Pewnie będzie opóźniał mutacje jak długo się da ;-) Nie wiem jakim sposobem, ale go stać na wszystko ;)
heheh On zniknie, nie martwcie się.
Nawet najwięksi artyści się wypalają, a że on nim nie jest to nastąpi to dość szybko...ja wiem daję mu rok, góra dwa.
Ale powiedz, kto jest takim idiotą żeby robić o nim biografię 3D ? O 16-to letnim dzieciaku? xD
To taki skok na kasę-ludzi z branży stwierdzili, że On jest na topie i chcą zarobić na nim ile się da, póki jest znany.
Celtic Paradise słuchałeś kiedyś coś pięknego nie jest to muzyka z osoba śpiewającą tylko po prostu dźwięki natury przeplatane z muzyką.
Gotrek, Ty coś brałeś? xD Dźwięki natury? xD
Na poważnie - nie słuchałem, spróbuję się zapoznać.
"- Sprawiam wrażenie słodkiego i niewinnego dzieciaka - wyjawił piosenkarz. - A potem okazuje się, że tak naprawdę jestem mózgiem całej operacji."
Słowa bejbera w wywiadzie:P
Nie chciałem obrazić słuchaczy rapu czy metalu, ale twierdze że prędzej tacy ludzie lub fanatycy gatunku muzyki biorą
ja nawet nie palę i jestem abstynentem :D no może poza jakimś piwem czasem lub winem ale innego nie pijam xD
No, spoko Gotrek, świetne figury xD Ja zbierałem kiedyś gotowe figurki z Władcy Pierścieni - te co były w kioskach kiedyś. Aha, jeszcze model samolotu z II wojny światowej składam raz na pół roku xD
Tak, tak. Miałam na myśli samolot/y. O ile dobrze zrozumiałam xD
A Guinnessem zrobisz mi imprezkę pożegnalną?
Tak, chyba na jakiś czas muszę się pożegnać z filmweb...
Więc jak? Tylko dużo bo pare osób się zaprosi ;)
Jesteś zaproszona :)
Żarty żartami ale ja naprawdę na jakiś czas odejdę.
Zachowajcie o mnie dobre wspomnienia co? ;)