Nie zazdroszczę mu, bo czego??? Tego, że nie umie śpiewać? Ja na każdej akademii śpiewam i gram hymn na gitarze i nikt się za mnie nie wyśmiewa, a z niego każdy się śmieje. A oto kilka argumentów:
Dlaczego go nie lubię??? Hmm...
1. Mówi jak to żył w biedzie... A mieszkał pod mostem, jego brata przejechał motor, a matka zmarła przy porodzie młodszej siostry? Czy ciągle głodował? Nie! Ja się mam gorzej od niego!
2. Nie umie śpiewać, ale pcha się do telewizji
3. Poniża innych, a sam nie jest lepszy
4.On idzie za komercją, jest pozerem!
5. Robi swoją biografię, a ma dopiero 16 lat
to jeszcze raz :
1. Mówi jak żył w biedzie i zarabiał na ulicy, żeby udowodnić wam, że wszystko jest możliwe i można wyjść z każdej sytuacji.
2. Skoro Usher, Timberlake, Drake, Ludacris chcą z nim pracować to chyba umie śpiewać.
3. On nie poniża innych.
4. Co do komercji to się zgadzam ale to nie jest do końca jego wina, że menadżer i cała reszta chcą zarobić na nim jak najwięcej. Produkują z nim lakiery, słuchawki, perfumy i ch*j wie co jeszcze .. ;/ Trochę to głupie i ja pomimo , że jestem fanką Biebera nie kupiłabym plecaka z nim.
5. To będzie film o tym, jak on dążył do tego co ma. Chce udowodnić, że niezależnie od tego jak teraz żyjesz, jeżeli chcesz możesz zmienić swoje życie tak jak on. Zarabiał grając na ulicy a teraz śpiewa przed dziesiątkami tysięcy fanów. Never Say Never.
Ja nie mówię, że Justin jest najlepszym muzykiem, piosenkarzem, aktorem i w ogóle bo na pewno nie jest. Jestem jego fanką i lubię go, to co robi, lubię kiedy mówi, że kocha swoich fanów, kiedy śpiewa i tańczy ale zdaję sobie sprawę, że jest wielu innych ludzi, którzy może i mają lepszy głos od niego.
Ja tylko nie rozumiem dlaczego anty-fani wchodzą na strony o nim ? W ogóle bycie anty-fanem jest trochę bez sensu. Ja też nie lubię wielu wykonawców ale nie wchodzę na stronki o nich żeby się pokłócić z fanami czy żeby powyzywać sobie tą gwiazdę.
hahaha .
Tak, mam prawie 17 lat ale to czy się masturbuję na widok JusTINA Biebera czy Chestera Benningtona czy jakiegokolwiek innego chłopaka/faceta , nie jest Twoją sprawą. :)
1.Nie żył w aż tak wielkiej biedzie. To taki trik producentów żeby dZieFffcZynkII mogły powzdychać "jak to nasz bieber miał źle"
2.W muzyce pop nie trzeba mieć głosu żeby się przebić bo i tak playback, więc?
3.Może i nie poniża ale jak czytam jak to On lub ktoś z jego otoczenia porównują go do Hendrixa, Mercury'ego czy Cobaina to przyznasz, że to profanacja.
4.Idzie za komercją tak jak inne beztalencia robiące muzykę na syntezatorach.
5.Robienie biografii o Bieberze to czysta głupota. Ale pieniądze będą nie małe, nie?
Właśnie. Ja się mam gorzej od niego i jeszcze raz to wspomnę:
Mieszkałam w małym jednopokojowym mieszkaniu, z zawalającymi się ścianami i odpadającymi dachówkami. Rodzice zarabiali grosze, czasem trudno było spłacić rachunki i mieć co jeść. W domu nie było ogrzewania i wzięto mnie do domu dziecka. W tedy rodzice starali się mnie odzyskać i po roku udało się. Dostali nowe mieszkanie, mieli lepsze warunki, ale wciąż nie były to jakieś rozkosze. Mama znalazła nową pracę i dostałam komputer na komunię. Strasznie wolno chodził i do teraz tak jest, ale staruszek się trzymie.
A ci dobrzy artyści najczęściej teraz kończą karierę, bo mają dość dzisiejszego g*wna, albo dzisiejsze g*wno nie pozwala się im wybić.
Myślę, że mam małe szanse.
A tak na serio to pogratuluj swojej mamie, tego że tak dobrze wychowała swoje dziecko. Gratuluję.
głupia dziwko, ten podrostek ma 17 lat, morde jak kupę gówna a wydaje swoją biografię? O czym to będzie film - jego pierwszym razie z mężczyzną?
