Justin Timberlake

Justin Randall Timberlake

7,4
14 428 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Justin Timberlake

Uważam że ma potencjał jeżeli chodzi o gre aktorską.
Myślałem że będzie gorzej a jednak sie myliłem.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Rossoneri1

Mi się kompletnie nie podoba, zawsze ma ten sam wyraz oczu, uśmiechem praktycznie każdy potrafi manipulować, chociaż jak coś mówi to nie jest źle, w końcu jest piosenkarzem (nie słucham tego typu muzyki i nie zamierzam go pod tym kątem oceniać) , a to też na pewno mu pomaga, chodzi o samą "nośność" głosu chociażby, bo wiadomo że jeśli aktor nie jest słyszalny i nie potrafi odważnie wymówić swoich kwestii to co to za aktor . 5/10

mystic.

Ja oglądałem tylko jeden film z nim (Wyścig z czasem)więc tylko na tej podstawie go oceniłem.
Ale tak jak napisałem "ma potencjał" czyli może sie rozwinie bardziej kto wie? :)
Chociaż po obejrzeniu jednego filmu też głupio mi to stwierdzać ale co tam papier wszystko przyjmie :P

Rossoneri1

Rzeczywiscie to prawda ze posiada potencjal czym jestem calkowicie zaskoczony.
Wyglada to tak ze gra caly czas poprawnie, nie sili sie na zbedna mimike bo z pewnoscia zdaje sobie sprawe ze swoich ograniczen w aktorstwie jak narazie i jest ok.
Nie bede wymienial nazwisk "wielkich aktorow" ktorzy cala kariere uzywaja glupich, niepasujacych do sytuacji min i dzieki ladnej buzce sa "wielcy".

Rossoneri1

też tak sądzę, byłem sceptycznie nastawiony do niego, ale nie jest tak źle