze jakieś kawały lub docinki o bieberze pisać !!! chętnie się pośmieję xD