taa...
już wcześniej pisaliśmy o zazdrości, ale wy uparciuchy (albo głuptaski) dalej swoje.
i błagam używaj kropek i pisz poprawnie gramatycznie, bo nic z twoich wypocin nie rozumiem.
Powiedz mi co napisałam niepoprawnie gramatycznie.? I gdzie mam wstawić kropkę.? A tak wgl to już wolę nie wstawiać kropki, niż potem pisać z małej. Najpierw się popraw, potem innych pouczaj.
Czego można temu bachorowi zazdrościć ? Tego że jest pedałem ? Tego że zamiast to śpiewać piszczy ? Że wygląda ja 10 latek ? Braku talentu muzycznego ? Nie, ja mu niczego nie zazdroszczę ( zresztą jak większość anty fanów na poziomie). Takich jak on trzeba za pedalstwo i ogłupianie dzieci.
hm.... ok nie powiedziałam, że wszyscy anty fani, ale OK no dobra kurde już nie mogę własnego zdania wyrazić bo od razu po mnie jeżdżą. podobają mi się jego piosenki i tyle, po prostu uważam, że zasłużył sobie na to, bo raczej nie miał najprostszego dzieciństwa (no wiem, niektórzy maja się gorzej niż on się miał),
inni uważają, że umie śpiewać i ma talent, np.: taki Usher bo to on go odkrył
okej. niby był biedny na maxa, zarabiał na ulicy i inne pierdoły.
to skąd miał pieniądze na komputer i kamerę ? To trochę podejrzane.
no nie bardzo biedny, ale nie najbogatszy dobra nie wiem boshe po co ja se kłócę z wami to bez sensu a i tak większość fanek jest głupszych niż jego anty fanki po prostu słucham jego piosenkę reszta mi zwisa do widzenia
Jeżeli ktoś to czyta, to nie wie... że już nieco dojrzałam x.x.
Oto dlaczego nie mam pamiętnika i usuwam stare posty z facebook'a.
Jesteś jego tak zajebistym fanem, ale nie potrafisz poprawnie napisać jego nazwiska. Tak w ogóle, to idź uprawiać trolling gdzie indziej. Myślę, że na samosi przyjmą Cię jak brata.
Ty szmato jeżeli go lubisz to jesteś dupkiem i muzykę masz w d...e. No najgorszy wokalista i największy baran jaki jest na ziemi.