Tak, rzeczywiście jest "najlepszy"... Bo w końcu nijak się ma do takich aktorów jak Brad PItt, Leonadro DiCaprio czy Johnny Depp... [To oczywiście był sarkazm] jeszcze we wrześniu myślałam "kto to kur*a Justin Bieber ?!" Szybko stał się "sławny" i uwielbiany przez dzieci w moim wieku [12-17]... Mam tylko nadzieję że ludzie [fani jak i antyfani] przestaną o nim gadać i po prostu o nim zapomną... A jeśli nie to pewnie za niedługo będą sprzedawać koszulki "Who The F*ck Is Justin Bieber?" Niczego mu nie zazdroszczę. On jest dla mnie nikim, nie podziwiam go, teraz każdy "piosenkarz" śpiewa tylko piosenki o "miłości" to zaczyna się robić nudne...
"Tak w byciem kobietą."
chyba w byciu kobietą,po raz kolejny fan rysia błyska inteligencją.
Co do bycia kobietą to ty wiesz najlepiej jak to jest:)
Nic nie kumasz a się napinasz.
Co do życzenia komuś śmierci to byłabyś gotowa kogoś zabić za to że jest w twoim mniemaniu frajerem?,a może od razu pozabijać wszystkich którzy myślą,wyglądają i mówią inaczej niż ty?.
Po twojej wypowiedzi widzę że jesteś płytka osóbką,i zapewne tak samo płaską jak Natalie.P z twojego avatara
NIE jestem kobieta chcialbym ci powiedziec
a ty piszesz jako dziewczyna a w profilu ogolnym masz "mezczyzna" jestes transwestytą?
ja piszę jako dziewczyna???,chyba nieletnia Natalie.P z twojego avatara zle na ciebie działa:).Puknij się w czółko,lub niech rówieśnicy to zrobią.
Co do obrażania innych-jesteś hipokrytą,w dodatku durnym bo musisz napisać 3 posty jeden po drugim żeby się jako tako wysłowić.
Opanuj się.
I właśnie dlatego nienawidzę większości anty-fanów.
Scaletta tak jak Goracy nie mają szacunku dla innych. Ja nie wyzywam ani nie obrażam ludzi, których nie znam i do których nic nie mam. Wasze wypowiedzi np. "moze cie wyrucha" czy "posranym jak ty filmie" są poniżej jakiegokolwiek poziomu. A i tak wątpię, żeby kogoś "ruszały" wypowiedzi od jakichś ludzi, którzy potrafią być mocni tylko w Internecie.
czy ja kiedykolwiek kogokolwiek obrazilem?
NIE
a ten ktos kto podaje sie za kobiete a jest mezczyzna tak
Natalie portman mowiac ze jest "plaska" i "plytka"
Może jednak zachowamy zasady kultury osobistej?
Bo jeśli piszesz coś takiego, to tylko utwierdzasz go w w tym, że ma rację...
Jak taki dobry aktor to w jaki filmie go niby widziałoś (jesteś takiej samej płci jak to coś) i napisz kogo on grał i co ono w tym filmie grało!
"napisz kogo on grał i co ono w tym filmie grało"
No widzisz jaki głupiutki jesteś,to wreszcie zdecyduj się ON czy ONO?,chciałeś mi pojechać,popisać się na forum i nic z tego nie wyszło.
Według mnie jesteś po prostu prowokantką. Bronisz swojego "słitaśnego" Bieberka? Mówisz, żeby osoby, które go nie lubią nie odwiedzały stron na filmwebie z nim? To po co wyzywasz Obcego od ścierw? Skoro mówisz, żebyśmy na takie strony nie wchodzili, to po co ty wchodzisz na te, których nie lubisz?
przestan kure*ko wszystkich naokolo obrazac
poza tym nie masz co napisac bo on w zadnym filmie oprucz School Gyrls nie zagral
Ja tam go lubię i szanuję . Nie rozumiem wszystkich antyfanów .... I nie mówię tu , że wszyscy go powinni kochać , ale każdy zasługuje na szacunek ! Np. Ci raperzy typu Peja itd . Nienawidzą go fani Justina (nie mówię o wszystkich) , a jednak nie gadają obraźliwie pod jego adresem , ale mają do niego szacunek !!
o Peji nikt nie mowi jako o aktorze tylko raperze bo zagral tylko w blokersach a o bieberze ze niby aktor najlepszy na swiecie
A kto to taki ten Bieber, że tyle emocji wzbudza. Przecież to tylko dzieciak z niedoborem testosteronu. Wszyscy, wszędzie po nim jeżdżą przez co staje się coraz bardziej znany.
Tak, jest najlepszy, z najlepszych. Lepszy od zespołu Metallica, Michaela Jacksona, Iron Maiden itd. Masz rację :) Świadczy o tym nie tylko jego średnia głosów ;) Ale także ilość oddanych fanów. ŻAL MI CIĘ DZIECKO!
Michael Jackson może się schować noo super trochę szumu i już jest zajebisty JEST ŻAŁOSNY coo może ten pisk zasrany można nazwać śpiewaniem albo ten taniec gry na instrumentach gówno umie i nie mówię tego bo mu zazdroszczę Mike miał talent i zasłużył a nie jakaś pokraka Bieber srieber wtf??